Audio Physic Spark 3

Reaction score
70
Πωλούνται τα ηχεία Audio Physic Spark 3. Οι φωτογραφίες είναι των ηχείων μου. Δεκτός κάθε έλεγχος ή ακρόαση στον χώρο σας. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα ύστερα από συνεννόηση. Τιμή 800 ευρώ(καινούργια 2500 ευρώ). Επικοινωνία με π.μ ή στο 6974562647. Θεσσαλονίκη.

Attachments

Reaction score
70
όσοι ενδιαφερόμενοι επικοινωνία μόνο με πμ διότι έχασα το κινητό μου...

Reaction score
70
Τώρα πλέον είναι διαθέσιμα προς ακρόαση και στον χώρο μου για όποιον θα ήθελε να ξεκινήσει να φτιάχνει τώρα σύστημα και θέλει να πάρει μία γεύση.Περιοχή Θεσσαλονίκη.

Reaction score
70
ίσως να με ενδιέφερε ανταλλαγή με το audiovector c2 mk2 ή το audio spectrum xanadu χωρίς τις βάσεις......

Reaction score
70
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τα συγκεκριμένα ηχεία.Είναι πολύ τίμια,με πολύ υψηλό waf και με πολύ εύκολη τοποθέτηση στον χώρο.Τα 4Ω μην σας τρομάζουν.Αυτή την στιγμή τα οδηγώ με άνεση με έναν ενισχυτή audiolab 8000 a που έχει 60 watt.Την τιμή δεν θέλω να την ρίξω πιο κάτω γιατί πιστεύω ότι είναι ήδη καλή άλλα και επειδή με τα χρήματα από αυτά θέλω να πάρω κάποια πιο φθηνά άλλα αξιοπρεπή ηχεία δαπέδου(π.χ audiovector c2 mk2).Αν όμως τα δώσω σε τιμή ξεφτίλα ,δεν υπάρχει λόγος να τα δώσω ,γιατί δεν θα βρω αξιοπρεπή αντικαταστάτες τους σε καλή τιμή.Οποιαδήποτε πρόταση για ανταλλαγή δεκτή.

Reaction score
70
Να κάνω μία διευκρίνηση διότι μου το έχουν ρωτήσει αρκετοί.Το bass reflex στο ηχείο βγαίνει στο κάτω μέρος όμως η μαύρη βάση το "οδηγεί" και βγαίνει τελικά από μπροστά.Δηλαδή η ακτινοβολία του είναι στο μπροστά μέρος πολύ χαμηλά.Στην φωτογραφία που είναι ένα ανοιχτόχρωμο spark φαίνεται η οπή εκτόνωσης των χαμηλών.

Reaction score
0
φιλε γεια
πουλας ακόμα τα ηχεία?
αν ναι μπορούμε να κανονίσουμε μια ακρόαση?
μενω θεσσαλονικη

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988