Πριν μερικές ημέρες το αγόρασα και αντικατέστησα το 8000 CD που είχα. Πρώτες εντυπώσεις που έχω είναι εξαιρετικές.
Περισσότερη ανάλυση, βαθύτερο μπάσο από το προηγούμενο.
Όσον αφορά το DAC σε σύνδεση με παλιό laptop χωρίς κάποιο ιδιαίτερο set up (windows XP, itunes, με απλό καλώδιο USB) παίζοντας το ίδιο cd ταυτόχρονα (ριπαρισμένο σε aiff) η μόνη διαφορά που κατάλαβα ήταν στην ένταση (USB έπαιζε λίγο πιο χαμηλά σε σχέση με το CD).
Το σύστημα που έχω είναι Ausiolab προενισχυτής (8000Q) με τα δύο monoblock (8000M) και ηχεία Opera Seconda.
Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ παραπάνω. Θέλω να αγοράσω καινούργιο laptop και να ριπάρω πάλι όλα τα cd σε aiff (44.1 kHz 16 bits). Μόλις το κάνω θα επανέλθω.
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος δεδομένου ότι έχω μια συσκευή που παίζει εξαιρετικά στο σύστημά μου cd και αρχεία από pc.