AVR με Auro 3D..ήγγικεν η ώρα!?

Reaction score
15.546
Μετά τους 20 ανθρώπους παγκοσμίως που χρησιμοποιούν component βρήκες και τους 300 ανθρώπους που χρησιμοποιούν SACD. :D
να μην σου πω για τους 300 γιατι θα γραφεις πολυ.....
....πες μας τους 20 που λες τουλλαχιστον ....

μην τα βλεπεις τα πραγματα οπως γουσταρεις...;)

και βεβαια δεν ισχυουν τα νουμερα που αναφερεις ....
.....ειναι εκτος πραγματικοτητας και στον κοσμο σου :p:D

Reaction score
6.225
Είναι ίδια φιλοσοφία με αυτό
που είχα..δεν θυμάμαι ποιας εταιρίας αλλά ήταν το ίδιο σε μαύρο

να φανταστείς αυτό το 2μηνο άλλαξα 3 κουτιά για να αποφασίσω
το 540
που μαμούσε:party: αλλά δεν με βόλευε από θέμα χώρου στο έπιπλο:(
το μικρότερο αδελφάκι to 240

πολύ ωραίο αλλά τα πλαστικά δεν είχαν τόσο καλό δέσιμο όσο το 540 και δεν είχε και υποδοχή για μπλουρει
και το chieftech

το οποίο στα λεφτά του δεν υπάρχει ανταγωνισμός σε θέμα χώρων και τοποθέτησης ...που απλά δεν είχε ένα παραπάνω φινίρισμα που θέλω λόγω σαλονιού και φαίνεται πολύ πλαστικούρα:unsure:
Συγνωμη δεν ειχες το luxa2 εσυ; Γιατι το αλλαξες τι δε χωραγε μεσα;

A

AKARL

Guest
Την καλησπέρα μου στην παρέα! :hi:

Χαμός έχει γίνει εδώ μέσα και δεν μου Πέψατε Μαντάτο για τα τεκταινόμενα .... είστε απαράδεκτοι όλοι. :(>:(

Τέσπα, απο που ν' αρχίσω και που να τελειώσω....

Καταρχάς τα συνχαρητήριά μου στον Δεκατριαμηδενοχτώ που (επιτέλους) εντάχθηκε εις την ιεραρχίαν του αβσάϊτ και απέκτησε και θεζμικό ρόλο! Εύχομαι μακροημέρευση και ταχεία ανέλικση! Σε καμμιά δεκαριά χρόνια που το Στρουμφάκι θα γίνει σούπερ Μοντ ο Δεκατριαμηδενοχτώ θα είναι ένας πανάξιος Μοντ! :D

Πρέπει να ομολογήσω ότι η περίπτωση Νταχάρης με προβληματίζει τα μάλλα δεδομένου ότι είναι αδύνατο να ερμηνευθεί από μια σειρά τυπικών γνωστικών πεδίων όπως: η λογική, η ψυχολογία, η κοινωνιολογία, η ψυχοακουστική, η φαινομενολογία κλπ. κλπ. :idk::idk::idk:

Εξηγώ:

Μετακόμισε πρόσφατα σε νέο χώρο, έστησε το σαλόνι του, το στέρεό του με την περιστρεφόμενη τράπεζα, τον αβου εκσοπλιζμό του (οθόνη, ηχεία, προβολέα κλπ.), και, τέλος, τα απαραίτητα χαϊφιντελάδικα ακσεσουάρ: στερεοφονικές κρυσταλιέρες, γλαστράκια στα ηχεία κ.ο.κ. Θα λέγαμε όλοι: τέλος καλό όλα καλά, έτσι; Νο φάκινγκ γουέϊ.

Κάτι δεν του πήγαινε καλά στον ήχο του 5.1(?) σετάπ του και άρχισε να πσάχνεται. Με ιώβεια υπομονή ο Ντιμιπόδης, ο Περαστικός ο Κεφάλας κλπ. φανερά (και τρέχα γύρευε πόσοι άλλοι με ΠΜ) προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. Στο παιχνίδι μπήκε ο νάνος του Κεφάλα με τη γνωστή κατάληξη (εις την γαλλική): situation totalement chaotique et putain tout... :redface::redface::redface:

Δεν του έφτασε όλη αυτή η εμπειρία αλλά σκεφτόταν, αν είναι δυνατόν, να βάλει στο παιχνίδι και τον дурак μήπως και συμμαζέπσει τα ασυμμάζευτα.

Οπχοισδήποτε άλλος (εχέφρων) στη θέση του θα επέλεγε μια εκ των εκσής επιλογών:

1) Να αγοράσει ένα κασσετόφωνο και να τρώει την ώρα του ρυθμίζοντας το πικάπ του και γράφοντας κασσέτες,
2) Να σκοτώσει όλον τον αβουρού εκσοπλιζμό του, να πάρει μνιά τηλεόραση και μνιά ηχομπάρα απ΄την Ακιχαμπάρα, να αγοράσει ένα κασσετόφωνο και να τρώει την ώρα του ρυθμίζοντας το πικάπ του και γράφοντας κασσέτες,
3) Να καλέσει, επιτέλους, τον Καστρουνή, πληρώνοντας όσο όσο, για να του σετάρει και καλιμπράρει τον υπάρχοντα αβουρού εκσοπλιζμό του ώστε να κάτσει επιτέλους στ΄αβγά του και να βλέπει ταινίες και να αγοράσει ένα κασσετόφωνο και να τρώει την ώρα του ρυθμίζοντας το πικάπ του και γράφοντας κασσέτες.

Όμως τι επιλέγει ο φίλος μας; ......να στήσει σύστημα με άουρο 3Δ!!!! :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Θέλει, δηλαδή, να στήσει αβουρού σύστημα με n+y+z ηχεία εντός όχι ενός ντεντικέϊτεντ χώρου αλλά ενός σαλονιού με δεδομένα ψυχοακουστικά και παραφυσικά προβλήματα που, επιπλέον, τον κύριο λόγο έχει το Γωγουλίνι. Αν αφτό δεν είναι μίσσιον ιμπόσσιμπλ τι είναι;

Ειλικρινά, όταν άρχισα να γράφω αφτή την απάντηση ήθελα να κσεφύγω και να εκτροχιαστώ σε υπεργαλακσιακή καζούρα (εφκολάκι)

.... ΑΛΛΑ .....

η ρήση του Μπουτιά "Τίποτε δεν γλυτώνεται ΄΄φθηνα΄΄΄ άμα ο χρήστης...μετανοήσει για τις επιλογές του.Γι αυτό και χρησιμότερο από οποιοδήποτε ΄΄πείραγμα΄΄ θα είναι να τεθεί σ'εκείνον ο κατάλληλος βασανιάρικος προβληματισμός προτού οριστικοποιηθεί μια αγορά..." δεν μου το επιτρέπει.

Αν στα δικάναλα είμαι απλά άσχιετος στα αβουρού είμαι εντελώς στο κουτουρού. Χαουέβερ θα ήθελα να θέσω στον συμπαθέστατο Νταχάρη (που μου έχει χαρίσει πολλές στιγμές γέλωτα μέχρις δακρύων) τον ακόλουθο βασανιάρικο προβληματιζμό:

1) Ο χώρος είναι σαλόνι σπιτιού και ουχί υπόγα προσφερόμενη για κάθε είδους οπικοακουστικούς πειραματιζμούς. Άρα υφίστανται πραγματικοί περιοριζμοί και όχι μόνον παντόφλειοι. ;)
2) Ο χώρος έχει τα "προβληματάκια" του με 5.1 ηχεία, τι πρόκειται να γίνει με 10-12 ηχεία;
2) Υπάρχει μια υποδομή η οποία δεν έχει ακσιοποιηθεί στο όριο των δυνατοτήτων της (για να το θέσω επιεικώς).
3) Ο χώρος των οπτικοακουστικών φορμά είναι εξαιρετικά ρευστός, ασταθής, απρόβλεπτος και ρίσκυ.
4) Υπάρχει επαρκές σόφτγουερ ή/και θα υπάρξει στο μέλλον;

Δεδομένων των παραπάνω, και όσων άλλων δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα, ακσίζει η επένδυση σε εκσοπλιζμό άουρο 3Δ?

Η απάντηση είναι δική σου....

Αν με ρωτούσες τη γνώμη μου θα σου έλεγα να καλέσεις, επιτέλους, τον Καστρουνή, πληρώνοντας όσο όσο, για να σου σετάρει και καλιμπράρει τον υπάρχοντα αβουρού εκσοπλιζμό σου (με τις όπχοιες απαραίτητες προσθήκες και αλλαγές) ώστε να κάτσεις επιτέλους στ΄αβγά σου και να βλέπεις ταινίες και να αγοράσεις ένα κασσετόφωνο και να τρως την ώρα σου ρυθμίζοντας το πικάπ σου και γράφοντας κασσέτες. :drinks:

Last edited by a moderator:

Reaction score
30.455
Καταρχάς τα συνχαρητήριά μου στον Δεκατριαμηδενοχτώ που (επιτέλους) εντάχθηκε εις την ιεραρχίαν του αβσάϊτ και απέκτησε και θεζμικό ρόλο! Εύχομαι μακροημέρευση και ταχεία ανέλικση! Σε καμμιά δεκαριά χρόνια που το Στρουμφάκι θα γίνει σούπερ Μοντ ο Δεκατριαμηδενοχτώ θα είναι ένας πανάξιος Μοντ! :D
Είσαι και συ μια
593089.jpg

:p

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.555
Το multi channel in είναι άχρηστο σήμερα και δεν πρέπει να είναι κριτήριο επιλογής, όπως είναι περιττά τα πολλά 2 channel inputs (2-3 είναι αρκετά), τα composite ή τα component*. Ευτυχώς που σταμάτησαν να βάζουν S-Video. :D
Έχεις ή θα αποκτήσεις ποτέ ξανά συσκευή που να μην έχει HDMI ή ψηφιακό out; ;)

Προσωπικά, δεν έχω συνδέσει τίποτα αναλογικό τα τελευταία 8-9 τουλάχιστον χρόνια.

*Κοιτούσα την πλάτη του SR7012 και έχει 3 composite και 3 component in... :rolleyes: Μα έλεος, τους έχουν μείνει οι πλακέτες απο το 2003; Βάλε απο ένα μάστορα, και πολύ είναι.
ειλικρινά δεν έχεις άδικο...και όπως είπα το σκέφτομαι από χθες αυτό..και προσπαθώ να το αποβάλω:thumbsup:
ε ρε κάτι κουσούρια πράματα που μας έχουν κολλήσει από μικρά :p:D
[DOUBLEPOST=1512326813][/DOUBLEPOST]
Κανα φράγκο σε δίνουν ή τσάμπα σε ξεφτιλίζουν; :p:D
ΠΩ ΠΩΩΩ! τι προσβόλα ήταν αυτή!!!
τα λεφτά πάνε στο Κόμμα καλέ!!:p:roflmao:
[DOUBLEPOST=1512327087][/DOUBLEPOST]
Ίσως είναι ενα βήμα πρίν γίνεις και σύ mod.:whistling::D
ναι....και θα γεμίσουμε σφυροδρέπανα στα Άβαταρ:roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1512327301][/DOUBLEPOST]
Συγνωμη δεν ειχες το luxa2 εσυ; Γιατι το αλλαξες τι δε χωραγε μεσα;
αυτό το είχα πριν το Luxa...όλα τα χωρούσε,απλά δεν είχε ''επίπεδα'' για τακτοποίηση καλωδίων και έπρεπε να τα έχεις μασούρια

πέραν αυτού απλά ένα ποιοτικό κουτί λόγω υλικών και μόνο...τι άλλο να το έκανα?..την οθόνη δεν την χρησιμοποίησα ποτέ...τσάμπα λεφτά για το τίποτα
αν θυμάμαι ήταν και αφής

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.555
Την καλησπέρα μου στην παρέα! :hi:

Χαμός έχει γίνει εδώ μέσα και δεν μου Πέψατε Μαντάτο για τα τεκταινόμενα .... είστε απαράδεκτοι όλοι. :(>:(

Τέσπα, απο που ν' αρχίσω και που να τελειώσω....

