Astra 19.2 στη Λεμεσό

Reaction score
0
Τι μεγέθους πιάτο χρειάζομαι για να πιάνω την πλειοψηφία των καναλιών του Αστρα 19.2 στη Λεμεσό;

Reaction score
1
Με 1.80μ Offset λαμβανει φιλος στη Λεμεσο πληρης Astra 1G/H/KR χωρις το παραμικρο προβλημα. Για τους πιο παλιους δορυφορους ομως απαιτει μεγαλυτερα μεγεθη. Απο 3μ μαλλον και ανω θα εμφανιζονται οι πρωτες συχνοτητες χωρις να αρκει αυτο το μεγεθος για πληρης και μονυμη ληψη ολων των συχνοτητων του συμπλεγματος.

Reaction score
1
deepbluesky said:
Με 1.80μ Offset λαμβανει φιλος στη Λεμεσο πληρης Astra 1G/H/KR χωρις το παραμικρο προβλημα. Για τους πιο παλιους δορυφορους ομως απαιτει μεγαλυτερα μεγεθη. Απο 3μ μαλλον και ανω θα εμφανιζονται οι πρωτες συχνοτητες χωρις να αρκει αυτο το μεγεθος για πληρης και μονυμη ληψη ολων των συχνοτητων του συμπλεγματος.
Χρήστο, δεν πρόλαβες να μυρίσεις ερώτηση γιά λήψη δορυφόρου ...κάπου στον πλανήτη, και αμέσως να απαντήσεις... :lol:
Είναι χρήσιμο να σε βρίσκω....παντού, όπως και γιά τους φίλους με απορίες!

Μπάμπης

Reaction score
1
Μπαμπη τυχαια επεσα κατα δω και ειδα την διστυχως αναπαντητη ερωτηση. Ειδικα οσον αφορα τη ληψη απο Κυπρο μερια αν εξαιρεσουμε τα εγγλεζικα δεν βλεπω να απανταει ο κοσμος. Εγωϊσμοι τυπου "εγω τα πιανω με την τριμερη μου και τι με νοιαζει ο αλλος με το μικρουλι του" δεν τα παω καθολου οπως ξερεις. Εδω που ειμαι δεν μπορω να προσφερω αναφορες απο πρωτο χερι αλλα εστω απο δευτερο εφοσον θεωρω εγκυρη την πηγη. Για να μη ξεφυγουμε απ το θεμα τελειωνω εδω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis