Audio Spectrum Hermes TLS

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3
Γεια σας,

Οπως βλέπετε και στον τίτλο του θέματος, έχω για πώληση ένα ζεύγος ηχείων που έχει αφήσει την δική του, ξεχωριστή ιστορία στον κόσμο της ελληνικής Hi-End κοινώτητας και ηχείων.

Τα συγκεκριμένα ηχεία έχουν αγοραστεί το 1998-9. Είναι σε άριστη κατάσταση, δεδομένης της ηλικίας τους, και επίσης παίζουν άριστα. Έχουν σταμαστήσει να είναι σε χρήση εδώ και ένα χρόνο.

Ο λόγος που τα βγάζω για πώληση είναι γιατί δεν τα χρειάζομαι πλέον, έχω τελείως διαφορετικό σύστημα ήχου, και θα αισθανόμουν πολύ άσχημα να τα δω να ρημάξουν λόγω αχρησίας.

Είναι σίγουρα ένα ηχείο που μπορεί ακόμα να συγκινήσει παλεότερους όπως και νεότερους λάτρεις του ήχου.

Θα χαρώ να απαντήσω οτδήποτε απορίες έχετε.
Παρακαλώ, μόνο σοβαρές προτάσεις.

Ευχαριστώ πολύ,
Μιχάλης

Τιμή: 849 Ευρώ

h1.jpg h2.jpg h3.jpg h4.jpg h5.jpg
h7.jpg h8.jpg h9.jpg h10.jpg h11.jpg

Emmanouil 1964

"Επαγγελματίας"
Reaction score
28.807
1606594051450.png

- καρτελάκι ....έχει μόνο τό ένα
-Το καρτελάκι ....ήταν πάντα από την πάνω μεριά από τις μπόρνες

2020-11-28-875.jpg

- Eίναι ίδια ;
1606595835026.png

Last edited:

Reaction score
3
View attachment 188924

- καρτελάκι ....έχει μόνο τό ένα
-Το καρτελάκι ....ήταν πάντα από την πάνω μεριά από τις μπόρνες

View attachment 188925

-
Ναι, φυσικά. Βέβαια, όπως έχω προαναφέρει τα ηχεία αγοράστικαν το 1998-9 και κάποιοα χαρακτηριστικά δεν έχουν φτιαχτεί για να αντέχουν στον χρόνο. Οπως για παράδειγμα η χάρτινη ετικέτα στο πίσω μέρος των ηχείων.

Αν παρατηρίσετε, θα δείτε ότι έχω ξανακολλήσει την υπάρχουσα ετικέτα με ταινία. Δεν θυμάμαι αν ήταν στο πάνω ή κάτω μέρος του ηχείου. Ο κωδικός υπάρχει.

Παρακαλώ να κρατήσουμε το θέμα σε σοβαρό επίπεδο, χωρίς περιττά σχόλια. Μόνο σοβαρές ερωτήσεις/απορίες παρακαλώ.

Ευχαριατώ πολύ,
Μιχάλης

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads