- Reaction score
- 4.250
Ο εν λογω καλλιτεχνης μεχρι πριν ενα χρονο μου ηταν παντελως αγνωστος. Ειχα δει στο Media Markt ενα dvd (απο συναυλια του στην γουοτερλαντ) και απο τις φωτογραφιες που ειχε κατι με τραβηξε και το αγορασα. Μου αρεσε πολυ και μετα απο καποιο χρονικο διαστημα βρηκα αλλο ενα dvd απο μια υπαιθρια συναυλια σ ενα μικρο και πανεμορφο χωριο της Γερμανιας. Επισης καταπληκτικο. Τωρα βρηκα αυτη την φορα σε blue ray μια συναυλια στην Βιεννη εξω απο τα ανακτορα του Schonbrunn. Τελικα κι αυτο καταπληκτικο. Τρια στα τρια. Ο Rieu ειναι ολανδος παιζει βιολι και φαινεται οτι διευθυνει την πολυπλυθη ορχηστρα που τον ακολουθει παντου. Ταυτοχρονως παντα εχει καποιους τραγουδιστες και τραγουδιστριες (τενοροι, σοπρανο) που εμπλουτιζουν το προγραμμα του συν καποιους σπεσιαλ προσκαλεσμενους. Ο τροπος παρουσιασης ειναι τετοιος που θα ελεγα φερνει την κλασικη μουσικη κοντα στον πολυ κοσμο και ειναι ευχαριστη μουσικη ακομη και γι αυτους που δεν φιλοι της κλασικης μουσικης. Προτεινω τα εν λογω δισκακια ανεπιφυλακτα αναξαρτητως αν ειστε φαν του ειδους η οχι. Και μαλιστα δεν εχει σημασια ποιο θα παρετε για πρωτη φορα. Ειμαι σιγουρος οτι συντομα θα επειστρεψεται για να αγορασεται και τα υπολοιπα.