audiolab m-dac

Reaction score
7.198
Απάντηση: audiolab m-dac

αμεση αντιδραση απο τον αντιπροσωπο,θα πουλησει αρκετα το μηχανακι εκτος και αν συμβει τιποτα περιεργο με την οικονομια.Τελικα το μηχανημα δεν ειχε πεσει θυμα κουρμπαρισματος :105: η εξηγηση του Κογια ειναι η πιο πιθανη.

m1ts0s

News poster
Reaction score
3.652

690 ευρώ???

Ψιλοδιαλύει τον ανταγωνισμό ή μου φαίνεται?

Reaction score
28
Re: Απάντηση: audiolab m-dac

στην τιμη αυτη παιζεται !!! εαν δεν προκυψει το μοιραιον !!!!!

Reaction score
0
οι εξοδοι rca δεν ειναι σε αποσταση μεταξυ τους? απ οσο ξερω τα αναλογια καλωδια ειναι ενωμενα , εδω πως θα μπαινουν?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: audiolab m-dac

To dac παιδια τελος απο την αντιπροσωπια , πριν ακομη ερθει , σε σημερινη επικοινωνια ειναι ηδη πουλημενα αυτα που θα φερει και δεν ξερει αν και ποτε θα ξαναφερει ! Ξερετε καποιο σαιτ για αγορα απο ευρωπη ?

Reaction score
122
Απάντηση: Re: Απάντηση: audiolab m-dac

To dac παιδια τελος απο την αντιπροσωπια , πριν ακομη ερθει , σε σημερινη επικοινωνια ειναι ηδη πουλημενα αυτα που θα φερει και δεν ξερει αν και ποτε θα ξαναφερει ! Ξερετε καποιο σαιτ για αγορα απο ευρωπη ?
εδώ ένα

Reaction score
122

Πλέον υπάρχει και το αγγλικό εγχειρίδιο εδώ

Επίσης καλό θα ήταν να αποφύγετε το μαγαζί αυτό:

http://www.harrowaudiohifi.co.uk/products/1206-audiolab-m-dac-mdac-m-dac.aspx

Πριν κάμποσο καιρό είχα αγοράσει ένα τηλεχειριστήριο και επαναφορτιζόμενη μπαταρία για ιντερνετικό ραδιόφωνο και μου ήρθαν μεταχειρισμένα. Τα έστειλα πίσω αλλά δεν μου επέστρεψαν τα μεταφορικά αν και είχαν συμφωνήσει.

OPTIMIST

"Επαγγελματίας"
Reaction score
190

Το εν λογω μηχανακι θελει μεγαλη υπομονη, καλο Φεβρουαριο θα υπαρχει εδω οπως φαινεται

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

ουτε τη γυναικα της ζωης μου να περιμενα... Ημαρτον...

Reaction score
266
Απάντηση: Re: Απάντηση: audiolab m-dac

από χθες είμαι ένα ευτυχής (?) κάτοχος. Σίγουρα δεν είμαι ο πρώτος εν Ελλάδι καθότι στο τσακ πρόλαβα το τελευταίο κουτί της πρώτης παραλαβής

Το έχω βάλει να παίζει και ευελπιστώ μέσα στο ΣΚ να το ακούσω και βγάλω συμπέρασμα κατά πόσο είμαι τυχερός ή όχι που αγόρασα κάτι μέσα σ ένα κουτί χωρίς να το έχω δει καν από κοντά..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@