Antkots system.The clash of power!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Eχθές το βράδυ το μελός Antkots(Αντώνης) μου έκανε την τιμή να με υποδεχτεί στο σπίτι του για να πάρω μια γεύση απο το ''συστηματάκι'' του.
Πέραν απο εμένα στην παρέα ήταν οι Νίκος Αρβανιτάκης και Αrgi,οπότε αν πώ τπτ υπερβολικό ας με καρπαζώσουν:137:

Αντώνη σε ευχαριστώ για την άψογη φιλοξενία,για την ευκαιρία να ακούσω κάτι σπάνιο στον χώρο μας,για μια βραδυά μαγευτική σε ακουστικό και γευσιγνωστικό επίπεδο!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Λοιπόόόόόν,η εκκίνηση έγινε με τα παρακάτω:

Απλά γκουρμέ για να αιφνιδιαστώ με κάτι διαφορετικό αργότερα!:126:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Σε αυτό το σημείο θα σας παρακαλούσα να μην γράψει κάποιος μέχρι να τελειώσω την παρουσίαση:107:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Και περνάμε στο κυρίως πιάτο της βραδυάς:

Τα θεριά της jbl.Από την σειρά synthesis.Mια σειρά με εξαιρετικές κριτικές παντού.
Και τη θηρία!Ένα ηχείο με εκπληκτικό φινίρισμα,σε ένα εξαιρετικό χρώμα του ξύλου,τόσο σκούρο που η φωτογραφική μου(ή εγώ)δεν μπόρεσε να το αποδώσει επ ακριβώς.
Όχι τα ηχεία δεν είναι μαύρα,θα δείτε παρακάτω.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.459
Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

Πάντα είχα την απορία γιατί τονίζεις τα πάντα στην λήγουσα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422

Σε αυτό το σημειο να διεκρινήσω ότι η κουλαμάρα μου:)141:) δεν μπορεί να αποδώσει ούτε το 1% το φίνιρισμα και το χρώμα τους,καθώς λόγω του βερνικιού τους έπρεπε να τραβάω χωρις φλάς και δεν έχω και το πιό σταθερό χέρι του κόσμου
(τώρα κατάλαβα γιατί στην εφηβεία η μάνα μου φώναζε ''θα πάθεις τπτ ρε'' όταν κλεινόμουν στο μπάνιο.Α ρε μάνα πόσο δίκαιο είχες:137:)
Για τεχνικά χαρακτηριστικά κάντε μια ψαχτική καθώς είχα ξεχάσει να πάρω το μπλοκάκι μου :120: και δεν κράτησα σημειώσεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Re: Απάντηση: Antkots system.The clash of power!!

Πάντα είχα την απορία γιατί τονίζεις τα πάντα στην λήγουσα.
Μου ξεφεύγουν οι τόνοι γιατί δεν κοιτάω στη οθόνη όταν γράφω:120:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Το sub:

Προσέξτε το cd από πάνω για να έχετε μια τάξη μεγέθους.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Δεν μπορω ν αποφασισω τι ηταν καλυτερο.
Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ή ο ΗΧΟΣ των JBL...

Αντωνακη, ευχαριστούμε!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Μετά το οφθαλμόλουτρο σειρά έχει το ακουόλουτρο:137:

Αυτό που ξέρω ότι όλοι ψοφάτε να διαβάσετε,τις ακουστικές εντυπώσεις.Υποκειμενικές μεν αλλά όλοι για αυτό θέλουμε να διαβάζουμε
Άντε μια ψυχή που είναι να βγεί:

Περιγραφικά ο τίτλος είναι ενδεικτικός του τι επικρατεί!
Δύναμη!Ωμή,τεράστια δύναμη!
Εντάσεις συναυλιακού επιπέδου,ενέργεια που ακούς μόνο απο line arays!
Όπα ρε μάστορα θα μου πείτε(με το δίκιο σας) και απο ποιότητα τί γινεται;Άμα είναι απλά να φωνάζουν πάω και αγοράζω 2 κλαμπίσια ηχεία και ξεμπερδέυω.
Τι να σας πω ρε παίδες.Πρώτα τερμάτισαν τα αυτία μου.Τα ηχεία δεν ίδρωσαν βέβαια αλλά εγώ βγήκα στο μπαλκόνι:139:.Για να συνέλθω απο το ηχητικό τοίχος που υπήρχε μπροστά μου.Έκανα ένα τσιγαράκι και ξαναμπήκα ενώ ο Αρβανιτάκης είχε βάλει τα γέλια με την εκφραση μου..
Οπότε τι να πώ για ένα σύστημα που παίζει αρχιμανδρίτες;
Τα δυναμικά(μίκρο και μάκρο);
Τις χροιές(μποαχαχαχαχα);
Το ΜΠΑΣΟ;(προσέξτε τα κεφαλαία).Μιλάμε για γροθιά σε στομάχια,εγκέφαλο.σφαλιάρες από παντού.Και με τι έλεγχο!Ακαριαίος!
Εντάξει μωρά κόρνες είναι,θα σκεφτούν πολλές κακες γλώσσες.
Παλικάρια μου δεν έχετε ξαναακούσει τέτοια κορνα.Απαραμόρφωτη,μόνιτορ,πείτε την όπως θέλετε.Λεπτομέρια μέχρι αηδίας,οι φωνές μπροστά σου στην κυριολεξία!!
Υψηλές;Αέρας,έκταση,απόσβεση που δεν υπάρχουν σε κόρνα.Σα ρίμπον ένα πράγμα.
Το τι κάνει σε ροκ ακούσματα είναι απλά να σε φέρει μπρός σε συναυλία.Σε jazz σύνολα νομίζεις ότι θα σηκωθείς να δώσεις το χέρι στον πιανίστα.

