Audia Flight two

Reaction score
782
Παιδάκια μικρα και μεγαλα του φορουμ καλησπερα.Θελω τα φωτα σας για το συγκεκριμενο ενισχυτη τον βρηκα σε μεταχ.κατασταση αλλα αριστο και σχετικα αδουλευτο σε καλη τιμη.Προσπαθω να βρω κανα review της προκοπης αλλα δεν(καποιος να τον εχει ακουσει)η να τον εχει....το ενισχυτακι πρωτα ο θεος θα το εχω στα χερια μου την τεταρτη.Θα το δουλεψω με τα Energy RC 70 reference.Αξιζει να παρει την θεση του naim nait 5i-2 στο δευτερο συστημα? Ευχαριστω

Reaction score
117
Έχω τα ENERGY C-4 και κατά την άποψή μου ο ήχος των ENERGY δεν είναι καθόλου σκληρός. Νομίζω χρειάζεσαι έναν ενισχυτή με πολύ καλή ικανότητα οδήγησης ώστε να τα ξετινάξει. Δεν θα πήγαινα σε λύσεις "χροιών" "λαμπών" κλπ δεν είμαι και φίλος στην τελική. Θα έπαιρνα ένα θηρίο να τα φθάνει στα όρια. Παλιά (το 2000) είχα φτιάξει ένα σύστημα home theatre και τα είχα συνδιάσει με έναν οικονομικό ραδιοενισχυτή. Άκουγα ωραία αλλά όταν τελευταία τους έβαλα πάνω το Yamaha A-S2000 που είχα σε άλλο σύστημα, είπα καλά είχα τέτοια ηχεία? Βεβαίως μπορείς να βρεις πολλούς ενισχυτές που να σου αρέσουν, αλλά κοίταξε να έχουν γκάζια.

Reaction score
782
Έχω τα ENERGY C-4 και κατά την άποψή μου ο ήχος των ENERGY δεν είναι καθόλου σκληρός. Νομίζω χρειάζεσαι έναν ενισχυτή με πολύ καλή ικανότητα οδήγησης ώστε να τα ξετινάξει. Δεν θα πήγαινα σε λύσεις "χροιών" "λαμπών" κλπ δεν είμαι και φίλος στην τελική. Θα έπαιρνα ένα θηρίο να τα φθάνει στα όρια. Παλιά (το 2000) είχα φτιάξει ένα σύστημα home theatre και τα είχα συνδιάσει με έναν οικονομικό ραδιοενισχυτή. Άκουγα ωραία αλλά όταν τελευταία τους έβαλα πάνω το Yamaha A-S2000 που είχα σε άλλο σύστημα, είπα καλά είχα τέτοια ηχεία? Βεβαίως μπορείς να βρεις πολλούς ενισχυτές που να σου αρέσουν, αλλά κοίταξε να έχουν γκάζια.
To καταλαβα με το που τα δουλεψα με τον naim nait δεν μπορουσε να τα παει τα ηχεια οπως πρεπει.Πιστευω με τον audia flight θα μπορεσω να κανω δουλεια μιας και ειναι 2χ100.Θα μου λυθει η αποροια συντομα.Ευχαριστω για την συμβουλη σου φιλε μου

Reaction score
11
Καλησπέρα Azazil. Πριν κανένα 2μηνο αγόρασα ένα audia flight 2. Τα Audio Spectrum Orpheus τα κουνάει πολύ καλά. Ο Ενισχυτής είναι πολύ μουσικός, αναλυτικός. και πάρα πολύ καλός για τα λεφτά του.

Reaction score
4
Εξαιρετικό κομμάτι. Μια από τις καλύτερες επιλογές εδώ και 5 περίπου χρόνια (κάπου εκεί νομίζω βγήκε)/
Ο ενισχυτής οδηγεί το 95% των ηχείων της αγοράς. Τα δικά σου δεν τα γνωρίζω αλλά δεν νομίζω να έχεις θέμα/ Αν θυμάμαι δεν έχει phono(?). Ήταν απ'ο τις 2-3 περιπτώσεις που κοίταζα πριν από 3-4 χρόνια

Reaction score
782
Παιδια σας ευχαριστω για τις απαντήσεις τον ενισχυτη τον πήρα οντως ειναι οπως τα λέτε αλλα...τον εδωσα τον κράτησα κανα 2μηνο το πολυ και μετα παει πηγα σε κατι καλυτερο.Παντος εαν θελει καποιος εναν ολοκληρομενο με σχετικα χαμηλη τιμη ειναι μια πολυ τιμια και ολοκληρωμένη λυση

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος