Annuntio vobis gaudium magnum: Rome, season 2

Reaction score
298
Στις 14/1 αρχίζει να προβάλλεται στο αμερικανικό ΗΒΟ η δεύτερη σαιζόν της "Ρώμης", μιας από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rome_(TV_series)#Season_2_.282007.29
Η πρώτη σαιζόν δεν παίχτηκε ποτέ στην Ελλάδα, διότι τα κανάλια προέκριναν διάφορες άλλες αηδίες :pc:
Ευτυχώς κυκλοφορεί σε DVD, ενώ μπορεί να βρεθεί και σε βερσιόν υψηλής ευκρίνειας στα γνωστά μέρη :cool_4:

Reaction score
59
αν και το εχω αγορασει εδω και μερικους μηνες ακομα δεν εχω προλαβει να κατσω να δω την 1η season !!!

παντως ολο καλα λογια ακουω απο φιλαρακια που την εχουν δει !!

και εχω να επισημανω οτι ειναι απο τις καλυτερες συσκευασιες dvd που κυκλοφορουν στην χωρα μας ( σε ξυλινο κουτι )

Reaction score
298
Μόλις είδα το 1ο επεισόδιο της δεύτερης σειράς, αυτό που θα προβληθεί σε 3 μέρες :happy_6: It was torrentially good :cool_4: Το μόνο αστείο είναι ότι, ενώ η δράση ξεκινά ακριβώς εκεί όπου σταμάτησε στο τέλος της 1ης σειράς (με τη δολοφονία του Καίσαρα), μερικοί πρωταγωνιστές μοιάζουν να πάχυναν μέσα σε μερικά λεπτά :happy_5: Επίσης έχει ένα βλαμμένο υδατογράφημα στη μέση της οθόνης, αλλά σκασίλα μου ... Κατά τα άλλα, συγκλονιστικό.

Reaction score
298
Μια και η σειρά δεν θα παιχτεί ποτέ :mad_3: στην Ελλάδα, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να βρίσκουν τα νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα στους γνωστούς "χειμαρρώδεις" ;-) τόπους. Ήδη έχουμε φτάσει στο 4ο επεισόδιο (επί συνόλου 10) :bravo:

Reaction score
59
Eνω οπως εργαψα σε προυγουμενο post την εχω αγορασει την 1η season εδω και κατι μηνες , μονο χτες βραδυ αρχισα να βλεπω την ROME

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

Eiδα τα 5 πρωτα επεισοδια μαζεμενα και δεν μπορεις να σταματησεις . το ενα καλυτερο απο το αλλο . η σειρα δεν ειναι καθολου κουραστικη ειναι βεβαια ωμη σε πολλες σκηνες αλλα ειναι ρεαλιστικη και αυτο ειναι το ατου της.

Σιγουρα εχει γινει πολυ ψαξιμο απο τους παραγωγους σε ιστορικα στοιχεια και πολυ καλη αναπαρασταση εποχης.

Μακαρι να ηταν ετσι και το 300

παντως αξιζει με τα χιλια να την δειτε !!!!

O RDoherty εχει απολυτο δικιο σε οσα αναφερει !

Reaction score
59
ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΕΙΡΑ ΡΩΜΗ !!! σε 2 seasons.

( Η 2η σαιζον αποτελειται απο 10 επεισοδια )

Οσοι δεν την ειδατε να το κανετε με την πρωτη ευκαιρια . Ειναι απο τις καλες σειρες που πρεπει να δειτε ( μην τα ξαναλεω !!! )

Reaction score
59
Η δεύτερη σεζόν πότε βγαίνει σε dvd???

ουτε στην αμερικη εχει ανακοινωθει ημερομηνια κυκλοφοριας.
ειναι νωρις ακομα ,
την προπερασμενη βδομαδα τελειωσε η προβολη της
οποτε θα αργησει πιστευω .

αλλα μπορειτε να την βρειτε κανοντας μια αναζητηση .....:cool_4:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος