ARCAM A90-P90

Reaction score
0
Εχω τα εξης: Arcam cd73, A90, P90
speaker cables & RCA chord chamaleon silver plus
και ηχεια Audio Spectrum studio IV
τα οδηγω με διπλοενισχυση και εχω δει μεγαλη διαφορα καθως τα ηχεια ειναι το μονο που εχει μεινει απο το προηγουμενο σετ που είχα.
Η ερώτηση είναι η εξής:
Ξερει κανεις τεκμηριωμένα να προτείνει καποιο καλύτερο ηχείο που να δένει με τα ενισχυτικά που αναφέρω? προϋπολογισμός 1000-1500ευρώ.
μουσική από ροκ μεχρι τζαζ...
Ευχαριστώ

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: ARCAM A90-P90

Welcome!
Ο χώρος τι διαστάσεις έχει;

Αν είσαι ευχαριστημένος με τα Audio Spectrum θα μπορούσες να κινηθείς προς κάποιο μεγαλύτερο μοντέλο της ίδιας εταιρείας.
Στα χρήματά σου είναι το Artemis αν δεν κάνω λάθος και πιθανόν κάποιο από τα βάσης της εταιρείας.
Πιθανότατα, αν επικοινωνήσεις με τον κ. Γ. Πετρόπουλο, να τα βρείτε με κάποια ανταλλαγή των Studio με τα Artemis (+ χρήματα φυσικά).

Reaction score
152
H Arcam εχει αγαστη συνεργασια με την Audiovector στην απο κοινου εξελιξη των προιοντων τους.......

Reaction score
0
θα παιξουν σε καινουργιο σπιτι που δεν τα εχω ακουσει ακομα. Ο χωρος ειναι περιπου 5.5Χ10μ.

Reaction score
7.110
Ηχειο ιδιου ογκου και με 8" γουφερ και ουσιαστικα καλυτερης ποιοτητας δε νομιζω οτι παιρνεις με 1000 ευρω.Με 1500 οριακα.

D

deleted user 10898

Guest
αφου ακους ροκ τζαζ ακου και τα focal chorus 836v (η 826v).
θελουν οδηγηση (ειδικα τα 836,) αλλα νομιζω θα κατσουν καλα στο συστημα σου. αξιζει να τα ακουσεις...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members