Apple Cinema Display 23''

Reaction score
0
Λοιπον.
Σε λιγο καιρο θα εχω ενα macbook pro 15'' (core2 2.4 , 2gb ram , 8600gt 256mb)
εχω ηδη ενα pc (p4 3.2 , 1gb ram , ati radeon x700 pro )
και σκεφτομουν για μια τηλεωραση 37'' μαλλον (για full hd)
την οποια θα χρησιμοποιω για προβολη hd υλικου.
δε το θελω για hddvd k br , εχω ηδη 600gb++ hd στο pc.
οποτε θα συνδεω το λαπτοπ με την οθονη για προβολη.
οποτε περασε απο το μυαλο μου η apple cinema display 23''
που δινει κ 1080p.και να το κανω και monitor.
γιατι μια οθονη 37'' δε μπορει να γινει μονιτορ λογο μεγεθους του γραφειου.
και αν παρω μια 37'' θα πρεπει να μην την εχω εκει που ειναι το pc , αλλα σε αλλο σημειο.
1)θα δινει η 23'' 1080p με το deskop μου?
2)ειναι καλυτερο να παρω την apple βαση των αναγκων μου?

Reaction score
0
Απάντηση: Apple Cinema Display 23''

Λοιπον.
Σε λιγο καιρο θα εχω ενα macbook pro 15'' (core2 2.4 , 2gb ram , 8600gt 256mb)
εχω ηδη ενα pc (p4 3.2 , 1gb ram , ati radeon x700 pro )
και σκεφτομουν για μια τηλεωραση 37'' μαλλον (για full hd)
την οποια θα χρησιμοποιω για προβολη hd υλικου.
δε το θελω για hddvd k br , εχω ηδη 600gb++ hd στο pc.
οποτε θα συνδεω το λαπτοπ με την οθονη για προβολη.
οποτε περασε απο το μυαλο μου η apple cinema display 23''
που δινει κ 1080p.και να το κανω και monitor.
γιατι μια οθονη 37'' δε μπορει να γινει μονιτορ λογο μεγεθους του γραφειου.
και αν παρω μια 37'' θα πρεπει να μην την εχω εκει που ειναι το pc , αλλα σε αλλο σημειο.
1)θα δινει η 23'' 1080p με το deskop μου?
2)ειναι καλυτερο να παρω την apple βαση των αναγκων μου?
1. Ναί, θα δίνει 1080p.
2. Η apple cinema είναι ένα πολύ καλό και ξεκούραστο μόνιτορ και πολύ όμορφο (από αλουμίνιο) το οποίο θα χαίρεσαι. Αλλά έχει κανά-δύο σημεία που θέλουν προσοχή, δεν ξέρω αν τώρα τα έχουν βελτιώσει:

1. Το δικό μου είναι αγορά 2004 και το μαύρο του δεν είναι κατάλληλο για παρακολούθηση ταινιών με σβησμένο το φως. Βέβαια, δεν γνωρίζω πως συγκρίνεται με την 37" TV (στην πραγματικότητα όχι στη θεωρία). Έχει λόγο αντίθεσης 1:400.
2. Η φωτεινότητά του θα μπορούσε να ήταν καλύτερη (για ταινίες) αν και το βασικότερο είναι το κοντράστ. Έχει φωτεινότητα γύρω στα 250nits
3. Έχει μια επίστρωση κατά της αντανάκλασης που ναι μεν εξασφαλίζει εντελώς ξεκούραστη χρήση, αλλά καμιά φορά συγχέεται με τον θόρυβο μιας φωτογραφίας αν κοιτάς από πολυ κοντά -θέμα προτίμησης.
4. Αν αφήσεις μια εικόνα λευκή (ένα μέρος του κάδρου) για πολύ ώρα και μετά πας σε μια πολύ σκούρα θα έχει αφήσει ίχνη, που φεύγουν σε 10-20 δευτερόλεπτα.

Αυτά είναι τα πλήν του μοντέλου 2004 (23" Aluminium). Μπορεί όμως σήμερα να τα έχουν βελτιώσει κατά πολύ.

Στα συν είναι η άνετη γωνία θέασης, η εξαιρετική εικόνα και χρώματα για επεξεργασία φωτογραφίας ή βίντεο, η ξεκούραστη χρήση ως μόνιτορ, το αλουμίνιο στυλ του που ποτέ δεν παύει να σου αρέσει και η αίσθηση στιβαρότητας δεν συγκρίνεται με καμία πλαστική!

Το καλύτερο είναι να πας στην έκθεση της rainbow να την δεις μαζί με ένα DVD όπου θα έχεις επιλέξει κάποιες σκηνές και αφού θα έχεις τσεκάρει πρώτα με το ίδιο DVD και τις ίδιες σκηνές την εικόνα της 37άρας TV.

Δεν έχω μετανοιώσει που την πήρα, αλλά θα ήθελα να έχω την 30άρα για περισσότερο χώρο στο desktop και στην επεξεργασία φωτογραφιών! :happy_9:

Υ.Σ Προσωπικά δεν πιστεύω οτι η 37" TV θα έχει καλύτερη εικόνα σαν μόνιτορ με τίποτα, μπορεί όμως να ενδείκνυται καλύτερα για ταινίες.

Reaction score
0
οποτε μαλλον σε ενα 1080p μονιτορ θα καταληξω.
ψαχνοντας λιγο , βρισκομαι αναμεσα στα

samsung 244t (900)
dell 2407 (900++)
apple cinema display 23'' (900)

δε ξερω αν ειναι η οθονη στις εκπτωσεις της rainbow , γιατι ειμαι φοιτητης.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo