Audiolab 8000S , τελευταιο (IAG) μοντελο

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Ο ενισχυτης ειναι 1.5 ετους, σε αψογη κατασταση, χρωμα ασημι. Ειναι πολυ ευελικτος οσον αφορα τη λειτουργικοτητα μιας και μπορει να χρησιμοποιηθει σαν προενισχυτης, τελικος, και σαν προενισχυτης κ ολοκληρωμενος σε διενισχυση με καποιον τελικο της εταιριας 8000p, 8200p, 8000m, 8200mb κλπ. Επισης εχει τη δυνατοτητα σε mode ht-passthrough να μπει σαν κρικος στο 5καναλο συστημα καποιου ο οποιος θελει να οδηγει σε στερεοφωνικη λειτουργια τα μπροστινα του ηχεια, με κατι ποιοτικο για την ακροαση μουσικης.

:: AUDIOLAB 8000S Integrated Amp. ΗΧΟΣ 04/2006 ::

Σχόλιο: Γιάννης Καμαρινός.

"Τελικά, ο Audiolab 8000S τα κάνει όλα. Και από αυτήν την άποψη αποτελεί μία από τις πλέον ολοκληρωμένες προτάσεις. Οικονομικά, χαρακτηρίζεται ως ευκαιρία για τα 780 που ζητάει για να τον αποκτήσετε. Μάλιστα θα τον πρότεινα προς ακρόαση ακόμα και σε όσους θα ‘θελαν να κινηθούν στην αμέσως υψηλότερη κατηγορία."

Review HiFi World 2009:
http://img695.imageshack.us/img695/1386/8000s.jpg

Τιμη: 350 ευρω

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Audiolab 8000S , τελευταιο (IAG) μοντελο

Αυτος ειναι ο ενισχυτης. Ζητω συγνωμη για την κακη ποιοτητα της φωτογραφιας, ειναι τραβηγμενη με κινητο, οταν μπορεσω θα βαλω μια καλυτερης ευκρινειας.

Επικοινωνια με pm,

Ευχαριστω.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

O ενισχυτης πουληθηκε. Ευχομαι να ναι καλοακουστος στον καινουριο του κατοχο. Ευχαριστω το φορουμ για τη φιλοξενια της αγγελιας μου.

Reaction score
4

κι εγώ με τη σειρά μου ευχαριστώ για την άψογη συναλλαγή
πολύ καλός ο ενισχυτής και πολύ αναλυτικός, διαφάνεια τονικότητα όλα οκ
καλή συνέχεια...

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