ARCAM A 90

Reaction score
30.456
Καλησπέρα,

θα ήθελα την άποψή σας.
Θεωρείτε ότι το πάντρεμα ενός ARCAM A90 με ένα ζευγάρι B&W 685 θα δώσει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα; O χώρος είναι περίπου 15 τετραγωνικά και τα ακούσματά μου κατα βάση 60's και 70's rock.Οι πηγές ένα ΜΚ2 και ένα Marantz cd 6003.
Να διευκρινήσω ότι τα ηχεία και οι πηγές υπάρχουν ,το ερώτημα αφορά τον ενισχυτή.
Επίσης να ρωτήσω τι χρήματα θα δίνατε για ένα κομμάτι Α 90 που βρίσκεται σε display (όχι σε λειτουργία) περίπου 4 χρόνια;

Eυχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: ARCAM A 90

μια χαρα θα παιξει ο συνδυασμος. Τα Arcam γενικα ειναι μαλακα ενισχυτικα κ θα ταιριαξει με τη λαμπρη φυση του ηχειου. Για τον ενισχυτη 500-600 ευρω μαξιμουμ. Κοιτα και τον Nad c356Bee, Nad με B&W συνδυαζονται εξαιρετικα.

Reaction score
30.456

μια χαρα θα παιξει ο συνδυασμος. Τα Arcam γενικα ειναι μαλακα ενισχυτικα κ θα ταιριαξει με τη λαμπρη φυση του ηχειου. Για τον ενισχυτη 500-600 ευρω μαξιμουμ. Κοιτα και τον Nad c356Bee, Nad με B&W συνδυαζονται εξαιρετικα.
Τον 356 τον ζαχαρώνω καιρό...Το θέμα είναι ότι τον ARCAM μου τον δίνουν σε τιμή αρκετά χαμηλότερη από τα 500-600 που αναφέρεις και φαντάζει ευκαιριούλα...
Σ΄ευχαριστώ για την απάντηση!

Reaction score
7.114

αν τον βρισκεις ακομα και με 500 ευρω μην το σκεφτεσαι,αρκει να υπαρχει και καποια εγγυηση καλης λειτουργιας. Αν τωρα το βρισκεις ακομα πιο χαμηλα (οπως γραφεις) τοτε....εισαι πολυ τυχερος. Τα 685 θα τα οδηγησει με ευκολια ενω θα τα αξιοποιησει πληρως (θεωρητικα ειναι ενα κλικ πιο πανω απο πλευρας ποιοτητας ο ενισχυτης). Ο χωρος ειναι μαι χαρα για τον συνδυασμο αλλα θα πρεπει να τα βαλεις σε βασεις για να τα αξιοποιησεις.

Reaction score
30.456

αν τον βρισκεις ακομα και με 500 ευρω μην το σκεφτεσαι,αρκει να υπαρχει και καποια εγγυηση καλης λειτουργιας. Αν τωρα το βρισκεις ακομα πιο χαμηλα (οπως γραφεις) τοτε....εισαι πολυ τυχερος. Τα 685 θα τα οδηγησει με ευκολια ενω θα τα αξιοποιησει πληρως (θεωρητικα ειναι ενα κλικ πιο πανω απο πλευρας ποιοτητας ο ενισχυτης). Ο χωρος ειναι μαι χαρα για τον συνδυασμο αλλα θα πρεπει να τα βαλεις σε βασεις για να τα αξιοποιησεις.
Έχω την απαραίτητη...inside information..και τη δυνατότητα να ελέγξω την καλή λειτουργία του αφού βρίσκεται σε ράφι υποκαταστήματος της εταιρείας που εργάζεται πολύ δικός μου άνθρωπος...
Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Έχω αρχίσει να ψήνομαι χοντρά....μια ασήμαντη λεπτομέρεια μένει μόνο να τακτοποιηθεί...να βρω τα λεφτά.....!

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Να σιγουρευτείς ότι έχει την προαιρετική κάρτα MM/MC για το μκΙΙ.
Αν και στην τιμή που, μερικώς, αναφέρεις το να δώσεις άλλα 100 ευρώ δεν είναι κάτι τρελό.
Τον προτιμώ από NAD 356, είναι μεγαλύτερος ενισχυτής και δεν αναφέρομαι στα 10 βατ διαφορά που έχουν ονομαστικα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Για τα ηχεια προβληματιζομαι που μαλλον μικρα θα πεσουν στον συγκεκριμενο χωρο

Reaction score
30.456

Να σιγουρευτείς ότι έχει την προαιρετική κάρτα MM/MC για το μκΙΙ.
Αν και στην τιμή που, μερικώς, αναφέρεις το να δώσεις άλλα 100 ευρώ δεν είναι κάτι τρελό.
Τον προτιμώ από NAD 356, είναι μεγαλύτερος ενισχυτής και δεν αναφέρομαι στα 10 βατ διαφορά που έχουν ονομαστικα.
Υπάρχει ήδη ένα phono της NAD φίλε μου οπότε δε θα χρειαστεί.
Ευχαριστώ πάντως για την παρατήρηση.

Reaction score
30.456

Για τα ηχεια προβληματιζομαι που μαλλον μικρα θα πεσουν στον συγκεκριμενο χωρο
Μικρά - ξεμικρά τα ηχεία και ο χώρος είναι δεδομένα και δεν αλλάζουν....προς το παρόν!

Reaction score
1.128

έχω ένα μικρό άρκαμ ενισχυτη 20ετιας και είναι πάρα πολύ καλός.δεν τον αλλάζω με τίποτα.Ακριβως όπως σου τον περιγράψαν.Ο δικός ενώ ''δηλώνει'' 2Χ40 νομίζεις οτί έχει τουλάχιστον τα διπλάσια βατ σε σχέση με τους σημερινούς ενισχυτες.

Reaction score
30.456

Kοίτα ,τα ακούω εδω και ένα χρόνο στο συγκεκριμένο χώρο ,αρχικά με έναν AS 700 και τώρα προσωρινά με τον παλιό μου AV (Pioneer VSX 909) και νομίζω ότι επαρκούν.

Auditory

Επαγγελματίας
Reaction score
714

Όπως είπε και ο Tyler, μία χαρά είναι σε αυτά τα τ.μ. και συμπληρώνω ότι πρώτη φορά θα ακούσεις τα ηχεία σου να αναπαράγουν αυτά που μπορούν και όχι απλά να παίζουν.
Το επόμενο βήμα προτείνω να είναι η ψηφιακή πηγή, θα βοηθήσει πολύ το σύστημα μετά την προσθήκη του Α90. Μην το κάνεις αμέσως ώστε να βιώσεις με τον καλύτερο τρόπο την προσφορά του Α90 αφού θα είναι η μόνη αλλαγή στο σύστημα αναφοράς σου.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

το 685 για 15τμ ειναι ιδανικο.
Τα ακουσα σε πολυ μικροτερο χωρο (9τμ περ.) και αν δεν ειχαν υποστηριξη απο σαμπ, δεν...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Τα ακουσα σε πολυ μικροτερο χωρο (9τμ περ.) και αν δεν ειχαν υποστηριξη απο σαμπ, δεν...
ειναι και θεμα ενισχυσης αφενος, αφετερου ισως ο χωρος που τα ακουσες να ειχε και ακυρωσεις στο χαμηλο οποτε... Εγω τα ακουσα σε 20τμ και ηταν μια χαρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.110
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON