AOC L32W551T

Reaction score
0
Γεια σας θελς να αγορασω μια LCD και θελω να δωσω γυρω στα 500 με 600 euro και σκεφτομαι για την AOC αλλα και για την SAMSUNG LE32S62B η διαφορα ειναι στα 100 euro αλλα μετα απο λιγο ψαξιμο ειδα οτι η AOC εχει καλυτερα χαρακτηριστικα μπορει κανεισ να με βοηθησει???please καθε βοηθεια σημαντικη.Επισης δινω γυρω στα 250 euro για ενα Home Cinema αλλα δεν ξερω τι να παρω να παρω DVD με 5.1 ηχεια η να παρω εναν ραδιοενισχυτη και ηχεια ξεχωριστα αν μπορει καποιος να βοηθησει και σε αυτο γιατι δεν εχω ασχοληθει με αυτο το αθλημα!!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.158
Απάντηση: AOC L32W551T

Εγώ θα προτιμούσα την Samsung.
Παλιά είχα δει μια ΑΟC οθόνη υπολογιστή ενός φίλου και η ποιότητα κατασκευής δεν μου άρεσε καθόλου.
Δείχνει τη φτήνεια της.

Reaction score
50
Φίλε μου καλωσήρθες. Για την τηλεόραση καλύτερα είναι να ρωτήσεις στην αντίστοιχη κατηγορία (TV), θα βοηθηθείς περισσότερο. Όσο για το home cinema, γενικά μιλώντας είναι σαφώς καλύτερα ραδιοενισχυτής και ηχεία ξεχωριστά. Με 250 ευρώ όμως δε νομίζω να βρεις κάτι αξιόλογο σε σπαστά κομμάτια (ίσως μόνο σε μεταχειρισμένο αλλά και πάλι...) οπότε μάλλον είναι καλύτερο ένα ολοκληρωμένο set.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.481
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO