- Reaction score
- 436
Ασημί/μολυβί, πωλείται στην τιμή των 330 ευρώ. Αγορά πριν 2 χρόνια. (Για να λέγονται όλα). Σχεδόν αχρησιμοποίητο. Δεν έχει χρησιμοποιηθεί πάνω από 25 ώρες συνολικά.
Το μόνο πρόβλημα ότι μένει κλειστό.
Λόγος πώλησης: Δεν το αντέχω. Όλο κάτι θέλει ...Wifi, ενημερώσεις, πιστωτική, να αγοράσεις τα παιχνίδια (καθώς παίζεις), να τρελαίνεσαι στις διαφημίσεις, να ψωνίσεις, να ακυρώσεις. Δεν μπαίνει και το τσιπάκι ενεργοποίησης για το ίντερνετ. Μόνο σύνδεση λέει. Ισχύει για όλα τα ipad της Apple. Άει στο καλό...
Αφού είπα όλα τα defo...
Κατά τα άλλα μηχανάρα, ποιότητα κατασκευής.
Μαζί δώρο δερμάτινη θήκη, φορτιστής.
Μην με ρωτάτε για άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Δεν ξέρω.
Ούτε τόσο το βρίσκω, ούτε τόσο το παίρνω. Όποιος ενδιαφέρεται με pm. Όποιος το βρίσκει φθηνότερα από αυτό που έχει στο νού του, ας το αγοράσει.
Άντε για να πάρω και εγώ τον προενισχυτή που θέλω διακαώς.
Το μόνο πρόβλημα ότι μένει κλειστό.
Λόγος πώλησης: Δεν το αντέχω. Όλο κάτι θέλει ...Wifi, ενημερώσεις, πιστωτική, να αγοράσεις τα παιχνίδια (καθώς παίζεις), να τρελαίνεσαι στις διαφημίσεις, να ψωνίσεις, να ακυρώσεις. Δεν μπαίνει και το τσιπάκι ενεργοποίησης για το ίντερνετ. Μόνο σύνδεση λέει. Ισχύει για όλα τα ipad της Apple. Άει στο καλό...
Αφού είπα όλα τα defo...
Κατά τα άλλα μηχανάρα, ποιότητα κατασκευής.
Μαζί δώρο δερμάτινη θήκη, φορτιστής.
Μην με ρωτάτε για άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Δεν ξέρω.
Ούτε τόσο το βρίσκω, ούτε τόσο το παίρνω. Όποιος ενδιαφέρεται με pm. Όποιος το βρίσκει φθηνότερα από αυτό που έχει στο νού του, ας το αγοράσει.
Άντε για να πάρω και εγώ τον προενισχυτή που θέλω διακαώς.
Last edited: