Audio Research PH6 Phono Stage

Status
Not open for further replies.
Reaction score
680
Πωλειται το Audio Research PH6 Phono Stage σε απόλυτα άριστη κατάσταση.
Με όλα τα χαρτιά του και την συσκευασία του.
Με ελάχιστες ώρες λειτουργίας λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό για δουλειά. Δεν εχει καν συμπληρώσει τις 100 από τις 5.000 ώρες διάρκειας που δίνει η αντιπροσωπεία για τις λάμπες του. Στην ουσία ....ακόμη στρώνει!
Ένα από τα καλύτερα Phono στην κατηγορία του με απόδοση ανάλογη του ονόματος της Εταιρίας.
Το πουλάω λόγω αναβάθμισης σε αγορά Phono με εισόδους για δυο πικάπ.
Ακρόαση μετα απο επικοινωνια και στον χώρο μου.
Οχι ανταλλαγές
Τιμή : 2200 ευρώ

Attachments

Reaction score
680
Διαθεσιμο στα 1950 (10% κατω οπως προσταζουν οι κανονισμοι )
Ενα απο τα καλυτερα Phono αναφορας συμφωνα με τα Γερμανικα AUDIO, STEREO αλλα και σε ολες τις δημοσιευσεις στο διαδικτυο. Απο Δευτερα θα ειμαι μαλλον Ελλαδα για οποιον Θελει να το δει και να το ακουσει
Δινεται μονο και μονο για χρηματοδοτηση Phono με δυο εισοδους για πικαπ. Για την αποδοση του δεν υπαρχει καμμια αμφιβολια καθως και για την κατασταση του. Ειναι ολοκαινουριο (10/10) αφου πανω απο 8 μηνες το ετος μενει αχρησιμοποιητο λογω απουσιας μου στο εξωτερικο. Αγορασμενο απο καταστημα και οχι απο ιδιωτη, τον Φεβρουαριο του 16. Για οποιαδηποτε περαιτερω πληροφορια στειλτε pm.
H τιμη ειναι τελικη και αν δεν δοθει η αγγελια θα αποσυρθει.

Reaction score
1.391
Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση..
Αλλά με τη επιμονή σου να έχεις 2 πικάπ αμφιβάλω αν θα βρεις τέτοια ποιότητα ηχητική αν δε πας 5000-6000+ ..
Οπότε ξανασκεψου το..

Reaction score
680
Επαναφερω την αγγελια για το Phono στην τελευταια τιμη που το αφησα στα 1950. Παρακαλω επικοινωνια μονο με pm λογω απουσιας μου στο εξωτερικο. Πιθανη επιστροφη μου αρχες Οκτωβρη.
Ευχαριστω

Reaction score
680
Ακόμη ένα UP στα 1800 ευρώ και φυσικά με δοκιμή ακρόσαης στον χώρο μου.
Σχεδόν αχρησιμοποίητο, σαν καινούριο με συσκευασίες και όλα τα συνοδευτικά (manual, remote control)
Σχεδόν στην μισή τιμή γιά ένα phono stage πραγματικά εξαιρετικό στην απόδοση του
Αλέξανδρος
6973557504

Reaction score
680
Παρακαλω να κλεισει η αγγελία
Ευχαριστω πολυ το AVSite για την φιλοξενία της.

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef