- Μηνύματα
- 14.062
- Reaction score
- 7.089
πολυ καλη επιλογη τα klipsch,αλλα 150 ευρω ακριβοτερα απο τα audioengine και το οριο που εχει βαλει ο nikos (προσωπικα πιστευω οτι αξιζουν με τα 1000 αυτη τη διαφορα).
Πιστευεις δλδ οτι δεν κανουν ουτε για 9τμ. υπνοδωματιο για ταινιες; Μερικοι εδω μεσα πιστευω οτι ειναι λιγο της υπερβολης με τα συστηματα ηχου. Και δεν το λεω για να σε κακολογησω ουτε εσενα ουτε κανεναν γιατι υπαρχουν διαφορετικα γουστα. Ο καθενας ακουει οπως του αρεσει. Αλλος θελει να ακουει σε χαμηλες εντασεις, αλλος σε μετριες, αλλος σε υψηλες κτλ. Κατι που να ακουγεται ικανοποιητικα θελω και σε μετριες προς χαμηλες εντασεις. Δεν θελω να σηκωσω την γειτονια στον αερα. Το να εχει σωστη αποδοση το χαμηλο το καταλαβαινω και ας μην εχω ακουσει ακριβα 10ρια sub η' και μεγαλυτερα οπως προτεινουν πολλοι. Σε καποιους αρεσει να προσθετουν sub στα ηχεια τους, καποιοι αλλοι το θεωρουν αρκετο. Αν ημουν καπου που δεν υπηρχε ψυχη τριγυρω η' αν ειχα τρελα μονωμενο χωρο και ηθελα να κανω τα γουστα μου θα μιλουσαμε για αλλες κατηγοριες συστηματων. Οταν διαβαζω ομως απο reviews οτι τα A5+ ακουγονται σε ολο το σπιτι, κανω παρτυ με αυτα, τα εχω βαλει σε μεγαλο σαλονι και τετοια, τοτε δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν θα με ικανοποιησουν και σε μικροτερους χωρους. Σιγουρα ναι υπαρχει κατι καλυτερο που να γεμιζει ποιο σωστα τον χωρο και αυτο το καταλαβαινω, αλλα μπορουν να γινουν και συμβιβασμοι με πολυ καλα αποτελεσματα.Ό,τι και να ακούς είναι απαραίτητο το χαμηλό-εκτός και αν ακούς πιατίνια μόνο και φλάουτα. Τα γούφερ 5 ιντσών είναι για να τα ακούς από απόσταση 1 μέτρο..και φυσικά για ταινίες ούτε συζήτηση ότι κάνουν τέτοιου είδους ηχεία.
Κωστα σε ποσα τμ. τα εχεις; Ποσο ειναι ο μεγαλυτερος χωρος που τα εχεις δοκιμασει και πως ακουγοταν;Εχω αυτά στο pc και δεν υπολείπονται πουθενά.
Πραγματικά δεν την πίστευα την απόδοση τους πρέπει να τα ακούσεις για να πιστέψεις!!!!!
Για καλή μου τύχη είχα ενα πιστωτικό και απλά έπρεπε κάτι να πάρω.....
Εχω και τα behringer ms 40 με dac αλλά δεν στέκονται πουθενά δίπλα στα edifier.
Τέλος έχω και τα maudio bx8 που τα προτείνω ανεπιφύλακτα αλλά είναι πολύ ογκώδη και δεν έχω τολμήσει να τα κάνω α β με τα edifier.
Το μικρο 4 ιντσων θα το βαρεθεις γρηγορα .Κωστα σε ποσα τμ. τα εχεις; Ποσο ειναι ο μεγαλυτερος χωρος που τα εχεις δοκιμασει και πως ακουγοταν;
Ευχαριστω πολυ! Τα πριμα ειναι τελεια, πεντακαθαρα και φυσικα. Σε ενα κομματι με γυναικειες φωνες που σε ενα σημειο ανεβαιναν πολυ ψηλα, το αποτελεσμα ηταν πεντακαθαρο και πολυ εντυπωσιακο. Δεν μπορω να βρω διαφορες συγκρινοντας τα με τα ακουστικα Audio Technica M40x. Ισως να ειναι λιγο ποιο ζεστα και φυσικα τα ακουστικα αλλα αυτο ειναι λογικο. Για να φτασεις το "ελεγχομενο" περιβαλλον των ακουστικων με ενα ζευγαρι ηχεια παιζουν πολλα ρολο. Ο χωρος, οι βασεις κλπ.Με γειες ! Σε ευχαριστουμε που μοιραστηκες την εμπειρια σου . Μου φανηκε πολυ χρησιμο .
To μπουμαρισμα ισως μπορεις να τ αποφυγεις απομακρυνοντας τ ηχειο απο τ τοιχο ειτε βαζoντας τα foam για τα bass port ειτε με βασεις.
Τα πριμα του πως ηταν?