ATOLL IN 300 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ

Status
Not open for further replies.
Reaction score
335
Πωλείται ο Atoll in 300 ολοκληρωμένος σε άριστη κατάσταση, αγορά 9/2021 (εγγύηση-τιμολόγιο), ελάχιστα και προσεκτικά (...ψυχαναγκαστικά) χρησιμοποιημένος.
Το κοντρόλ χτυπήθηκε επιφανειακά 2-3 φορές από τη μικρή μας, δεν είχα την τύχη να είμαι παρών, οπότε υπάρχουν σημαδάκια στις πάνω γωνίες του. Τίποτα σπουδαίο, οφείλω όμως να το επισημάνω.
'Ενας ενισχυτής θηρίο σε οδήγηση (2 Χ 150 W) με ενσωματωμένο bluetooth και dac. Θα τον χαρακτήριζα στο χώρο μου και για το σύστημά μου μάλλον αυστηρό-ουδέτερο, χωρίς φουσκώματα, με τρομερή διαφάνεια, στερεοφωνική εικόνα και αέρα στις υψηλές. Θα τον ήθελα όμως λιγότερο...ακριβή! Τιμή 1250. Τηλ. 6972865769.

Attachments

Reaction score
335
Μείωση τιμής στα 1100 ευρώ. Παρακαλώ όχι ανταλλαγές. Να τονίσω ότι ο ενισχυτής βρίσκεται σε κατάσταση καινούργιου. Πρόκειται για κορυφαίο μηχάνημα, το δεύτερο ακριβότερο ολοκληρωμένο της εταιρίας μεταξύ συνολικά 7 ολοκληρωμένων που αυτή παράγει. Περιλαμβάνεται η συσκευασία. Ευχαριστώ.

Reaction score
335
Ο ενισχυτής έφυγε. Ευχαριστώ πολύ το avsite αλλά και τον φίλο, πλέον, που τον αγόρασε και ανταλλάξαμε ενδιαφέρουσες απόψεις.

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857