aquos 37''xd1 ή amoi 42 elite;;;

Reaction score
0
Δεδομενου οτι οι τιμες των 2 μοντελων ειναι πολυ κοντα,ποια θα μου προτεινατε;;Θελω να αγορασω αμεσα....Βοηθεια!!!!!

Reaction score
1
@ HV & SPIROS NTOUTSIS
Γιατί Sharp και όχι Amoi?
Δεν θα αιτιολογήσετε την πρότασή σας;;;;

Reaction score
0
Οταν η τιμή της Μερσεντές πλησιάσει την τιμή του Oktavia 5RS και λέμε ποιο από τα δύο εκεί δεν θέλει αιτιολόγιση (aragon). Ξέρω ότι οι τηλεοράσεις δεν είναι αυτοκίνητα αλλά ΠΑΝΤΑ σε όλα τα είδη υπάρχει η ποιότητα κατασκευής. Θέλω να πιστεύω οτί δεν υπάρχει άνθρωπος αντικειμενικός σε αυτό το forum που θα σύγκρινε τα προιόντα των δύο εταιρειών με βάση μόνο τα χαρακτηριστικά τους στα χαρτιά. Οπότε και εμένα η προταση μου ( αν μιλάμε οτί η sharp όπως λέτε σε αυτό το forum είναι 1920*1080p full ) είναι με κλειστά ματια sharp.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Είναι όμως και 5 ίντζες λιγότερες...

Και εγώ έχω γράψει πολύ καλά λόγια για τις Sharp και τις περιμένω να τις δω ποιό αναλυτικά αλλά μην ξεχνάμε ότι και οι ΑΜΟΙ έχουν βγεί πάρα πολύ καλές τηλεοράσεις...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τα υπέρ των 2 τηλεοράσεων είναι:

1080p
Πάνελ νέας γενιάς
Υπερευχαριστημένοι users

Οι διαφορές τους:

5 ίντζες περισσότερες η ΑΜΟΙ
Καλή αντιπροσωπεία από την ΑΜΟΙ
Δικό της πάνελ η Sharp

Άρα τελικά αν θέλεις 5 ίντζες περισσότερες πας στην ΑΜΟΙ. Αν θέλεις όνομα Sharp επιλέγεις αυτήν.

Δύσκολη απόφαση όντως...

HV

Reaction score
0
Αυτες ειναι μονο οι διαφορες ???
Ποιοτητα κατασκευης Made in Japan VS Made In China ???????

Reaction score
0
HV said:
Αυτες ειναι μονο οι διαφορες ???
Ποιοτητα κατασκευης Made in Japan VS Made In China ???????
Είσαι σίγουρος ότι είναι made in japan ???
Γιατί κάλιστα μπορεί να γράφει στην πλάτη της made in china, όπως για παράδειγμα γράφουν όλα τα dvd players DENON, της καινούργιας ..30 σειράς, από φωτό στο επίσημο site της.

Reaction score
0
Σας ευχαριστω ολους :D ,παραγκειλα την sharp(ετσι για την ιστορια).Ειδα την Amoi sto katasthma hxoekfrash me dvd(pioneer 989)και αν και ητν αρκετα καλη δεν με κερδισε κυριως λογο μαυρου!Και τωρα θα μου πει καποιος:επαιξες με ρυθμισεις,τις ειδες και τις 2 με την ιδια πηγη και καλιμπραρισμενες;Ομως κατι τετοιο ειναι αδυνατον,οποτε πρεπει επιτελους οι εταιριες να ρυθμιζουν τις tv,με 2-3 διαφορετικες επιλογες απο το εγοστασιο(αλλη για dvd,αλλη για games,αλλη για τηλεωπτικο κτλ..)και με το πατημα ενος πληκτρου στο remote να ειναι διαθεσιμες(ολες),ωστε ο καταναλωτης να εχει μια πιο σφαιρικη ιδεα!!!! :D

HV

Reaction score
0
Re: aquos 37''xd1 ή amoi 42 elite;;;

Αν ειμαι σιγουρος πως ειναι Made In Japan ?? Λες τα 2 εργοστασια τελευταιας τεχνολογιας η Sharp να τα εχτισε για ντεκορ ( Ενα προσφατο και το αλλο πριν 4 χρονια περιπου) ???
Η μηπως δεν υπαρχουν νομοι που διαφυλατουν το δικαιωμα του καθενος να ξερει που κατασκευαστηκε ενα προιον ??
Εν ολιγοις η ΑΜΟΙ λεει Made in China ενω η Sharp Made In Japan....Αυτο εμενα μου αρκει για να πω ποια ειναι ποιοτικοτερη οπως και θελω να πιστευω αρκει για ολους εδω μεσα.

Reaction score
0
HV, δε θέλω να σου το χαλάσω αλλά το Panel της Sharp είναι made in japan, αλλά η τηλεόραση είναι made in spain. Ισπανία συναρμολογείται. Τώρα αυτό δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι στην ποιότητα κατασκευής...Είδα την Sharp να παίζει και πραγματικά το Panel της είναι πολύ καλό. Αλλά στην ποιότητα κατασκευής, μην αρκείστε σε μια ετικέτα...Αν και υποψιάζομαι πως πολλοί εδώ μέσα ως "ποιότητα κατασκευής" μετράνε το Polished ή όχι design...

Εσύ HV ποια Sharp θα πάρεις;

Reaction score
0
Σε ολα τα καταστηματα βεβαιωνουν οτι ειναι Made in Japan, στο Αγγλικο avforum διαβασα οτι ειναι φτιαγμενες στην Ισπανια καθως και οι Αμερικανικες στπ Μεξικο,
για την Ελλαδα περιμενω να δω πιθανον αυτες που θα φερουν εδω να ειναι Ιαπωνιας θα δουμε.

HV

Reaction score
0
Και η Sony ισπανια τις συναρμολογει πολλες αλλα δεν ειναι ισπανικες...

Εγω μαλλον την 37AXD1E.

Reaction score
0
Η Sharp LC-37XD1E είναι "Made in Japan". Το γράφει και το διαφημίζει. Έχω δύο εβδομάδες που την έχω αγοράσει και το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα είναι σε σχέση με τη γωνία θέασης

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Re: aquos 37''xd1 ή amoi 42 elite;;;

Η Sharp LC-37XD1E είναι "Made in Japan". Το γράφει και το διαφημίζει. Έχω δύο εβδομάδες που την έχω αγοράσει και το μόνο πρόβλημα που παρατήρησα είναι σε σχέση με τη γωνία θέασης

Μπορείς να μας πεις ακριβώς τι πρόβλημα παρουσιάζει;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος