Anna Mouglalis

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Διαβαζα μια κριτικη της ταινιας "SOTTO FALSO NOME"(Παραφορο παθος) και τα ματια μου...ολως τυχαια επεσαν στις υποκριτικες ικανοτητες της πρωταγωνιστριας Anna Mouglalis

Δεν ξερω , αλλα νομιζω πως θα επρεπε να γινω κριτικος κινηματογραφου
Εχω ενα Θειο δωρο να αναγνωριζω τα μεγαλα ταλεντα :D '
Και , μα τον Θεο , η κοπελα δειχνει να εχει ολα αυτα που θα μπορουσαν να την μεταμορφωσουν σε ιερο τερας του Χολυγουντ

Κοιταξτε τι επαθα τωρα...
Σαν ναρκομανης που δεν εχει την δοση του πρεπει να δω οπωσδηποτε την ταινια αλλα και οτι αλλη ταινια εχει γυρισει η νεαρα :oops:
Δεν κρατιεμαι σας λεω.
Δωστε μου κατι επειγοντως.... :lol:

Reaction score
0
Ιδού: ελληνική ταινία με τίτλο ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ, μόλις βγήκε σε DVD, η ταινία λίγο παλαβή αλλά παίζει η κοπέλα.

Reaction score
786
Τωρα αυτο το post πρεπει να λογοκριθει... ή να επικροτηθει?

:)

Reaction score
13
Ρε παιδιά πως κάνετε έτσι ....Δεν βλέπετε ο καημένος ο Ανδρέας προσπαθεί να κάνει ένα έρανο για να βοηθήσει την καημένη και φτωχή πλην τίμια νεοεισερχόμενη εις τας αυλάς του Hollywood κοπελίτσα που δεν έχει τον οβολό να αγοράσει τα προς ζειν και φορείν ιμάτια!!!!
Και εσείς πέσατε να τον φάτε?????????(λέω εγώ!!!!) ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!
Κανονικά θα έπρεπε να σας γίνει παράδειγμα προς αποφυγή...εεεε προς μίμισην ήθελα να πω (η αλήθεια πάει μπροστά λενε....)
ΜΠΡΑΒΟ Ανδρέα!!!! (Τώρα μεταξύ μας....Για ρίξε τώρα το μερίδιο μου για την παροχή ηθικής υποστήριξης που σου έκανα μαζί με όλα τα προσωπικά στοιχεία της κοπέλας για να συνεισφέρω και εγώ (α)"καταλλήλως".....!)

Reaction score
49
Εγώ εξακολουθώ να προτιμώ την ΘΕΑ!!!!!

Φταίω εγώ να σας κάνω.....αεροπλάνα??? :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
49
Θέλετε να συνεχίσω με κανένα πιο σοβαρό......επιχείρημα?????
:shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ΠΟΡΝΟΓΕΡΕ....Σου κόπηκε η λαλιά????? :roll: :lol: :lol: :lol:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef