Andy Wagner - The Great

Reaction score
6
Αποφάσισα να ανοίξω ένα ξεχωριστό θέμα για τον Andy Wanger διότι πιστεύω ότι ο νεαρός αυτός τραγουδοποιός από το Illinois USA, είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης με υπέρμετρο ταλέντο. Γιʼ αυτό το λόγο τού αξίζει ξεχωριστή μνεία την οποία έχει κερδίσει με το «σπαθί» του (εξ ου και ο χαρακτηρισμός μου στον τίτλο τού θέματος «The Great»).:107:

Άκουσα τυχαία σήμερα στο YouTube ένα τραγούδι του, συγκεκριμένα το «Somethingʼs watching», το οποίο με καθήλωσε και έγινε η αφορμή να αναζητήσω περισσότερες πληροφορίες γιʼ αυτόν στο διαδίκτυο. Το αποτέλεσμα ήταν ότι η διαίσθησή μου για τον Andy Wanger με δικαίωσε στο ότι δεν έχασα το χρόνο μου. To δίσκο του "Horse Year", το λιγότερο που μπορώ να τον χαρακτηρίσω είναι, διαμάντι. Άκουσα όλα του τα τραγούδια και έμεινα έκπληκτη από το γεγονός ότι το ένα ήταν καλύτερο απʼ το άλλο (τουλάχιστον αυτό μου «έλεγαν» συνέχεια οι ακουστικοί μου πόροι).:107:

Πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης γεννήθηκε για να γράφει και να ερμηνεύει μουσική. Φαντάζομαι ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου αφότου ακούσετε κάποια δείγματα της δουλειάς του.

Εύχομαι σε αυτό το χαρισματικό και όμορφο (δεν άντεξα, το έγραψα:137:) παλικάρι να συνεχίσει το μουσικό του έργο και να μας χαρίσει πολλά υπέροχα τραγούδια.

To link στο site του είναι http://andywagner.net/, στο οποίο διαθέτει δωρεάν σε μορφή mp3, τα τραγούδια του από τα άλμπουμς «Horse Year» και «Those who forgive». Εγώ προσωπικά θα αγοράσω τους δίσκους του.

[reliops=Something's watching - Andy Wagner][youtube]khN5QjC629k[/youtube][/reliops]

[reliops=This world can be so cruel - Andy Wagner][youtube]qWY_P7zZmak[/youtube][/reliops]

[reliops=When I leave - Andy Wagner][youtube]cXaJG4gr1AE[/youtube][/reliops]

[reliops=Live in a dream - Andy Wagner][youtube]bnNjZrmuFCM[/youtube][/reliops]

Reaction score
40
Απάντηση: Andy Wagner - The Great

Kαταλαβαίνω ότι μπορεί να σου αρέσει πολύ, αλλά όταν έχει προηγηθεί ένας Johnny Cash δύσκολο να μου αρέσει ο συγκεκριμένος γιατί λιγάκι του φέρνει στα νιάτα του....:121:
Για μένα απλά συμπαθητικός αλλά γούστα είναι αυτά...:114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7