Audiolab 8000Q pre & 2 x Audiolab 8000M monoblock

Reaction score
1.190
Πωλούνται τα παρακάτω ενισχυτικά:

- Audiolab 8000Q προενισχυτής, χρώματος ασημί, τιμή 450 ευρώ.
- 2 x Audiolab 8000M τελικοί ενισχυτές monoblock, 2x125 watts στα 8 ohms, χρώματος ασημί, τιμή 650 ευρώ.

Θα γίνει καλύτερη τιμή για όποιον ενδιαφέρεται για όλο το set .

Πρώτο χέρι, αγορασμένα το 2010 από την Ελληνική αντιπροσωπεία, σε πραγματικά άριστη κατάσταση, σαν καινούργια.

Πωλούνται με τις αρχικές συσκευασίες και όλα τα παρελκόμενα άθικτα (τηλεκοντρόλ, manual κτλ).

Εξαιρετικές ικανότητες οδήγησης, πολύ δύσκολο να βρεθεί κάτι καλύτερο σε αυτή την κατηγορία τιμής, και εξαιρετικές κριτικές από τον ειδικό τύπο (Ήχος, High Fidelity).

http://www.6moons.com/audioreviews/audiolab/8000.html

Ο μόνος λόγος που τους δίνω είναι γιατί θέλω να πάω σε ολοκληρωμένο, λόγω έλλειψης χώρου.

Αθήνα μόνο και επικοινωνία με pm.

Reaction score
1.190
Απάντηση: Audiolab 8000Q pre & 2 x Audiolab 8000M monoblock

Μείωση τιμής στα 1.000 ευρώ.

Πλέον πωλούνται μόνο όλα μαζί.

Επίσης θα γίνει καλύτερη τιμή για όποιον ενδιαφέρεται να πάρει μαζί και το ταίρι του phono της Audiolab 8000PPAπου έχω σε αυτήν την αγγελία:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?127332-Audiolab-8000PPA-Προενισχυτής-Phono

Με ενδιαφέρει και ανταλλαγή με ολοκληρωμένο ενισχυτή αντίστοιχης η μεγαλύτερης αρχικής αξίας και η όποια διαφορά με μετρητά.

Reaction score
1.190
Απάντηση: Audiolab 8000Q pre & 2 x Audiolab 8000M monoblock

Μείωση τιμής στα 900 ευρώ.

To set είναι σαν καινούργιο με τις συσκευασίες του. Είναι οι εκδόσεις με το βουρτσισμένο αλουμίνιο στην πρόσοψη.

Θυμίζω ότι μ΄ενδιαφέρει και η ανταλλαγή με ολοκληρωμένο.

D

Deleted member 28227

Guest
Σε ενδιαφέρει ανταλλαγή με SONY 777ES σε σαμπανιζε χρώμα... σε άριστη κατασταση

Reaction score
1.190
Σ΄ευχαριστώ αλλά δεν μ΄ενδιαφέρει.

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος και χωρίς να αποκλείω άλλες προτάσεις, θα μ΄ενδιέφερε ανταλλαγή κυρίως με:
Plinius 9100
Audia Flight Three
Creek Destiny 2
Yamaha A-S2000
μόνο σε ασημί χρώμα και σε άψογη κατάσταση.

Επίσης παρακαλώ η όποια επικοινωνία να γίνεται με pm ώστε να μην προωθείται η αγγελία.

Reaction score
1.190
Μείωση τιμής στα 850 ευρώ! Σχεδόν στο 1/3 της αρχικής αξίας.

Τα καινούργια μοντέλα με μόνο αισθητικές διαφορές, έχουν τιμή 2050 λίρες στην Αγγλία (2470 ευρώ). Τον αντιπρόσωπο δεν τον ρώτησα, αλλά φαντάζομαι πως εδώ θα στοιχίζουν κάτι παραπάνω.

Το σετ είναι συσκευασμένο στα κουτιά του, με manual και τηλεχειριστήριο αμεταχείριστο (μέχρι και τις αρχικές αχρησιμοποπίητες μπαταρίες έχω - χρησιμοποιούσα άλλο τηλεκοντρόλ).

Επικοινωνία εκτός απο pm στο τηλέφωνο 6947562058, Γιώργος.

Και μία φωτογραφία από τα δικά μου:

Reaction score
1.190
Για λίγες μέρες μόνο, 800 ευρώ.

Ανταλλαγές πλέον δεν μ΄ενδιαφέρουν. Μπορούν να πωληθούν και ξεχωριστά ο προενισχυτής με τους δύο τελικούς με την προυπόθεση να φύγουν πρώτα οι τελικοί.

Μερικές φωτογραφίες ακόμη από τα δικά μου, επειδή ζητήθηκαν:

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.190
Δεν ισχύει η προσφορά αγοράς του σετ μαζί με το phono (δόθηκε χθες).

Δίνονται και χωριστά ο προενισχυτής με τους δύο τελικούς.

Πλέον με ενδιαφέρει και η ανταλλαγή με ηχεία βάσης μικρότερης αξίας συν μετρητά.

Reaction score
1.190
Έφυγαν. Παρακαλώ πολύ να κλείσει.

Ευχαριστώ το site για την φιλοξενία και όσους ενδιαφέρθηκαν, εκτός από το μέλος “myrtoula”.

Ο myrtoulas λοιπόν, αφού διαπραγματεύτηκε την τιμή και συμφωνήσαμε, δέσμευσε τα μηχανήματα για πέντε ημέρες και μετά εξαφανίστηκε. Δεν έκανε καν τον κόπο να απαντήσει στο pm που του έστειλα (για να σηκώσει το κινητό, ούτε λόγος). Λες και θα ήταν πρόβλημα να μου στείλει ένα μήνυμα ότι άλλαξε γνώμη…
Αναφέρω το γεγονός προς γνώση όποιου τυχόν συναλλαχθεί μαζί του.

Reaction score
14
Να συμπληρώσω ότι ο συγκεκριμμένος (Myrtoula) παλαιότερα πουλούσε σε αγγελία καλώδια Nordost Tyr σε μήκη 50cm που είχε κατασκευάσει ο ίδιος κόβωντας πιθανώς από μεγαλύτερα μήκη καλωδίων. Την πάτησε φίλος μου που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν είναι δυνατόν να το επιβεβαιώσει ο ίδιος. Άσε που ούτε 50 cm δεν ήταν ακριβώς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.122
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead