Audio Spectrum CM8

Reaction score
0
Καλησπερα σας, έχω αυτά τα ηχεία απο παλαιά σε άριστη κατάσταση και επειδή είναι καιρός να αναβαθμίσω το σύστημά μου, θα ήθελα κάποιος να μου πεί σε τι τιμή μπορούν να πουληθούν? Από και έως ποιά τιμή. Επίσης με τα σημερινά δεδομένα ποια ηχεία θα μπορούσαν να τα τα αντικαταστήσουν επάξια? Το budget μου δεν είναι μεγάλο.. Thanks!!

Reaction score
7.331
προσπαθω να τα θυμηθω αλλα δεν .......ανεβασε καμια φωτο αν μπορεις. Νομιζω ειναι δυο δρομων,με 6.5" γουφερ-μιντ και καμπινα περιπου μισο μετρο υψος. Ετσι ειναι? αν παντως το budget σου ειναι μικρο οπως λες και τα δικα σου σε αριστη κατασταση,δεν ξερω αν θα ωφελουσε μια αλλαγη.

Reaction score
7.331
κανεις δεν απαντησε και εγω ξεχαστηκα λογω καποιων σοβαρων προβληματων που εχω,αλλα θα σου πω την γνωμη μου εσω και με καθυστερηση. Τα ηχεια αν ειναι σε καλη κατασταση θα μπορουσαν να πιασουν 100 ευρω,ειναι μεγαλουτσικα σε ογκο και στα χρηματα αυτα καινουργια αγοραζεις πολυ μικρα ηχεια (και μαλλον μετρια ποιοτικα). Με 500 ευρω μπορεις να αγορασεις αρκετα αξιολογα ηχεια βασης ομως,περιπου στο ιδιο μεγεθος με αυτα που διαθετεις.Κοιτα τα dali zensor5,epos epic 2,kef q300, q-acoustics concept 20.

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την απάντηση. Επίσης θα θελα να ρωτήσω.. έχω έναν Rotel 820Ax ενισχυτή..κ σκέφτομαι να τον αντικαταστήσω με κάτι νεότερο. 500 ευρώ είναι το budget. Κάποιες προτάσεις?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.373
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