Audiostatic ES-100 esl

Reaction score
15
Τα ηχεία είναι σε άψογη κατάσταση με καινούργια μεγάφωνα και ηλεκτρονικα με υψηλης ποιοτητας υλικα
Ο ήχος τους είναι απλά διαφανος, συγκρίσιμος με ηχεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Για τον ψαγμενο μουσικοφιλο θα μπορουσε να ειναι το τελος της αναζητησης ηχειων.

Δεκτή συγκριτική ακρόαση με οποιοδήποτε άλλο ηχείο οποιασδήποτε κατηγορίας τιμής.

Τιμή 1450 ευρω συζητήσιμη με 2 χρονια εγγυηση καλης λειτουργιας
(Δείτε φωτογραφιες και βιντεο)
τηλ επικοινωνιας: 6945 18 10 17

το βιντεο που ακολουθει ειναι ηχογραφηση απο το κινητο μου με ενα κομμάτι από το ραδιοφωνο
Υ.Γ δέχομαι και ανταλλαγή με οικονομικό ζευγαρι ηχεία για δική σας διευκόλυνση.

Reaction score
15
1300 ευρω
Το ηχείο σχηματίζει μια μεγάλη σκηνή, παίζει από μικρούς χώρους μέχρι μεγάλους με εκπληκτική ταχύτητα και αρμονικό πλούτο.. ένα εξωτικό ηχείο το οποίο είναι πανέμορφο και διάφανο.

Reaction score
15
Επαγγελματικα σχεδια επιβαλλουν την πωληση τους.

950 ευρω για να πουληθουν αμεσα σε αυτον που θελει να αγορασει.
παρακαλω επικοινωνηστε μαζι μου μονο αν ενδιαφερεστε πραγματικα.

Reaction score
15
Εφυγαν τα ηχεια σε σπιτι ψαγμενου στο χομπυ, εκτος φορουμ.
Τοσο καιρο ειχα λαβει τηλεφωνηματα μονο με ενα σωρο ερωτησεις και κουβεντες γυρω απο τα ηχεια (μιλαμε για ωρες στο τηλεφωνο).
Ο πρωτος που ηρθε και τα ακουσε τα αγορασε.

Μια κουβεντα επιτρεψτε μου αφου τα πουλησα πλεον: τρομερο ηχειο... ειδικα αν ειναι σε αψογη κατασταση.
Θα μου λειψει ο ηχος των Audiostatic (τοσα χρονια με analysis, magnepan, atc, martin logan κλπ ... τα Audiostatic ηταν σε αλλη κλαση).
Κριμα που λιγοι τα εχουν ακουσει πραγματικα να παιζουν, αφου εχουν αρχισει να γερνανε αυτα που εχουν εργοστασιακες μεμβρανες και ισως ειναι λιγοι αυτοι που ξερουν να τα φτιαχνουν.
Με αυτα τελειωσε το ηχητικο ταξιδι για μενα.

Ωραια ηταν
:)

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527