Audiovector K3 Super

Reaction score
0
ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ .
ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΧΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ
ΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ
ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΟΜΕ CINEMA,,,ΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΗΣΤΟΝ ΘΕΛΩ ΔΙΚΑΝΑΛΟ ΗΧΟ
,ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΧΕΙΑ Η ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕΒΑΣΤΗ ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Reaction score
50
Καλώστον... τα ηχεία μια χαρά είναι, αλλά αυτό σχετικό είναι (ανάλογα με τις ανάγκες σου μπορεί να είναι ιδανικά ή πιθανόν να μπορείς να βρεις και καλύτερα). Για πες μας σε τι χώρο θες να τα τοποθετήσεις και επίσης πόσα χρήματα διαθέτεις...

Reaction score
0
O ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 30τμ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 1000€ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ.

Reaction score
50
Αν έχεις ακούσει τα K3 και σου άρεσαν προχώρα... πάντως θα σου πρότεινα να μην περιοριστείς σε ακρόαση ενός ηχείου. Δε γνωρίζω φυσικά τι εμπειρίες έχεις από ακροάσεις. Αν έχεις ακούσει αρκετά και ξεχωρίζεις τα συγκεκριμένα φυσικά δεν υπάρχει λόγος να μην τα πάρεις. Αν όμως έχεις ακούσει μόνο τα συγκεκριμένα θα σου έλεγα να κοιτάξεις και μερικές επιλογές ακόμη. Κατά την άποψή μου στα χρήματα αυτά πάρα πολύ καλή επιλογή είναι τα Monitor Audio Silver RS8 ή RS6 (τα πρώτα είναι λίγο πάνω απ' το budget σου, τα δεύτερα πιο κάτω). Επίσης δες και τα Dali Suite - πολύ καλά για τα χρήματά τους. Τα παραπάνω βέβαια προσωπικές απόψεις, είναι όμως αρκετά μουσικά ηχεία αφού σ' ενδιαφέρει ο δικάναλος ήχος.

Reaction score
0
Πριν 5 μέρες φίλος μου τα αγόρασε τα Κ3 σούπερ σε μαύρο χρώμα. Εγώ έχω καιρό τώρα τα m3 signature και μπορώ να πω ότι αυτή η εταιρεία παράγει ηχεία με απίστευτο value for money !!! :) Τα Κ3 θέλουν στρώσιμο τουλάχιστον 50 ώρες, όπως λέει ο κατασκευαστής, και πράγματι τώρα είναι που αρχίζουν κ δείχνουν τα δόντια τους. Παίζουν σε πολύ μεγάλο χώρο, 10*5 μέτρα, και μπορώ να πω ότι παίζουν πολύ καλά σε ικανοποιητικές στάθμες. Δεν γκρεμίζουν βέβαια τους τοίχους! :) Είναι σε δικάναλο σύστημα πάνω, και το ...'κακό' τους είναι ότι μπορούν να βγάλουν πολλά από τα cds/βινύλιά σου άχρηστα, καθώς πλησιάζουν τον όρο monitor ηχεία. Μια κακή εγγραφή θα ακούστει κάκιστα, μια καλή εγγραφή θα είναι μελωδία στα αυτιά σου. :) Για τα χρηματά τους προσωπικά τα επιλέγω σε αντιπαράθεση με κάποια dali ή monitor audio που είπαν φίλοι πιο πάνω. Τα dali έχουν εντυπωσιακό ήχο αλλά όχι τόσο καλές / γλυκές μεσαίες, ενώ τα monitor audio είναι αρκετά σκληρά ηχεία, για τα αυτιά μου πάντα.

Reaction score
50
Εμένα πάλι τα Monitor Audio και τα Dali μου άρεσαν περισσότερο απ' τα Vector (τα Monitor Audio μάλιστα πολύ περισσότερο) και θεωρώ και τα δύο ηχεία ιδιαίτερα μουσικά. Επίσης ο monitor χαρακτήρας κατ' εμέ είναι λίγο... επικίνδυνος, ακριβώς για το λόγο που αναφέρει ο Μιχάλης: μπορούν ν' αναδείξουν πολλές αδυναμίες όχι μόνο σε κακές εγγραφές αλλά και στα υπόλοιπα κομμάτια του συστήματός σου. Άρα αν τα συνδυάσεις με κάποιο "στεγνό" ενισχυτή μπορεί και να σου ακουστούν σχετικά στεγνά, με πιο μουσικό ενισχυτή μουσικότερα κτλ. (είναι μεγάλο το θέμα). Συμπέρασμα: μια γενική ιδέα πήρες, από'κει και πέρα άσε τι σου λέμε εμείς και τρέχα για ακροάσεις!!!

PS να σημειώσω ότι τα Audio Vector K σειράς τα θεωρώ πολύ καλά ηχεία - απλά για τα χρήματα αυτά βρίσκω και πιο ταιριαστά ηχεία στο προσωπικό μου γούστο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι προσωπικές γνώμες θ' ακούσεις πάρα πολλές αλλά η δική σου είναι μόνο μία. Μην παραξενευτείς αν σου αρέσουν πολύ διαφορετικά πράγματα απ' αυτά που σου προτείνουν κατά καιρούς διάφοροι.

Reaction score
0
Συμφωνώ με τον Μάνο 1000%. Ότι κ να πούμε εμείς, αν σε εσένα δεν αρέσει κάτι τότε τελείωσε. Ο φίλος μου που τα αγόρασε, τα άκουσε με τον δικό του ενισχυτή, στον εκεί ντέμο χώρο βέβαια, κατάλαβε όμως τι εστί κ τα αγόρασε. :)

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Προσεχε και με τι δισκακι θα τα ακουσεις!!!
Πολλα σοβαρα καταστηματα συνηθως εχουν-βαζουν κατι δισκακια blues που ειναι γραμενα σε πολυ ηψυλο bit rate 24 bit και δεν συμαζευετε !!!
Με αποτελεσμα να σου φυγει η μασελα οταν τα ακουσεις και μετα τα πας σπιτι βαζεις μια ταινια η ενα cd μουσικης και ψαχνεις να βρεις αν πηρες τα ιδια ηχεια που ακουσες πριν :lol:
Ετσι ειχα ακουσει κατι dali και τα επαιξα!!!
Μετα τα πηρε ενας φιλος και ξενερωσαμε μαζι...
Μουσικα ειναι κορυφαια! Απιστευτη καθαροτητα και μπασο! Διακρινεις ολα τα οργανα που παιζουν σαν να παιζουν διπλα σου ζωντανα!
Σαν home cinema δεν ελεγαν και πολλα ομως... Τα αλλαξε πριν κανα 3 μηνο :?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll