Apories LCD?!

Reaction score
0
Pira tin Lcd tileorasi Samsung LE32N71B

http://www.samsung.com/gr/products/t...32n71bxxeh.asp

Blepo se skoteines skines (h ase titlous telous - arxis) ta maura sto background allazoun apotoma,pos na to po...kra-kra :happy_6: apo mauro sa gkri kai to antitheto.Xoris tis omales diavathmiseis tis palias kai agapimenis Crt.Se na allazei apo mono tou to brightness...einai fysiologiko?Koitaxa tis rythmiseis alla den eida kati.

Einai provlima?!?!!?

Reaction score
4
LCD.....τι περιμενεις??ΔΕΝ θα δεις ποτε σε τηλεοπτικο σημα την εικονα της CRT..
Παντως ,ασχετα με αυτο, αριστη επιλογη σου η συγκεκριμενη,την εχουν 2 φιλοι μου και μου αρεσει πολυ.
Το προβλημα που αναφερεις δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο της δικιας σου αλλα της τεχνολογιας LCD...εκτος και αν ενοεις οτι ειναι σε υπερθετικο βαθμο..

Reaction score
0
To υπερθετικο βαθμο...δεν ξέρω τι σημαίνει για τον καθένα αλλα εμένα στα dvd θα έλεγα οτι με "ενοχλεί".Μάλλον θα πρέπει να ζήσω με αυτό και να βλέπω τις ταινίες μόνο στον PJ. (όταν βρω χρόνο να τον βάλω ταβάνι)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Αν σε ενοχλεί και στα dvd πάρε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία γιατί μπορεί κάτι να είναι προβληματικό στο backlight...

Στα dvd το φαινόμενο αυτό είναι σαφώς μικρότερο από ότι στο τηλεοπτικό σήμα... άρα η δική σου μπορεί να έχει πρόβλημα...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef