Atma-Sphere , audio loudspeaker , amplifiers and preamps .

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
7.858
Reaction score
28.479
Ικανότητα προσαρμογής .
Ένα ηχείο είναι πάντα μέρος ενός συστήματος που αναπόφευκτα περιλαμβάνει το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται . Λαμβάνουμε υπόψη το αναμενόμενο περιβάλλον στη φάση σχεδιασμού , αλλά δίνουμε επίσης στους πελάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν εύκολα την απόκριση του ηχείου για να λειτουργούν καλά στον συγκεκριμένο χώρο . Αυτό κάνει τη διαφορά μεταξύ πολύ καλών αποτελεσμάτων και αποτελεσμάτων παγκόσμιας κλάσης .
-
Τα κύρια εμπόδια στην αναπαραγωγή μπάσων με φυσικό ήχο είναι οι αναπόφευκτες αλληλεπιδράσεις δωματίου, οι οποίες επιβάλλουν μεγάλες κορυφές και πτώσεις στην απόκριση μπάσων. Χρησιμοποιώντας πολλαπλά υποσυνδυαστικά διασκορπισμένα ασύμμετρα γύρω από το δωμάτιο, κάθε υπο-παραγωγή θα παράγει ένα μοναδικό μοτίβο αιχμής και εμβάπτισης στη θέση ακρόασης. Ο συνδυασμένος μέσος όρος αυτών των μοναδικών μοτίβων κορυφής και εμβάπτισης είναι πολύ πιο ομαλός από οποιοδήποτε από αυτά θα ήταν, με αποτέλεσμα τα πιο φυσικά μπάσα με εξαιρετικό ορισμό του βήματος.


Οι μονάδες Swarm χρησιμοποιούν συμπληρωματικό συντονισμό Room Gain. Δηλαδή, έχουν μια απαλή αναδίπλωση κατά μήκος της ζώνης πρόσβασής τους, που είναι το κατά προσέγγιση αντίστροφο του τυπικού κέρδους δωματίου από ενίσχυση ορίου. Το τυπικό κέρδος δωματίου από τοποθέτηση κοντά σε τοίχο είναι 3 dB ανά οκτάβα κάτω από 100 Hz, και έτσι οι μονάδες Swarm ξεδιπλώνονται περίπου

3 dB ανά οκτάβα από 100 Hz έως 20 Hz.
-

-

-
*τα ηχεία εδώ είναι της αυτής εταιρίας .

-

-
* Ένα έργο τέχνης

-
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.559
Μηνύματα
2.864.415
Members
37.930
Νεότερο μέλος
l.koustimpis@visualacoust
Top