auto-calibration

Reaction score
15.548
στους βιντεοπροβολεις.....

Συγκεκριμενα οι νεοι JVC μπορουν να κανουν auto-calibration οποτε θελετε ετσι ωστε να ειστε κοντα στην αναφορα....

κανει δουλεια ομως η μπορει να γινει και χειροτερη η εικονα ?

εδω εχει ενα τεστακι για να παρετε μια ιδεα......

για πληρες τεστ o συντονιστης μας :dance2: θα κανει τον κοπο να μας πει ολη την αληθεια για το auto calibration μιας και διαθετη τον Χ700

του λειπει βεβαια ενα spyder4 που συργαζονται οι jvc αλλα θα αγορασει ενα για εμας...:D

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791

Συγκεκριμενα οι νεοι JVC μπορουν να κανουν auto-calibration οποτε θελετε ετσι ωστε να ειστε κοντα στην αναφορα....

για πληρες τεστ o συντονιστης μας :dance2: θα κανει τον κοπο να μας πει ολη την αληθεια για το auto calibration μιας και διαθετη τον Χ700

του λειπει βεβαια ενα spyder4 που συργαζονται οι jvc αλλα θα αγορασει ενα για εμας...:D
Και δεν κάνω υπομονή 20-30 ημέρες καλύτερα; Η calman έχει στα εργαστήρια της έναν jvc του 2014 κι ετοιμάζεται πυρετωδώς.
Για να είμαι ειλικρινής αυτό που μου έχει κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον είναι η επιλογή που έχει προσθέσει η sony στον 500 και που δε νομίζω να υπάρχει στον 1100. Θαρρώ πως βάσει αυτής ο προβολέας λαμβάνει υπόψιν του τη γήρανση της λάμπας και αναλαμβάνει να αναπροσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις του ώστε να επανέλθει στο αρχικό του επίπεδο.
Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει αυτό. Εσύ βρε άχρηστε που ήσουν εκεί δεν ρώτησες;:D
Αν πάντως έχεις φτιάξει ένα ωραίο preset και με το πάτημα ενός κουμπιού ο προβολέας επανέρχεται σ' αυτό...

melina

Cargo 200
Reaction score
46.589

γουστάααρω, έχω spyder4 :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::laugh::laugh::laugh::laugh:

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075
Αυτα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα μαρκετίστικο κόλπο που το προβάλει η μία εταιρεία και ακολουθεί η άλλη.
Θα κάνεις την μία ρύθμιση αυτόματα και μετά θα την διορθώσεις manual.
Και θα εμπιστευτείς το spyder για ρύθμιση χρωμάτων;

Reaction score
15.548
Και δεν κάνω υπομονή 20-30 ημέρες καλύτερα; Η calman έχει στα εργαστήρια της έναν jvc του 2014 κι ετοιμάζεται πυρετωδώς.
Για να είμαι ειλικρινής αυτό που μου έχει κεντρίσει περισσότερο το ενδιαφέρον είναι η επιλογή που έχει προσθέσει η sony στον 500 και που δε νομίζω να υπάρχει στον 1100. Θαρρώ πως βάσει αυτής ο προβολέας λαμβάνει υπόψιν του τη γήρανση της λάμπας και αναλαμβάνει να αναπροσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις του ώστε να επανέλθει στο αρχικό του επίπεδο.
Δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει αυτό. Εσύ βρε άχρηστε που ήσουν εκεί δεν ρώτησες;:D
Αν πάντως έχεις φτιάξει ένα ωραίο preset και με το πάτημα ενός κουμπιού ο προβολέας επανέρχεται σ' αυτό...
ο 500 λαμβανει υποψιν την γηρανση της λαμπας ?:roflmao:

......αντε και το κανει...!!!!!!!

λαμβανει υποψιν την γηρανση του chip που φοραει ?
......λαμβανει υπαψιν την φθορα στα οπτικα...?

κανε βρε χαμενε το τεστακι και ασε την sony....αυτη παιζει.

δεν ειχα παει βρε στην παρουσιαση... :D

melina

Cargo 200
Reaction score
46.589
τσάμπα χάρηκα δηλαδή κύριοι cal A & B? :(

...και ήμουν τόσο κοντά στο σετάκι :laugh:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
ο 500 λαμβανει υποψιν την γηρανση της λαμπας ?:roflmao:

......αντε και το κανει...!!!!!!!

λαμβανει υποψιν την γηρανση του chip που φοραει ?
......λαμβανει υπαψιν την φθορα στα οπτικα...?

κανε βρε χαμενε το τεστακι και ασε την sony....αυτη παιζει.

δεν ειχα παει βρε στην παρουσιαση... :D

Finally there is a new built-in auto calibration feature that can save the calibrated settings and then use a built-in colour sensor to adjust them as the bulb ages.

Εντάξει, υποτίθεται ότι μετράει απόκλιση από τις reference μετρήσεις που έχει κρατήσει και προσπαθεί να το φέρει εκεί. Προφανώς και η απόκλιση μπορεί να οφείλεται σε οποιονδήποτε παράγοντα (βασικά σε όλους) απ' αυτούς που αναφέρεις.

Τεστάκι δεν κάνω! Αρνούμαι να βάλω spyder μπροστά απ' τον προβολέα μου!!! :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.183
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907