Audio PC χωρις οθόνη....any suggestions

Reaction score
3.614
Καλησπέρα

Έχω όλα τα components να φτιάξω ένα audio pc αλλά θα ήθελα να ξέρω πώς θα μπορούσα να το χειρίζομαι χωρίς οθόνη είτε μέσα απο κάποια LCD πάνω στο pc ή δεν ξέρω τι. Αν έχετε κάτι στο νού θα με βοηθήσει πολύ. Ο λόγος που το θέλω είναι για να παίζω τα mp3/flac στο καινούργιο σύστημα που θα στήσω πάνω στο TNT-FLEXY rack που κατασκευασα DIY.

Components:
CPU: Athlon II X255 με εργοστασιακή ψύκτρα (πολύ αθόρυβη με το Cool and Quiet)
MSI Motherboard mini atx (http://gr.msi.com/product/mb/760GM-E51.html)
1 σκληρο minimum SATA ισα ισα για το λειτουργικό
Λειτουργικο δεν ξέρω περιμένω τις προτάσεις σας, οτι πιο απλο και ευκολο διαχειρίσιμο χωρίς οθόνη
2 giga RAM
Sounblaster Audigy ZS ή την onboard ανα αξίζει καλύτερα σε σχέση με την soundblaster
DVD-ROM quiet track της ASUS για την αναπαραγωγή των CD.
KOYTI: και εδώ θα ηθελα την συμβολή σας.

Φιλικά Κωνσταντίνος

Reaction score
19
πάρε μια used TFT οθονούλα όπως αυτή
και μια προέκταση αναλόγως τις ανάγκες σου πχ 10m
ένα ασύρματο πληκτρολόγιο με πλήκτρα forward, touchpad ktl όπως αυτό
θα έχεις την οθόνη δίπλα στον καναπέ και πληκτρολόγιο να τα κάνεις όλα! Σύνολο γύρω στα 80€
Χωρίς οθόνη πάντως δύσκολα θα κάνεις δουλειά. Μπορείς να πάρεις και κάτι τέτοιο αλλά αν έχεις μεγάλη απόσταση θα πρέπει να σηκώνεσαι κάθε λίγο για φτιάχνεις το playlist πράγμα άβολο.. και με διπλάσια χρήματα

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.369
Να πω κι εγώ μια ιδέα. Windows στον υπολογιστή, και εγκατάσταση εκεί του Teamviewer host, κατά την οποίαν καθορίζεις ένα απλό password, ας πούμε qwerty ή 1234. Στη συνέχεια εγκατάσταση του Teamviewer (του κανονικού στην έκδοση για Android, όχι του host) σε μια ταμπλέτα με Android, οπότε ο υπολογιστής μπορεί να ελέγχεται από την ταμπλέτα (μέσω wi-fi). Ο host τρέχει αυτόματα με την έναρξη των Windows, οπότε το remote desktop είναι διαθέσιμο ακόμη και στην οθόνη υποδοχής χρήστη (login). Φυσικά, το ίδιο μπορεί να γίνει και με ένα iPad, με εγκατάσταση της αντίστοιχης έκδοσης του teamviewer.

Ο υπολογιστής θα χρειαστεί οθόνη μόνον για την αρχική εγκατάσταση, και στη συνέχει αυτή μπορεί να αφαιρεθεί μόνιμα.

Last edited:

Reaction score
3.614
Να πω κι εγώ μια ιδέα. Windows στον υπολογιστή, και εγκατάσταση εκεί του Teamviewer host, κατά την οποίαν καθορίζεις ένα απλό password, ας πούμε qwerty ή 1234. Στη συνέχεια εγκατάσταση του Teamviewer (του κανονικού στην έκδοση για Android, όχι του host) σε μια ταμπλέτα με Android, οπότε ο υπολογιστής μπορεί να ελέγχεται από την ταμπλέτα (μέσω wi-fi). Ο host τρέχει αυτόματα με την έναρξη των Windows, οπότε το remote desktop είναι διαθέσιμο ακόμη και στην οθόνη υποδοχής χρήστη (login). Φυσικά, το ίδιο μπορεί να γίνει και με ένα iPad, με εγκατάσταση της αντίστοιχης έκδοσης του teamviewer.

Ο υπολογιστής θα χρειαστεί οθόνη μόνον για την αρχική εγκατάσταση, και στη συνέχει αυτή μπορεί να αφαιρεθεί μόνιμα.
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά

Μπορώ να πώ ότι έγραψες. Δεν είχα σκεφτεί καθόλου το teamviewer. Αρχίζω εγκατασταση άμεσα.

Σας ευχαριστώ όλους.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.373
Ωραία ιδέα Ημίθεε! :thumbsup:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.193
Μου έλυσε ένα πρόβλημα που δεν ήξερα ότι είχα.
Πολύ μπροστά ο Κώστας! :hi:

Reaction score
777
Χρησιμοποιώ και εγώ το teamviewer αλλα μου φαίνεται οτι είναι καλύτερο το windows remote.

Παίξε αν θές και πές μας και τα αποτελέσματα.

Reaction score
0
Εξαιρετικη ιδεα!

Μια ερωτηση μονο (ισως χαζη αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε):

Η συνδεση wi-fi μεταξυ ταμπλετας κ pc γινεται με απευθειας συνδεση των 2 συσκευων μεταξυ τους, 'η πρεπει να περασει μεσω wi-fi ρουτερ;

Reaction score
8
Εαν σε ενδιαφέρει μόνο η αναπαραγωγή μουσικής τότε foobar να κάνει startup στην έναρξη των windows και foobarcon pro σε μια ταμπλέτα ή android τηλέφωνο. Ταχύτατη πλοήγηση,info καλλιτέχνη,lyrics κτλ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.635
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7