Πρέπει να ομολογήσω ότι η περίπτωση Νταχάρης με προβληματίζει τα μάλλα δεδομένου ότι είναι αδύνατο να ερμηνευθεί από μια σειρά τυπικών γνωστικών πεδίων όπως: η λογική, η ψυχολογία, η κοινωνιολογία, η ψυχοακουστική, η φαινομενολογία κλπ. κλπ. :idk::idk::idk:

Εξηγώ:

Μετακόμισε πρόσφατα σε νέο χώρο, έστησε το σαλόνι του, το στέρεό του με την περιστρεφόμενη τράπεζα, τον αβου εκσοπλιζμό του (οθόνη, ηχεία, προβολέα κλπ.), και, τέλος, τα απαραίτητα χαϊφιντελάδικα ακσεσουάρ: στερεοφονικές κρυσταλιέρες, γλαστράκια στα ηχεία κ.ο.κ. Θα λέγαμε όλοι: τέλος καλό όλα καλά, έτσι; Νο φάκινγκ γουέϊ.

Κάτι δεν του πήγαινε καλά στον ήχο του 5.1(?) σετάπ του και άρχισε να πσάχνεται. Με ιώβεια υπομονή ο Ντιμιπόδης, ο Περαστικός ο Κεφάλας κλπ. φανερά (και τρέχα γύρευε πόσοι άλλοι με ΠΜ) προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. Στο παιχνίδι μπήκε ο νάνος του Κεφάλα με τη γνωστή κατάληξη (εις την γαλλική): situation totalement chaotique et putain tout... :redface::redface::redface:

Δεν του έφτασε όλη αυτή η εμπειρία αλλά σκεφτόταν, αν είναι δυνατόν, να βάλει στο παιχνίδι και τον дурак μήπως και συμμαζέπσει τα ασυμμάζευτα.

Οπχοισδήποτε άλλος (εχέφρων) στη θέση του θα επέλεγε μια εκ των εκσής επιλογών:

1) Να αγοράσει ένα κασσετόφωνο και να τρώει την ώρα του ρυθμίζοντας το πικάπ του και γράφοντας κασσέτες,
2) Να σκοτώσει όλον τον αβουρού εκσοπλιζμό του, να πάρει μνιά τηλεόραση και μνιά ηχομπάρα απ΄την Ακιχαμπάρα, να αγοράσει ένα κασσετόφωνο και να τρώει την ώρα του ρυθμίζοντας το πικάπ του και γράφοντας κασσέτες,
3) Να καλέσει, επιτέλους, τον Καστρουνή, πληρώνοντας όσο όσο, για να του σετάρει και καλιμπράρει τον υπάρχοντα αβουρού εκσοπλιζμό του ώστε να κάτσει επιτέλους στ΄αβγά του και να βλέπει ταινίες και να αγοράσει ένα κασσετόφωνο και να τρώει την ώρα του ρυθμίζοντας το πικάπ του και γράφοντας κασσέτες.

Όμως τι επιλέγει ο φίλος μας; ......να στήσει σύστημα με άουρο 3Δ!!!! :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

Θέλει, δηλαδή, να στήσει αβουρού σύστημα με n+y+z ηχεία εντός όχι ενός ντεντικέϊτεντ χώρου αλλά ενός σαλονιού με δεδομένα ψυχοακουστικά και παραφυσικά προβλήματα που, επιπλέον, τον κύριο λόγο έχει το Γωγουλίνι. Αν αφτό δεν είναι μίσσιον ιμπόσσιμπλ τι είναι;

Ειλικρινά, όταν άρχισα να γράφω αφτή την απάντηση ήθελα να κσεφύγω και να εκτροχιαστώ σε υπεργαλακσιακή καζούρα (εφκολάκι)

.... ΑΛΛΑ .....

