Audio Valve Vs Mcintosch

Reaction score
0
Σκοπευω αμεσα να αγορασω προ και τελικο. Θα συνοδευσουν σε χωρο αρκετα μεγαλο (50-60 τ.μ.) τα B&W802 D. Εχω ακουσει τον Mcintosch 275 με Audio Spectrum νομιζω οτι ηταν ο Ερμης. Προενισχυτης ηταν ο C 43 της ιδιας εταιριας. Ο ηχος πολυ γλυκος αλλα ο χωρος που ακουσα τα μηχανηματα οχι ιδανικος. Προσωπικα για τα συγκεκριμενα μηχανηματα με ενδιαφερει ο προενισχυτης Mc 2200 και ο 275 να χρησιμοποιηθει σαν μονομπλοκ. Εναλακτικη λυση οι μονομπλοκ της Audio Valve Challenger 115 και προ ο Eclipse της ιδις εταιριας. Τους ακουσα με ηχεια τα Spedor (δυστυχως η ισχυς των ηχειων δεν ξεπερνουσε τα 100 βατ). Ελειπε η γλυκητητα της Mcintosch αλλα ο ηχος ηταν παλι εξαιρετικος και τα μηχανηματα πανεμορφα. Ο χωρος ακουστικης προβληματικος. Συμπερασμα δεν μπορεσα να βγαλω! Μπορει καποιος να βοηθησει?

Reaction score
13
Σκοπευω αμεσα να αγορασω προ και τελικο. Θα συνοδευσουν σε χωρο αρκετα μεγαλο (50-60 τ.μ.) τα B&W802 D. Εχω ακουσει τον Mcintosch 275 με Audio Spectrum νομιζω οτι ηταν ο Ερμης. Προενισχυτης ηταν ο C 43 της ιδιας εταιριας. Ο ηχος πολυ γλυκος αλλα ο χωρος που ακουσα τα μηχανηματα οχι ιδανικος. Προσωπικα για τα συγκεκριμενα μηχανηματα με ενδιαφερει ο προενισχυτης Mc 2200 και ο 275 να χρησιμοποιηθει σαν μονομπλοκ. Εναλακτικη λυση οι μονομπλοκ της Audio Valve Challenger 115 και προ ο Eclipse της ιδις εταιριας. Τους ακουσα με ηχεια τα Spedor (δυστυχως η ισχυς των ηχειων δεν ξεπερνουσε τα 100 βατ). Ελειπε η γλυκητητα της Mcintosch αλλα ο ηχος ηταν παλι εξαιρετικος και τα μηχανηματα πανεμορφα. Ο χωρος ακουστικης προβληματικος. Συμπερασμα δεν μπορεσα να βγαλω! Μπορει καποιος να βοηθησει?
Για να βγαλεις ακρη πρεπει να ακουσεις τους υποψηφιους ενισχυτες με το ιδια Ηχεια, και κατα προτιμηση στον ιδιο χωρο.
Οι McIntosh ειναι πιο κλασσικα μηχανηματα (και μαλιστα ο 275) και αντιπροσωπευουν πιο αναγνωρισμενη αξια.
Δεν καταλαβαινω γιατι θελεις οπωσδηποτε μονομπλοκ. Κατα την γνωμη μου δεν υπαρχει απολυτως κανενας αντικειμενικος λογος. Το οτι γλυτωνεις τα μακρυα καλωδια μεγαφωνων ειναι η μιση αληθεια. Η αλλη μιση ειναι οτι τα αντικαθιστας με αλλα ισου μηκους αλλα πολλαπλασιας σημασιας και κρισιμοτητας.
Εξαλλου, αυτοι οι λαμπατοι διαθετουν ηδη τεραστια περιθωρια οδηγησης για να ζητησει κανεις τα διπλασια (που θα προεκυπταν με σωστη μονοφωνικη συνδεση των McIntosh)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Audio Valve Vs Mcintosch

Ευχαριστω πολυ.Δυστυχωs δεν μπορω να τουs ακουσω ουτε μαζι ,ουτε στον ιδιο χωρο.Ειμαι απο θεσσαλονικη και τουs ακουσα Αθηνα.

Reaction score
2
Kalispera lena,
giati den dokimazeis na pas mexri tin tileoptiki (dromos xalkidikis, prin to risio), gia na akouseis me classe ta 802d? i akoma kai me rotel.

ps sorry gia ta greeklish everyone

bluekris

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67