Apple loses patent case over A7 chip

indikos001

Games
Editor
Μηνύματα
4.043
Reaction score
4.011
Ένα σώμα ένορκων, την περασμένη Τρίτη, αποφάσισε ότι το A7 chip που χρησιμοποιεί η Apple, ενσωματώνει μια πατέντα που είχε κατατεθεί από το πανεπιστήμιο του Wisconsin, με αποτέλεσμα η εταιρεία να αντιμετωπίζει ζημιές ύψους 862 εκατομμυρίων δολαρίων. Η μήνυση κατατέθηκε πέρυσι και κατηγορούσε την Apple πως χρησιμοποιούσε μια τεχνολογία για τον επεξεργαστή που αρχικά είχε αναπτυχθεί από το Πανεπιστήμιο. Υπενθυμίζουμε ότι το A7 chip βρίσκονταν εκείνη την εποχή στο εσωτερικό των iPhone 5S και iPad Air συσκευών.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και την Τρίτη, το σώμα, απεφάνθη κατά της Apple, για εξαπάτηση σε όλες τις κατηγορίες (έξι πατέντες). Ως αποτέλεσμα της απόφασης, η Apple αντιμετωπίζει πρόστιμο ύψους 862.4 εκατομμυρίων δολαρίων, παρόλο που δεν ήταν ξεκάθαρο τις προηγούμενες ημέρες το ύψος αυτού. Η εν λόγω πατέντα (No. 5.781.752) περιγράφεται ως εξής: «Table based data speculation circuit for parallel processing computer».

Για την ίδια πατέντα η Intel αναγκάστηκε να συμβιβαστεί στα 110 εκατομμύρια δολάρια. Στην υπεράσπιση του το Πανεπιστήμιο πρόβαλλε το επιχείρημα, ότι η Apple κατέθεσε αυτή την πατέντα ως προηγούμενη τεχνολογία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν ενήμερη για την καταπάτηση

http://www.pcworld.com/article/2992...d-face-860-million-in-damages.html#tk.rss_all
 



ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.593
Μηνύματα
2.865.204
Members
37.934
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top