To be continued..

(βαράτε λίγο μεχρι να γυρίσω)

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.459

Nαι γιώργο θα σε βαρέσουμε μέχρι να γυρίσεις.:116:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

O αλητης!:141:(δεν ξερω ποιο ειναι το smiley ζηλειας):137:
Εμενα και τον Μαρκου γιατι δεν μας καλεσε?:121:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Back..

Δδλ δεν έχει κανένα ελλάτωμα βρε reviewer την κακιάς ώρας;
(Ευλογη απορία..)
Έχει αλλά δεν ξέρω αν αυτό οφείλετε στο σύστημα ή στον χώρο.
Ποιό είναι αυτό.Ο pin point εστιασμός.Αυτό που δίνουν ορισμένα εξαιρετικά monitor.
Είναι χαρακτηριστικό των ηχείων(ή του συστήματος) ή ελλάτωμα του χώρου;
Εξηγούμαι:
Ο Αντώνης έχει επιλέξει να τοποθετήσει τα ηχεία σε τέτοιες θέσεις ου να μην είναι επιβαρυντικά στην αισθητική και την εργονομία του χώρου.Θα μπορούσε να τα βάλει αλλιώς(πιο συμμετρικά ως προς κάποιους τοίχους) για να εκμεταλευτεί μερικές ανακλάσεις,αλλά η διαρύθμιση θα ήταν για τα μπάζα και τελείως αντιλειτουργική για την υπόλοιπη οικογένεια.Ε αφού τους πέρνει τ αυτία,έκανε και αυτός την παραχώρηση του.
Μικρή,κατ εμέ,μιας και ειλικρινά ενώ είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάω σε ένα σύστημα στην προκειμένη περίπτωση δεν με ένοιαξε.Είναι τέτοια τα προτερήματα του που αυτή η μκρή αδυναμιά περνάει σε 2ο πλάνο.
Όπως πολύ σωστά μου είπε ο Αντώνης:Είναι ένα σύστημα που σε μπριζώνει να το ακούσει δυνατά!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Μέχρι στιγμής με έχετε δεί να εξείρω την ενέργεια,τις εντάσεις και τις χαμηλές του συστήματος.Θα μου πείτε με τέτοιο sub είναι δυνατόν να μην ήταν καλό;

Ό,τι έχετε διαβάσει ως τώρα είναι μόνο από τα δυο μπροστινά!Το sub είναι μουγκό σε στέρεο πρόγραμμα.
:116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Part δεύτερον ...

Σε home cinema λειτουργία.

Εεεεε χρειάζεται να πώς κάτι;
Α,ναι έπεσε απ την γυψοσανίδα η σίτα του κλιματισμού.:142:
Πήγαμε στον άνθρωπο οι τρελλοί και παραλίγο να του γκρεμίσουμε το σπίτι.
Οι χαμηλές είναι ερεβώδης,οι ομιλίες πεντακάθες(για κάποιον που ξέρει λιγο καλά αγγλικά οι υπότιτλοι είναι άχρηστοι),ενώ εδώ ο εστιασμος και το άνοιγμα της εικόνας είναι εκπληκτικοί!
Το salvation έδωσε ρέστα,παρόλη την αναλογική μεταφορά του από το player στον προ(μιας και ο πρό δεν είναι τελευταίο μοντελάκι,να αναλάβει αυτός τα της αποκωδικοποιήσης).
Αδύναμο σημείο;
Υπάρχει μια ασυνέχεια μεταξύ μπρός και πίσω εικόνας.
Αλλά και πάλι λόγω της τοποθέτησης των ηχείων.Τον λόγο τον εξηγήσα πιό πανω.
Τι εννοώ ασυνέχεια;
Δυο τρύπες δεξιά αριστερά την θέσης ακρόασης.
Καλύφθηκαν κάπως με κάποιες μικροαλλαγές που έκανα στις εντάσεις,ο Argi μπορεί να κάνει κανα πειραματάκι με το σε τι γωνία θα πυροβολούν αυτά,ούτως ώστε να μειωθεί το φαινόμενο,αλλά όπως εξήγησα στον Αντώνη να εξαλειφθεί δε πρόκειται με τα ηχεία σε αυτές τις θέσεις.Επίσης 2 επιπλέον πλάγια περιφεριακά είναι πολύ δύσκολο να βάλει.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Αντώνη εγώ εδώ δεν έχω να προσθέσω κάτι ακόμα,παρά να σε ευχαριστήσω ξανά για την αψογη φιλοξενία και την ευκαιρία να ακούσω ένα σπάνιο σύστημα(τουλάχιστον για τα δεδομένα της Ελλάδας)!

Ελπίζω να μην σε στεναχώρησα με κάτι που είπα ή έγραψα.
Σε προειδοποιήσα ότι θα περάσεις Ιερα Εξέταση!:137:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.775
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili