Android offline navigation

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.008
Για πείτε μου ρε παιδιά, ποιό πρόγραμμα offline πλοήγησης χρησιμοποιείτε; Με ενδιαφέρουν είτε τα δωρεάν, είτε αυτά που πρέπει να τα πληρώσεις, αν όντως αυτά που προσφέρουν επιπλέον αξίζουν.

Πώς τα πάει με τους χάρτες της Ελλάδας; Περιλαμβάνει χάρτες Ευρώπης;

Εντυπώσεις, ευκολία, δυσλειτουργίες;

Reaction score
935
Nokia Here. Το γνώρισα στα windows phone και το αγάπησα αμέσως. Έχει κυκλοφορήσει και για Android πρόσφατα, το δοκίμασα με παλιό nexus και ήταν μια χαρά. Κάνει και φωνητική πλοήγηση στα Ελληνικά.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Να ρωτησω κατι, αυτη η εφαρμογη ζηταει προσβαση σε ολο το τηλεφωνο, ακομη και στις φωτογραφιες. Το εμπιστευομαστε?

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
βρτε συ εμπιστεύσεσαι το Android και σε ενοχλεί μια εφαρμογή από γνωστή εταιρία....

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
To Sygic το έχει δοκιμάσει κανείς;
Το δοκιμασα μα θελει συνδεση. Ακομη και το Nokia here ζηταει συνδεση αν και δουλευει εκτος, δεν ξερω τι "κολπο" παιζει!

Reaction score
50
Nokia Here κι εγώ. Σύνδεση δε μου έχει ζητήσει ποτέ, όταν το έχω σε offline mode. Κορυφαίο και δωρεάν.

Reaction score
834
Για πείτε μου ρε παιδιά, ποιό πρόγραμμα offline πλοήγησης χρησιμοποιείτε; Με ενδιαφέρουν είτε τα δωρεάν, είτε αυτά που πρέπει να τα πληρώσεις, αν όντως αυτά που προσφέρουν επιπλέον αξίζουν.

Πώς τα πάει με τους χάρτες της Ελλάδας; Περιλαμβάνει χάρτες Ευρώπης;

Εντυπώσεις, ευκολία, δυσλειτουργίες;
Κι εγώ χρησιμοποιώ το Nokia Here το οποίο δουλεύει σούπερ.

Επίσης, καμιά φορά χρησιμοποιώ και την εφαρμογή του Google Maps για iOS, σε offline mode. Εδώ μπορείς να δεις το πώς γίνεται.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.169
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS