Audio Research p6 vs Pass Labs p15 phono stage

Reaction score
436
Έχει κανείς ακούσει αυτά τα δύο phono stage; Δεν έχω ιδέα πέρα από κάποιες κριτικές που τα υμνούν και τα δύο. Έχω την εντύπωση ότι το Pass έχει και balance. Αλλά πέρα από αυτό τι γίνεται; Τονικά, εικόνα, χροιές, δύναμη;

Reaction score
783
το pass (το οποίο τυγχάνει να έχω και να το εχω βαλει και σε αγγελια) σε σχέση με το ph6 έχει balanced out και περισσότερες ρυθμίσεις και gain ακόμα και για χαμηλοέξοδες MC. Θεωρώ δε ότι δεν συγκρίνεται με το ph6, αλλά με τα ref phono της Audio research

Reaction score
680
Εχω το Ph6 και οντως οπως αναφερει ο Κωστας υπολειπεται σε Balanced Out και εχει περιορισμο κεφαλων. Δηλαδη δεν παιζει με κεφαλες πανω απο 2.5 και κατω απο 0.5 mv. Εχει περιορισμο στο gain. Τωρα οσον αφορα τον ηχο δεν ξερω να σου πω για το Xp-15 γιατι δεν το εχω ακουσει αλλα θα το προσπαθησω οταν γυρισω Ελλαδα. Το PH6 ομως που το εχω περιπου 2 χρονια εχει απιστευτη αποδοση. Σε συγκριτικο με το ASR BASIS EXCLUSIVE που το ακουσα οχι μονο δεν ηταν καλυτερο αλλα ( στα αυτια μου τουλαχιστον) το PH6 υπερισχυε. Μην με ρωτας για σωματα, χρωματα, κλπ. Ξερω οτι ηταν πιο μουσικο και ζεστο. Απολαυση να το ακους. Αν και θα το αλλαξω αλλα μονο γιατι θελω Balanced out και περισσοτερο gain μιας και θελω να δοκιμασω πολυ χαμηλοεξοδη κεφαλη.
[DOUBLEPOST=1541384642][/DOUBLEPOST]Απο την αλλη ομως το ASR κανει παπαδες....μην το ξεχναμε. Full balanced εισοδους και εξοδους (και οχι μονο μια) ξεχωριστο τροφοδοτικο μπαταριων, δεκαδες επιλογες στο gain για οποιαδηποτε κεφαλη κλπ κλπ. Μουσικα ομως......δεν ξερω, δεν ειμαι και κανενας ειδικος αλλα αν μου ειχε κανει κλικ οταν το ακουσα θα το επαιρνα. Αλλα το PH6 ....εδωσε ρεστα. Κατα τη γνωμη μου και τα απειρα αυτια μου παντα.

Reaction score
680
Και κατι τελευταιο για κλεισιμο. Το εχω και παιζει με το SME 20/3 A και με την BENZ MICRO GLIDER στα 0.8 mv. EΙναι normal outpout κεφαλη και με αυτη ειναι εξαιρετικο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas