Audiolab 8200DQ

Reaction score
767
παιδιά έχει κανείς το συγκεκριμένο μηχανάκι?...

ο λόγος που το θέλω είναι γιατί έχει και αναλογικές εισόδους και θα δουλέψει αρχικά σαν προενισχυτής...θα συνδεθεί πάνω του ένα marantz sa11 και στη συνέχεια θα οδηγεί τον τελικό...

αργότερα θα μπει στον υπολογιστή και θα οδηγεί δυο focal cms40...

πάνω κάτω τιμές εδώ και στο εξωτερικό?

Reaction score
767
Απάντηση: Audiolab 8200DQ

αυτό θα γίνει...άλλωστε απο κει θα παρθούν και τα focal...πακέτο μάλλον...

αυτό που ήθελα να δω είναι σαν προενισχυτής τι ψάρια πιάνει το μηχανάκι...αλλά μια χαρά τα καταφέρνει...

απλά έδωσα τον προενισχυτή που είχα και επειδή θα οδηγεί για ένα διάστημα το κυρίως σύστημα, ήθελα να να δω μήπως υπάρχουν περιορισμοί-δυσλειτουργίες κλπ κλπ...

thank you all

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

φιλος απο το φορουμ εχει το Dacmagic plus το οποιο εχει και αναλογικες εισοδους και παιζει αρκετα καλα σαν προενισχυτης. Το αναφερω σαν εναλλακτικη με μικροτερο κοστος. Παντως καποιων dac τα προενισχυτικα σταδια πραγματικα ειναι απογοητευτικα και καποιων αξιοπρεπη, οποτε πρεπει να γινει δοκιμη στο συγκεκριμμενο κομματι κ αν ειναι δυνατον ακροαση.

Reaction score
767

συμφωνώ οτι το καλύτερο είναι δοκιμή-ακρόαση...θα προσπαθήσω...είμαι εκτός Αθήνας...

θα μπορούσα να πάω σε σκέτο προενισχυτή, αλλά με εξυπηρετεί καλύτερα τα είδος σαν το DQ, μιας και μπορώ να "παίξω" περισσότερο...

στα χαρτιά καλές κριτικές παίρνει και σαν προενισχυτής...ή μάλλον, τουλάχιστον δεν απογοητεύει...

είδωμεν....

Reaction score
3.980

Με 300 παραπάνω παίρνεις το mytec επίσης με sabre και αναλογικές εισόδους, πιθανά καλύτερο σαν προ και ντακ.

Reaction score
767

Με 300 παραπάνω παίρνεις το mytec επίσης με sabre και αναλογικές εισόδους, πιθανά καλύτερο σαν προ και ντακ.
χμμμμ...το καλο με το mytec είναι οτι παίζει και dsd αρχεία...με κολάζεις...:smile:

βέβαια υπαρχει ήδη το sa11...και με τα +300, αγοράζω το xtz analyzer που λέω σε άλλο post...με κολάζεις:devilish:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

Προσωπικό γούστο:
Επειδή το Σάββατο ήταν το mytek μαζί με τα cms δεν μπορώ να πώ ότι ξετρελάθηκα.
Το grace με αρέσει περισσότερο.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Προσωπικό γούστο:
την ιδια αισθηση εχω κ γω εχοντας ακουσει κ τα 2 μηχανηματα πριν καποιους μηνες.

Reaction score
767

Προσωπικό γούστο:
το ακούσατε και με αρχεια dsd?...

εντάξει, γούστα είναι αυτά, αλλά τι δεν σου άρεσε απο το mytek?... έπαιζε απευθείας στα cms?...

για το grace ανεβαίνει κι άλλο η τιμή έτσι?...

Reaction score
767

αυξημένη τιμή στα 1895 ευρα το grace...

μου φαίνεται οτι αν το πάω έτσι, δε θα μείνουν φράγκα για τίποτα...

θα αρκεστώ μάλλον στο dq για το pc και θα παίζω με το sa11 επάνω του...και αναλογικά και ψηφιακά...να δούμε τις διαφορές...για αρχή και για να μας φτάσουν και τα χρήματα :biggrin:...και αργότερα βλέπουμε...

thank you all

Reaction score
3.980

Σαυτη τη γειτονιά θα κοίταγα την μικρή metric, έχει και 12 άτοκες σε συνδυασμό δε με τα focal είναι σίγουρο ότι ο Χατζηπωστονλέν θα κάνει καλό deal for you:thumbsup:

Reaction score
767

Σαυτη τη γειτονιά θα κοίταγα την μικρή metric, έχει και 12 άτοκες σε συνδυασμό δε με τα focal είναι σίγουρο ότι ο Χατζηπωστονλέν θα κάνει καλό deal for you:thumbsup:
ίσως μιλάς γι αυτό το πακέτο...

ούτως ή άλλως θα μιλήσω με τα παιδιά εκεί, να τους εξηγήσω τι θέλω να κάνω, το budget, το ρόλο που θέλω να χει η οποια κάρτα ήχου/dac (ρόλο καλού pro, ρυθμίσεις κλπ κλπ) και βλέπουμε...

Reaction score
767

παίδες....σημαντικό!!!!....

η metric δε γινεται να μπει στο σύστημα μου τελικά...προϋποθέτει την αγορά mac!!!....ναι ναι ναι...δεν εχω mac!!!....χρησιμοποιώ pc...και θέλω να συνεχίσω να χρησιμοποιώ....δεν είμαι χαιεντάς....:biggrin:

θα καταλάβω αν δεν μου ξαναμιλήσετε!!!!....:smile:

άντε και καλή ανάσταση σε όλους!!!!

Reaction score
3.980

:thumbsup: όλα οκ!
Να απολαύσεις τις μουσικές σου ότι αν επιλέξεις.....το Χαϊ εντ σε περμένει!

Reaction score
767

:thumbsup: όλα οκ!
Να απολαύσεις τις μουσικές σου ότι αν επιλέξεις.....το Χαϊ εντ σε περμένει!
ναι φίλε μου...έχουμε ακόμα "ψωμί"...

πάντως με βλέπω κάποια στιγμή με κανα τέτοιο μηχανακι (metric), μιας και άρχισα να παιδεύομαι με ενεργά monitor...

αλλά νεούδι ακόμα...:smile:

Reaction score
767

πάντως σε γενικές γραμμές αυτό που θέλω να κάνω είναι να ξύσω λίγο τη κορυφή του παγόβουνου σ αυτό το ρημαδοχόμπυ που έχω...

1ο βήμα είναι να υπάρξει μια αξιοπρεπή "βάση" πάνω στην οποία θα κινηθώ ..αυτό περιλαμβάνει τα μηχανάκια που ήδη έχω, και συμπλήρωμα με δυο τρια "κομμάτια" ακόμα, τα οποία όμως δεν θα ακυρώνουν τα υπάρχοντα μηχανήματα, και ταυτόχρονα θα μπορούν να παίζουν πολλούς ρόλους (αφού φράγκα δεν υπάρχουν για μεμονωμένες λύσεις) ...γι αυτό και ζητάω πχ ενα ποιοτικό dac/pre το οποίο θα παίξει και το ρόλο του pre στο κυρίως σύστημα (αφού τώρα δεν υπάρχει), θα συνδέεται πάνω το υπάρχον player για τυχόν συγκρίσεις, αλλά θα είναι και κάρτα ήχου στο πι σι με τα μικρά focal... καφέ άμα κάνει ακόμα καλύτερα..ουτε καφετιέρα έχω :wink:...

2ο βήμα είναι η μέτρηση του χώρου απο ένα πακετάκι (xtz analyzer) και στη συνέχεια διάβασμα-ερωτήσεις- πρήξιμο στο forum, μπας και χωνέψω καμιά έννοια...λίγο diy μαζί με άλλους δλδ...

3ο βήμα (ανάλογα τα φράγκα που έμειναν-την όρεξη-τη θέση των πλανητών και την κατευθυνση των ανέμων), η λύση που θα μπορούσα να είχα κάνει εξαρχής και απλά να κάθομαι να πίνω καφέ όση ώρα αυτοί παιδεύονταν :biggrin:...δλδ κάποιος ειδικός να με πει τι μπορώ να κάνω για βελτίωση του χώρου και σιγά σιγά να το σάχνω...το βήμα 2 είναι απλά για να μπορώ να καταλάβω έστω το 1/15ο απ αυτά που μου λέει...

γι αυτό το "πλαν" σας πρήζω με ερωτήσεις...

αυτά...καληνύχτα και καλη μου τύχη

Reaction score
19

Φίλε μου έχω το 8200CD(με dac αλλά χωρίς τον pro) και είναι πολύ καλό μηχάνημα σε ήχο και σε λειτουργικότητα. Το Dac του 8200 συνδέετε αμέσως(ασύγχρονο) στο pc και χερίζεσαι άμεσα το foobar απο το χειριστήριο του! Σε σχέση με το Dacmagic(οχι plus) που επίσης έχω, το 8200 είναι σαφώς καλύτερο σε όλα, χροιές, δυναμικά, τονικότητα. Άκουσέ το.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april