Asus AGP AH3650 SVGA

Reaction score
26
Απάντηση: Asus AGP AH3650 SVGA

Αν δεν τα βρείτε με το Σπύρο με ενδιαφέρει και εμένα για μια τελευταία αναβάθμιση στο παλιό pc. (Αντί μιας Nvidia 6800)
Στείλε ένα pm και σε εμένα με την τιμούλα

Reaction score
7.089
Mα λεω τιμη με pm,αποφευγω να γραψω τιμη εδω γιατι καποιος κακοηθης θα βγει και θα γραψει οτι στο ταδε δικτυακο μαγαζι στην ουζουμπουρου την βρηκε πιο φθηνα.

Reaction score
7.089
Οποιος εκδηλωσε ενδιαφερον εχει ηδη λαβει pm,λυπαμαι αλλα ειναι πολυ σοβαρος λογος,απο την στιγμη που δεν υπαρχει "προστασια" το αποφευγω.Εχω αλλα πιο σοβαρα θεματα για να εκνευριστω. Φυσικα αυτο το κανω για κατι που ειναι καινουργιο και οχι για μεταχειρισμενη συσκευη.

Reaction score
2.557
δεν νομίζω οτι είναι λόγος αυτός να μην δημοσιοποιήσεις μια τιμή
Συμφωνώ κι εγώ. Και ούτε εκνευρίζομαι αν κάποιος πεί δημόσια ότι αυτό που πουλάω το βρήκε κάπου στην ίδια κατάσταση (π.χ. καινούριο) στη μισή τιμή. Αν έχει δίκιο τότε πρέπει να αναθεωρήσω την τιμή που το δίνω. Αν δεν έχει τότε δεν το κάνω. Όμως έτσι οι ενδιαφερόμενοι πληροφορούνται και αποφασίζουν ανάλογα. Δεν χρειάζεται καμμιά προστασία...

Εδώ είναι forum και δεν μπορώ να πουλήσω εδώ 200 Ε κατι που κάνει 100 στην αγορά!

Αυτή είναι η δική μου άποψη. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να την δεχτούν και τα υπόλοιπα μέλη, ούτε έχει να κάνει με την συγκεκριμένη αγγελία του Τάσου που είναι πολύ ευγενικός. Απλά είναι η άποψή μου.

Reaction score
7.089
Παιδια τα πραγματα ειναι απλα,ολοι ειμαστε σχετικοι με το διαδικτυο και τις συσκευες pc,hi-fi,video κλπ.Καποιος που ενδιαφερεται θα κανει ενα search στα δικτυακα κατστηματα,θα βαλει και το κοστος των μεταφορικων και θα συγκρινει με την τιμη που θα του δωσω εγω με pm. Απλα εχει παρατηρηθει το φαινομενο να γραψει καποιος τιμη που βρηκε καπου χωρις να ενδιαφερεται απλα και μονο για να κανει "εντυπωση" ή απλα για σπασιμο.
Ποτε δεν θα ζητησει καποιος περισσοτερα απο την πιο χαμηλη τιμη στο διαδικτυο,εκτος και αν ειναι ηλιθιος.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Φίλε tanto έχεις άδικο, το ότι κάποιοι κακοήθεις μπορεί να χαλάσουν ένα θέμα, δεν νομιμοποιεί αυτομάτως την δική σου πρακτική.

Reaction score
7.089
δεν νομιμοποιεί αυτομάτως την δική σου πρακτική
Δε νομιζω οτι απαιτειται και νομικη καλυψη για να βαλει καποιος μια αγγελια σε ενα φορουμ.Δεν πιστευα οτι θα γινοταν τετοιο θεμα επειδη απλα δεν εβαλα τιμη.Απο την στιγμη που δεν ειναι ορος για να μπει μια αγγελια γιατι τοση "φασαρια"?

Φυσικα την αποσυρω.

Reaction score
1.213
Απο την στιγμη που δεν ειναι ορος για να μπει μια αγγελια γιατι τοση "φασαρια"?

Μηπως τελικα πρεπει να μπει ενας τετοιος ορος ?

Η ερωτηση ειναι ασχετη με τον Τanto (η αγγελια ουσιαστικα εχει κλεισει οποτε δεν την χαλαω ) και γινεται εδω σαν συνεχεια των αποπανω και δεν αφορα αποκλειστικα αυτην την αγγελια.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Δε νομιζω οτι απαιτειται και νομικη καλυψη για να βαλει καποιος μια αγγελια σε ενα φορουμ.Δεν πιστευα οτι θα γινοταν τετοιο θεμα επειδη απλα δεν εβαλα τιμη.Απο την στιγμη που δεν ειναι ορος για να μπει μια αγγελια γιατι τοση "φασαρια"?

Φυσικα την αποσυρω.
Φίλε tanto η λέξη ‘νομιμοποιεί’ δεν έχει φυσικά την κυριολεκτική της έννοια, απλά θέλει να δώσει έμφαση στον λάθος τρόπο σκέψης που έχεις «αφού οι άλλοι ίσως να με βλάψουν, για να προστατευτώ θα …».
Υπάρχει συντονιστική ομάδα που προστατεύει τους χρήστες από κακόβουλες πράξεις.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef