Audiophilia!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.145
Απάντηση: Audiophilia!!!

Να σας πω! Αυτό το "Some audiophiles try to listen to music at a quality level that is as close to the original performance as possible using high-fidelity components..." δεν το έγραψα εγώ, εντάξει; Βέβαια, συμφωνώ, αλλά δεν το έγραψα εγώ.

Εδώ που τα λέμε, πρέπει να συμπληρωθεί ως ακολούθως:

"Some audiophiles try to listen to music at a quality level that is as close to the original performance as possible using high-fidelity components, whilst other prefer an approach to the original performance using high end gear." :114:

Reaction score
968
Μάλλον πρόκειται περί αστοχίας της wikipedia. Ο audiophile αναζητεί την υψηλή πιστότητα μέσω του high-end.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.145

Ενώ το hi-fi είναι το φτηνό κρέας που το τρων' τα σκυλιά. Τς, τς, τς, τί ρατσισμός Θεέ μου... :114:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Μάλλον Audiophilia...Nervosa ήθελε να πει ο ποιητής...:126:

D

Deleted member 23222

Guest

Να σας πω! Αυτό το "Some audiophiles try to listen to music at a quality level that is as close to the original performance as possible using high-fidelity components..." δεν το έγραψα εγώ, εντάξει; Βέβαια, συμφωνώ, αλλά δεν το έγραψα εγώ.

Εδώ που τα λέμε, πρέπει να συμπληρωθεί ως ακολούθως:

"Some audiophiles try to listen to music at a quality level that is as close to the original performance as possible using high-fidelity components, whilst other prefer an approach to the original performance using high end gear." :114:
Eναλλακτικά θα μπορούσε να ειπωθεί.."Some audiophiles try to listen to music at a quality level that is as close to the original performance as possible using huge sum of money,then try hard to access higher levels,keep spending, and so on..."

Reaction score
11.802
Ξανανεβάζω την παραπάνω εικόνα μεγαλωμένη, διότι αμφιβάλλω αν πολλοί τη διάβασαν. Αξίζει!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.929

μου φαίνεται πως κανένας από σας δεν αξιώθηκε (σαν εμένα) να ακούσει τα TARA LABS Space and Time και TFA Return.... με το ασύνδετο χάλκινο αγωγό (από τη μια μεριά) του 3-πλού "-" (TFA Return) και το διπλό συνεστραμμένο "+" (Space and Time)... Με τις θεϊκές μεσαίες...

Ούτε τα αριστουργήματα της CARY με οδηγό 300Β σε Α2 τάξη λειτουργίας... Αλήθεια, πόσοι από σας ξέρετε την Α2 τάξη? χαχαχαχαχα

Ούτε απέκτησε ποτέ βάσεις σορμποθάνης της Audioquest, και το μικρό και το μεγάλο μέγεθος...

Ιδίως αυτές τις βάσεις, τις έχω σε τόσο μεγάλες ποσότητες, που ....δε ξέρω τι να τις κάνω... όλα τα μηχανήματά μου έχουν από κάτω τέτχια, ακόμα και το CD-player που δεν έχει μπει στην μπρίζα τον τελευταίο 1,5 χρόνο...

Τελικά, μόνο ΕΓΩ έπαιζα με ΤARA LABS ανάμεσά σας? Μα επιτέλους, μόνο εγώ είμαι Hi-End-άς? :136:

ΥΓ: ο τίτλος του παραπάνω "κόμικ", αντί να είναι "In Your EAR", θα μπορούσε να είναι "ΕAR's first years!" :137::138:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead