android controlled audio player?

Reaction score
50
Υπάρχει στην αγορά media / network / audio player που να μπορεί να δουλέψει χωρίς ενσωματωμένη ή εξωτερική οθόνη (TV) και να διαχειρίζεται με την χρήση android συσκευής?

(κάτι σαν τα συστηματα της Sonos ή Logitech)

καλό θα είναι να παίρνει σκληρό δίσκο ή να συνδέεται στο τοπικό δίκτυο για να τραβά την μουσική.

Θέλω να αποφύγω την χρήση PC και οθόνης/TV. Υπάρχει Dac για σύνδεση με τον ενισχυτή.

Reaction score
50

Reaction score
50
Απάντηση: android controlled audio player?

Για να εξηγήσω καλύτερα,
θέλω να βλέπω όλη την δισκοθήκη μου που βρίσκεται σε NAS* από μια android συσκευή, να περιηγούμε σε φακέλους, να επιλέγω κομμάτι και μέσω κάποιας συσκευής να οδηγώ την μουσική σε Dac/Amp μέσω optical ή coaxial out.

Εναλακτικά να μπορώ να συνδέσω πάνω του USB δίσκο (αν και θα ήθελα να είναι η τελευταία επιλογή μου)

* δεν πρόκειται για κανονικό NAS αλλά αυτό είναι άσχετο προς το παρόν, απλά ας υποθέσουμε ότι δεν μπορεί να τρέξει εφαρμογές, απλά συνδέει τον σκληρό στο δίκτυο με συγκεκριμένη ip

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θα χρησιμοποιήσεις tablet ή smartphone;
Ρωτάω γιατί έχω δουλέψει με τηλέφωνο foobar αλλά και VNC προγράμματα που μπορείς να πάρει όλη την οθόνη του PC και ήταν κάπως άβολο.

...

Reaction score
50
Απάντηση: Re: android controlled audio player?

προς το παρον smartphone και προσπαθώ να βρω συσκευή ώστε να αποφύγω το ipad + itunes κλπ και να πάρω αργότερα ένα android tablet :107:

εχω δοκιμάσει και εγώ παρόμοια apps με το PC και ήταν όντως δύσκολα, για αυτό και θέλω να αποφύγω το PC για αυτή την δουλειά.

Αν έχετε δουλέψει κάποιο βολικό app + εφαρμογή pc ευχαρίστως θα το δοκιμάσω

Reaction score
7.200

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σου κανει ενα logitech touch? Κανει αυτα ακριβως που θελεις,ειναι προσιτο,εχει εφαρμογη για android κινητα και ταμπλετες.

Reaction score
50

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σου κανει ενα logitech touch? Κανει αυτα ακριβως που θελεις,ειναι προσιτο,εχει εφαρμογη για android κινητα και ταμπλετες.
σωστός!
μια χαρά μου κάνει, απλά κοιτάζω μηπως βρω και κάτι αλλο και με δυνατότητα για εσωτερικό δίσκο

Reaction score
122

Οποιοδήποτε media player έχει δυνατότητα DLNA και παίρνει εσωτερικό δίσκο είναι κατάλληλο για αυτό που το θες.

Εγκαθιστάς μια από τις πολλές εφαρμογές για DLNA στο tablet/smartphone και είσαι ok.

Reaction score
50

Οποιοδήποτε media player έχει δυνατότητα DLNA και παίρνει εσωτερικό δίσκο είναι κατάλληλο για αυτό που το θες.

Εγκαθιστάς μια από τις πολλές εφαρμογές για DLNA στο tablet/smartphone και είσαι ok.

δυστυχώς τα mede8er (Χ & Χ2) που έχω δεν το κάνουν, παρότι DLNA (το τηλ ειναι Arc S - ICS)

ξέρεις κάποιο mp που το κάνει σίγουρα?

Reaction score
122

δυστυχώς τα mede8er (Χ & Χ2) που έχω δεν το κάνουν, παρότι DLNA (το τηλ ειναι Arc S - ICS)

ξέρεις κάποιο mp που το κάνει σίγουρα?
Έχω το yamaha np-s2000 (το οποίο δεν έχει εσωτερικό δίσκο) και παίζει από NAS μέσω DLNA εφαρμογών για android.

Ποιά εφαρμογή dlna εγκατέστησες στο Arc S;

Χρησιμοποιώ τα BubbleUPnP, UPnPlay, PlayTo Lite, Twonky.....

Reaction score
122

Μόλις ανέβασα και ένα βιντεάκι με το twonky. Λίγο θολό με τη φωτογραφική...

[YOUTUBE]-IapI8VZn8g[/YOUTUBE]

Reaction score
122

Μόλις ανέβασα και ένα βιντεάκι με το twonky. Λίγο θολό με τη φωτογραφική...
οι άχρηστοι του youtube αφαίρεσαν τον ήχο επειδή έπαιξε για λίγα δευτερόλεπτα ένα τραγούδι του Billy Idol:445:

Reaction score
50

Έχω το yamaha np-s2000 (το οποίο δεν έχει εσωτερικό δίσκο) και παίζει από NAS μέσω DLNA εφαρμογών για android.

Ποιά εφαρμογή dlna εγκατέστησες στο Arc S;

Χρησιμοποιώ τα BubbleUPnP, UPnPlay, PlayTo Lite, Twonky.....
εχω δοκιμάσει τα BubbleUPnP, UPnPlay, και Twonky αλλά κανένα δεν μπορεί να δει το med ή αν το βλέπει δεν μπορεί να μπει στους φακέλους του, απλά εμφανίζει τυχαία μερικά τραγούδια ή φωτό στην λίστα και δεν παίζει τίποτα.

Προφανώς προσπαθώ να σετάρω σαν library και player το med. κάνω κάτι λάθος?

Reaction score
122

εχω δοκιμάσει τα BubbleUPnP, UPnPlay, και Twonky αλλά κανένα δεν μπορεί να δει το med ή αν το βλέπει δεν μπορεί να μπει στους φακέλους του, απλά εμφανίζει τυχαία μερικά τραγούδια ή φωτό στην λίστα και δεν παίζει τίποτα.

Προφανώς προσπαθώ να σετάρω σαν library και player το med. κάνω κάτι λάθος?
Το med είναι DMR μόνο για αυτό δεν φαίνονται τα αρχεία. Επίσης δεν βλέπω να είναι επίσημα dlna πιστοποιημένο.

Παρόλα αυτά μάλλον έκανα λάθος και ίσως να μην υπάρχουν πολλά ή και κανένα media player που να είναι και DMS (Digital Media Server) και DMP/DMR (Player/Renderer).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@