Avant Browser 10.0 : χείρα βοηθείας στον IExplorer....

Μηνύματα
2.575
Reaction score
13
Ένα plug in για τον IExplorer...

Ο Avant browser έρχεται να δώσει μια χείρα βοηθείας στον δημοφιλέστερο πρόγραμμα εμφάνισης ιστοσελίδων, τον Internet Explorer.

Δεδομένου ότι προγράμματα όπως ο Opera και ο Firefox προσφέρουν αρκετά περισσότερα , ο Internet Explorer έχει μείνει στάσιμος αρκετά χρόνια και η επόμενη μεγάλη ανανέωση του αναμένεται με τη κυκλοφορία τον Windows Longhorn στα μισά του 2006.

Επειδή μέχρι τότε είναι ένα αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα, η Avant παρουσίασε μια εφαρμογή η οποία στην ουσία "κάθεται" πάνω από τον Internet Explorer και του προσφέρει αρκετές από τις δυνατότητες που έχουμε δει σε άλλα προγράμματα. Μερικά από αυτά είναι το πολύ χρήσιμο Tab browsing όπου σε ένα παράθυρο του Internet Explorer μπορείτε να εμφανίσετε πολλές ιστοσελίδες. Παράλληλα προσφέρει ανεπτυγμένο τρόπο αποκοπής διαφμιστικών flash banners και pop up παραθύρων ενώ είναι ενσωματωμένη η μηχανή αναζήτησης πληροφοριών στην ιστοσελίδα του Google.

Με την εφαρμογή αυτή λύνονται τα χέρια αρκετών χρηστών που δύσκολα θα αποχωριζόντουσαν τον Internet Explorer εξαιτίας της μεγάλης του συμβατότητας με τις περισσότερες ιστοσελίδες του Internet. Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσία των Active X controls στον Internet Explorer κάνει δύσκολη την κατάσταση των εναλλακτικών browser να εμφανίσουν σωστά αρκετές σελίδες. Παράλληλα αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα ασφάλειας που αντιμετωπίζει το πρόγραμμα.

Μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε ότι η εφαρμογή αυτή διατίθεται εντελώς δωρεάν,έχει γίνει πλήρης μετάφραση στα Ελληνικά και τέλος δεν περιέχει διαφημίσεις η spyware προγράμματα.

Για περισσότερα νέα στο :

Avant Browser
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.639
Μηνύματα
2.870.391
Members
37.924
Νεότερο μέλος
daemon76
Top