Audiolab music network player

Reaction score
7.194
http://www.audiolab.co.uk/M-NET.aspx?lang=En

η σωστη εφαρμογη της ιδεας (για μενα),music network player σε μορφη transport. Κοστιζει λιγοτερα και βολευει μιας και ολοι πλεον εχουμε ενα dac.Φυσικα "ανοικτο" και σε μελλοντικες αναβαθμισεις με αλλαγη dac.

και ενα σετακι....το λιγουρευεστε? το λιμπιζεστε? (αδωνις...)

Last edited:

Reaction score
28
δηλαδή εγώ που έχω το m-dac .....πρέπει να αρχίσω να το σκέπτομαι....?

Reaction score
7.194
δηλαδή εγώ που έχω το m-dac .....πρέπει να αρχίσω να το σκέπτομαι....?
αυτο ειναι σχετικο......τι εχεις σαν ψηφιακη πηγη? χρησιμοποιεις laptop-pc? αν βολευεσαι μαλλον δεν σου χρειαζεται,αν ομως θελεις μια πιο ευχρηστη συσκευη (αν και αυτο σηκωνει συζητηση) ή αν δεν εχεις μονιμα το laptop στο συστημα σου,τοτε ναι θα πρεπει.

Reaction score
28
ναι αν και χρησιμοποιώ λαπ-τοπ ....θα ήθελα μια μόνιμη πηγή στο σύστημα μου......βέβαια νομίζω ότι δεν θα έχει την ευελιξία ενός λαπ-τοπ αλλά και πάλι .........

Reaction score
28
βασικά βέβαια αντιμετωπίζω το πρόβλημα του ότι το σύστημα μου ( yamaha as-2000, yamaha soavo-1 και δευτερεύον ζεύγος ηχείων dcm monitor cx-7 ...είναι εξόχως αποκαλυπτικό .....δεν κολακεύει τις κακές εγγραφές η τις φτωχές επιδόσεις των ιντερνετικών σταθμών ...οπότε ψάχνω έναν τρόπο να ακούω ιντερνετικούς σταθμούς με έστω υποφερτή ποιότητα και δεν μπορώ.........όταν βέβαια χρησιμοποιώ ως πηγή ποιοτικές εγγραφές είτε από το λαπ-τοπ ..είτε από το cd marantz 52mkii το οποίο χρησιμοποιώ μόνον ως τράνσπορτ έχω άριστη έως εκπληκτική απόδοση.......αλλά από ιντερνετικό ραδιόφωνο ......δυστυχώς.....

Reaction score
7.194
λογικο δεν ειναι αυτο? το bitrate των ιντερνετικων ειναι πολυ μικρο,αν ομως ακουσεις τους λιγους που εχουν σημα στα 320 kbps τα πραγματα αλλαζουν. Παντως αν το θελεις μονο για αυτο το λογο δεν αξιζει να το παρεις. Εγω περιμενω να βγει στην αγορα αυτο

http://www.crystalaudiovideo.com/ProductDetails/WiDAC.aspx

και να ακουω ιντερνετικο ραδιοφωνο ή spotify απο την ταμπλετα, που θα στελνει σημα στο widac (με wifi) και μετα στο dac.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.625
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7