ATI 3450 γιά HD

Reaction score
4
Σε όλες αυτές τις κάρτες που κάνουν hardware decoding των HD φορμά, απαραίτητη προυπόθεση για να γίνει είναι να υποστηρίζετε και απο το πρόγραμμα αναπαραγωγής (και συγκεκριμένα απο τον αντίστοιχο decoder του προγράμματος).

Τέτοιο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή είναι μόνο το Cyberlink PowerDVD. Το κακό είναι ότι αυτό δεν μπορεί να αναπαράγει matroska αρχεία για παράδειγμα.
Το καλό είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον decoder σε άλλα προγράμματα αναπαραγωγής όπως MPC και KMP...

Στην περίπτωση του MPC βέβαια δεν υποστηρίζετε δυστηχώς hardware decoding, τουλάχιστον σε Vista. Τον KMP δεν τον έχω δοκιμάσει ακόμα....

Τελικά νομίζω ότι η πλέον ασφαλή λύση είναι να επενδύσεις σε επεξεργαστή και όχι κάρτα....

Reaction score
0
Μα γιά τον επεξεργαστή μίλαγα. Βγάζει HD άνετα?
Τώρα έχω ένα Χ700 που τα καταφέρνει μιά χαρά, αλλά κάνει θόρυβο. Τη θέλω γιά αντικατάσταση. Λέει?

Reaction score
4
Σορυ, αλλά στο λινκ που έδωσες δεν βλέπω τίποτα, μου βγάζει οτι το προιόν δεν είναι διαθέσιμο, έτσι νομιζα ότι μιλάς για κάρτα...

Reaction score
0
αυτο που σου λεει ο Νικος ειναι οτι ο "επεξεργαστης γραφικων" οπως τον λες δεν εχει και μεγαλη σημασια, ολες αυτες οι συγχρονες καρτες εχουν ειδικο τμημα στον πυρηνα τους που ασχολειται αποκλειστικα με το HD decoding. Αυτο σου λεει οτι εξαρταται απο τα προγραμματα που χρησιμοποιεις!

Αν μας ελεγες και τον επεξεργαστη του συστηματος θα ηταν πολυ πιο απλο να σου απαντησουμε. Σιγουρ απαντως αυτη η καρτα οταν χρησιμοποιειται απο το software το UVD δε θα εχει κανενα προβλημα με οποιονδηποτε επεξεργαστη.

Reaction score
0
AMD 4200+. Μέχρι τώρα τα καταφέρνει μιά χαρά και στα 1080 με CoreAVC 1.6.3 και MPC.
Απλά θέλω να αλλάξω κάρτα γιατί αυτή που έχω κάνει φασαρία και θέλω μιά silent. Μου έκανε εντύπωση η τιμή της.

Reaction score
4
Να το πίάσουμε ανάποδα...
Αν έπεζες μέχρι τώρα με CoreAVC και MPC η δυνατότητα οποιασδήποτε κάρτα να κάνει hardware Acceleration το HD υλικό δεν χρησιμοποιούνταν.

Απο την άλλη, ΑΤΙ είχες, ATI θα πάρεις (αυτό το σχόλιο αφορά σε θέματα συμβατότητας με τηλεοράσεις, ρυθμίσεων στην σωστή ανάλυση, ποιότητα απεικόνισης κτλ κτλ)...

Οπότε με την καινούργια είσαι το ίδιο με πριν (χωρίς τον θόρυβο!)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.679
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts