Autumn Demo Day απο την Athens Pro Audio

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

H Athens Pro Audio θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011 και απο τις 13.00-18.00 μμ το πρώτο φθινοπωρινό demo day όπου θα παρουσιαστούν πολλά νέα προιόντα.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Studio Athens Mastering , Ζωοδόχου Πηγής 108 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα οι συμμετέχοντες μπορούν να δούν και να ακούσουν τα μικρά αλλά θαυματουργά Pelonis model 42 αλλά και τον νέο εξαιρετικό compressor της Generic Audio Preceptor.

Ταυτόχρονα θα γίνει παρουσίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα του περίφημου Distressor της Empirical Labs ενός compressor που θεωρείτε ήδη κλασσικός .

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα Flux, για πολλούς τα καλύτερα plug-in για επεξεργασία του ήχου και audio design.

Μαζί με όλα τα νέα αυτά προιόντα θα μπορείτε βέβαια να δείτε και πολλά άλλα προιόντα απο τις eταιρείες Metric Halo, Grace Design, Focal, Lipinski, Thermionic Culture, Manley, Dangerous Music, Golden Age κα

Σας περιμένουμε για ένα γεμάτο μουσική και ήχο φθινοπωρινό απόγευμα Σαββάτου !

Κλείστε σήμερα μια θέση στο πολύ ενδιαφέρον αυτό event στο τηλέφωνο 210-3836232 η μπορείτε να στείλετε μύνημα συμμετοχής κάνοντας κλίκ εδώ. Θέσεις περιορισμένες.

Reaction score
3.989
Απάντηση: Autumn Demo Day απο την Athens Pro Audio

Κρις αν κατέβω Αθήνα Σάββατο, θάμαι κεί.
Φρόντισε νάχει καφέδια το κουτάκι....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Μου ακουγεται πολυ ενδιαφερον φιλε Chrishat .......αλλα προβλεπω να πεσει παντοφλα απο την κοριτσαρα μου.......θα πει......αμαν πια με δαυτα,κατσε και λιγο σπιτι,κωλο δεν βαζεις κατω με τα κωλοστερεα κακοχρονο ναχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ψηνομαι.................................:135::135:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.647
Δήλωσα και εγώ συμμετοχή για την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391

Κρις αν κατέβω Αθήνα Σάββατο, θάμαι κεί.
Φρόντισε νάχει καφέδια το κουτάκι....
Εννοείτε και άλλα ... μπινελικάκια

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.647
Πολλα Ευχαριστω στην Athens pro audio και στον οικοδεσπότη για την πολυ ωραία εκδήλωση που έδωσε τη δυνατότητα ακροασης hArdware, software και μουσικής σε ένα χώρο αναφοράς. Ότι ακούσαμε, επεξεργασία με software/hardware, ηχεία μεγάλα/μεσαια/μικρά, με sub/χωρίς, μέσω κονσόλας/απο dac, ηταν απλά μια μοΝαδικη εμπειρία. Πιστεύω να έχουμε ξανα την ευκαιρία να βρεθούμε σε αυτο το studio στο μέλλον. Μπράβο! (Άντε τωρα να ακούσεις μουσική σπίτι.)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Re: Autumn Demo Day απο την Athens Pro Audio

Πολλα Ευχαριστω στην Athens pro audio και στον οικοδεσπότη για την πολυ ωραία εκδήλωση που έδωσε τη δυνατότητα ακροασης hArdware, software και μουσικής σε ένα χώρο αναφοράς. Ότι ακούσαμε, επεξεργασία με software/hardware, ηχεία μεγάλα/μεσαια/μικρά, με sub/χωρίς, μέσω κονσόλας/απο dac, ηταν απλά μια μοΝαδικη εμπειρία. Πιστεύω να έχουμε ξανα την ευκαιρία να βρεθούμε σε αυτο το studio στο μέλλον. Μπράβο! (Άντε τωρα να ακούσεις μουσική σπίτι.)
Tυχερακιααααααααααααααααα.......για πες με τι ηχεια ακουσες,ποιον κονβερτορα (επαιξε η metric uln-8)..........και ειλικρινα πες....σκεφτεσαι πλεον τα πραγματα λιγο διαφορετικα η οχι?

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.647
Re: Απάντηση: Re: Autumn Demo Day απο την Athens Pro Audio

Τι να πρωτο-πω; Τα highlights για μένα, ως μη επαγγελαμτία:

1. Πόσο εξασκημένα αυτιά και εμπειρία χριεάζεται για να κάνεις mastering και να χειρίζεσαι χωρίς να καταστρέφεις τη μουσική τα διάφορα software, compressors, destressors, κλπ.
2. Πόσο ωραία έπαιζαν τα πάντα στο studio, φοβερό imaging, μηδενικό μπουμάρισμα, χωρίς να είναι νεκρός ο χώρος.
3. Να ακούς uncompressed drums από τα ATC200 - τέλος!
4. Τα φοβερά μικρά μονόδρομα ηχειάκια (που φαίνονται στη παραπάνω φωτό) - με ή χωρίς sub ήταν απολαυστικά.
5. Το συνδυασμό amarra, metric, lipinski+sub - απόλυτα μινιμαλ (στα γούστα μου) και ήχος - ποίημα!

Ελπίζω να δωθεί και σε άλλους η ευκαιρία να ακούσουν μουσική στο athens mastering, είναι μία πραγματικά μοναδική εμπειρία.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Autumn Demo Day απο την Athens Pro Audio

Τι να πρωτο-πω; Τα highlights για μένα, ως μη επαγγελαμτία:

1. Πόσο εξασκημένα αυτιά και εμπειρία χριεάζεται για να κάνεις mastering και να χειρίζεσαι χωρίς να καταστρέφεις τη μουσική τα διάφορα software, compressors, destressors, κλπ.
2. Πόσο ωραία έπαιζαν τα πάντα στο studio, φοβερό imaging, μηδενικό μπουμάρισμα, χωρίς να είναι νεκρός ο χώρος.
4. Τα φοβερά μικρά μονόδρομα ηχειάκια (που φαίνονται στη παραπάνω φωτό) - με ή χωρίς sub ήταν απολαυστικά.
5. Το συνδυασμό amarra, metric, lipinski+sub - απόλυτα μινιμαλ (στα γούστα μου) και ήχος - ποίημα!

Ελπίζω να δωθεί και σε άλλους η ευκαιρία να ακούσουν μουσική στο athens mastering, είναι μία πραγματικά μοναδική εμπειρία.
Να γιατι η Metric θα ελθει σπιτι μου και στου ΕΑΡ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Τι να πρωτο-πω; Τα highlights για μένα, ως μη επαγγελματία:

Χαίρομαι που τα περάσατε όμορφα.:107:

Μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εγώ.:122:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

4η φορά στην ίδια εβδομάδα στην Αθήνα δεν το άντεχα.
Τυχεράκηδες......
Την δόση μου βέβαια την έχω πάρει δις....αλλά ΑTC 200αρια δεν...........:411:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Autumn Demo Day απο την Athens Pro Audio

Να γιατι η Metric θα ελθει σπιτι μου .......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:143::143:
Αρες, Αμάρες ,κουκουνάρες:414:

Reaction score
3.989

Μέφαγε η Σσαλονίκη γμτ μου, μέφαγεεεεεε!!!

Πόσοι πρέπει να μαζευτούμε για τη Μέτρικ μπας και σπάσουμε την τιμή??

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.690
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis