Apple TV2,flac streaming?

Reaction score
2
Γεια σας!
Έχω ένα apple tv 2 και προσπαθώ να βρω τροπο να στριμαρω τα flac ( αν ηταν δυνατον και τισ mkv ταινιεσ μου ),απο τον windows based υπολογιστή μου!
Έχω προσπαθήσει μέσω aptv2 jailbreak και xbmc χωρίς επιτυχία, αφού το aptv2 όσες φορές και αν δοκίμασα γινόταν ασταθες και κρασαρε ή δεν στριμαρε!
Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω μέσω iTunes, τουλάχιστον για τα flac.
Πως όμως μπορω να ογανωσω την library να παίζει flac? Είναι αδύνατο να μετατρεψω δυο τερα σε wav ή apple loosless!

Ευχαριστώ πολυ!

Reaction score
49
Απάντηση: Apple TV2,flac streaming?

Γεια σας!
Έχω ένα apple tv 2 και προσπαθώ να βρω τροπο να στριμαρω τα flac ( αν ηταν δυνατον και τισ mkv ταινιεσ μου ),απο τον windows based υπολογιστή μου!
Έχω προσπαθήσει μέσω aptv2 jailbreak και xbmc χωρίς επιτυχία, αφού το aptv2 όσες φορές και αν δοκίμασα γινόταν ασταθες και κρασαρε ή δεν στριμαρε!
Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω μέσω iTunes, τουλάχιστον για τα flac.
Πως όμως μπορω να ογανωσω την library να παίζει flac? Είναι αδύνατο να μετατρεψω δυο τερα σε wav ή apple loosless!

Ευχαριστώ πολυ!

Πούλησέ το (όσο προλαβαίνεις) και πάρε κάποιο άλλο (με κόστος ±100€) που θα κάνει τα πάντα και θα παίζει τα πάντα! :126:
Και λογικά θα είναι και εκείνο διακριτικό.
Εναλλακτικά, αν δεν στεναχωριέσαι, μπορείς να το σπάσεις και με μια βαριοπούλα :116:

Τα mkv που «κολλούν» στο apple TV2 είναι «βαριά»? (σε ανάλυση/bitrate)
Ή πχ το κάνει και σε 720p?
Σε τι τηλεόραση/προβολέα τα βλέπεις?

Reaction score
1.458

Παιδιά o άνθρωπος μπορεί να το πήρε πρόσφατα,να είναι δώρο από αγαπημένο πρόσωπο,ή για τον α ή β λόγο να μην μπορεί ή και να μη θέλει να το πουλήσει!Είναι δυνατόν να του λέμε πούλα το όσο είναι καιρός και πάρε κάτι άλλο?

Φίλε,το πρόγραμμα που σου έγραψα,αν δεν μπορεις να το βρεις με τον οποιοδήποτε τρόπο στείλε μου pm!

Reaction score
2

Ευχαριστω για τη συμβουλη! Το εψαξα και το βρηκα το προγραμμα. Φαινεται να ειναι αυτο που ψαχνω, να το δοκιμασω κα αυτο, αφου το XBMC δε κανει τη δουλεια σωστα, απροσκοπτα..
Το κατεβασα- αγορασα, αλλα δεν προσεξα οτι στα ψιλα γραμματα αναφερει οτι δεν δουλευει ακομα με το aptv2 4.4 version, την τελευταια δηλαδη, στην οποια του εκανα update υστερα απο τα κολληματα που εκανε με το jailbreak τησ 4.3 εκδοσης. Ετσι απο ξεκινησα το jailbreak δεν ολοκληρωθηκε το update του itunes. Οποτε παλι στον αερα!

Reaction score
2

Α! Δοκιμασα και το Airfoil που στελνει ηχο σε ios συσκευες "καβαλοντας" καποιο προγραμμα αναπαραγωγης πχ foobar2000, απο τον υπολογιστη, χωρις επιτυχια!

Reaction score
1.458

Περίμενε λίγο γιατί το update του atvflash είναι θέμα ημερών.

Reaction score
49

Παιδιά o άνθρωπος μπορεί να το πήρε πρόσφατα,να είναι δώρο από αγαπημένο πρόσωπο,ή για τον α ή β λόγο να μην μπορεί ή και να μη θέλει να το πουλήσει!Είναι δυνατόν να του λέμε πούλα το όσο είναι καιρός και πάρε κάτι άλλο?

Φίλε,το πρόγραμμα που σου έγραψα,αν δεν μπορεις να το βρεις με τον οποιοδήποτε τρόπο στείλε μου pm!

Βρε αγόρι τρελό.....
Ένα μηχανηματάκι σαν αυτό, οφείλει να παίζει χωρίς να μας βγάλει τα άντερα και να μας κάνει και τα νεύρα τσατάλια.
Μια λάθος επιλογή, όσο είναι νωρίς, μπορεί να διορθωθεί με μια απλή αγγελία (όπου θα βρεθεί κάποιος άλλος να βγάλει το φίδι από την τρύπα).
Δεν υπάρχει λόγος να μετατρέπουμε και την απρόσκοπτη θέαση ταινιών σε....βίτσιο!!

Μακάρι να βρει ο άνθρωπος λύση και όντως πιστεύω πως με την καθοδήγησή σου, αν μπορεί να φτιαχτεί, θα δουλέψει!
Και εξακολουθώ να ρωτώ εγώ ο αδαής.....
Ολόκληρη εταιρία με τόσες επιτυχίες και τόσες γνώσεις δεν μπορεί να τα κάνει τα καταραμένα να δουλεύουν out of the box?
Να πληρώνεις παραπάνω (κερατιάτικα) και να αναγκάζεσαι να χάνεις ώρες και στομάχια για να δεις....ταινίες?
Γιατί?

Υ.Γ.: Καλάααα....Όταν διάβασα πως χρειάζεται jailbreak μπας και δουλέψει, το μάτι μου γύρισε λιγάκι..... :116:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.034
Members
38.524