η ρήση του Μπουτιά "Τίποτε δεν γλυτώνεται ΄΄φθηνα΄΄΄ άμα ο χρήστης...μετανοήσει για τις επιλογές του.Γι αυτό και χρησιμότερο από οποιοδήποτε ΄΄πείραγμα΄΄ θα είναι να τεθεί σ'εκείνον ο κατάλληλος βασανιάρικος προβληματισμός προτού οριστικοποιηθεί μια αγορά..." δεν μου το επιτρέπει.

Αν στα δικάναλα είμαι απλά άσχιετος στα αβουρού είμαι εντελώς στο κουτουρού. Χαουέβερ θα ήθελα να θέσω στον συμπαθέστατο Νταχάρη (που μου έχει χαρίσει πολλές στιγμές γέλωτα μέχρις δακρύων) τον ακόλουθο βασανιάρικο προβληματιζμό:

1) Ο χώρος είναι σαλόνι σπιτιού και ουχί υπόγα προσφερόμενη για κάθε είδους οπικοακουστικούς πειραματιζμούς. Άρα υφίστανται πραγματικοί περιοριζμοί και όχι μόνον παντόφλειοι. ;)
2) Ο χώρος έχει τα "προβληματάκια" του με 5.1 ηχεία, τι πρόκειται να γίνει με 10-12 ηχεία;
2) Υπάρχει μια υποδομή η οποία δεν έχει ακσιοποιηθεί στο όριο των δυνατοτήτων της (για να το θέσω επιεικώς).
3) Ο χώρος των οπτικοακουστικών φορμά είναι εξαιρετικά ρευστός, ασταθής, απρόβλεπτος και ρίσκυ.
4) Υπάρχει επαρκές σόφτγουερ ή/και θα υπάρξει στο μέλλον;

Δεδομένων των παραπάνω, και όσων άλλων δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα, ακσίζει η επένδυση σε εκσοπλιζμό άουρο 3Δ?

Η απάντηση είναι δική σου....

Αν με ρωτούσες τη γνώμη μου θα σου έλεγα να καλέσεις, επιτέλους, τον Καστρουνή, πληρώνοντας όσο όσο, για να σου σετάρει και καλιμπράρει τον υπάρχοντα αβουρού εκσοπλιζμό σου (με τις όπχοιες απαραίτητες προσθήκες και αλλαγές) ώστε να κάτσεις επιτέλους στ΄αβγά σου και να βλέπεις ταινίες και να αγοράσεις ένα κασσετόφωνο και να τρως την ώρα σου ρυθμίζοντας το πικάπ σου και γράφοντας κασσέτες. :drinks:

Τι λε ρε φιλαράκ?!Που ζεις?!
:laugh::laugh:

με τέτοια λογική θα μέναμε στα παλιά καλά στέρεα

και θα είχαμε ένα μόνο θρεντ όπου θα μιλούσαμε μόνο για μπαταρίες και πόσο μας κρατάνε στο παρκάκι που πάμε και παίζουμε τζιτζιλιά :p:lol::roflmao:

A

AKARL

Guest
Τι λε ρε φιλαράκ?!Που ζεις?!
:laugh::laugh:

με τέτοια λογική θα μέναμε στα παλιά καλά στέρεα

και θα είχαμε ένα μόνο θρεντ όπου θα μιλούσαμε μόνο για μπαταρίες και πόσο μας κρατάνε στο παρκάκι που πάμε και παίζουμε τζιτζιλιά :p:lol::roflmao:
ΟΚ, τώρα μου την βγήκες από την πλευρά της αριστεράς και της προόδου.... έτσι; :focus:

Εν τοιαύτη περιπτώσει, και θεωρώντας ότι έχεις εκσετάσει προσεκτικά όλα τα δεδομένα και έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, έχω να πω δγυό μόνο πράγματα:

και

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα Νταχάρεια! :gamer::gamer::gamer:

Reaction score
6.225
ειλικρινά δεν έχεις άδικο...και όπως είπα το σκέφτομαι από χθες αυτό..και προσπαθώ να το αποβάλω:thumbsup:
ε ρε κάτι κουσούρια πράματα που μας έχουν κολλήσει από μικρά :p:D
[DOUBLEPOST=1512326813][/DOUBLEPOST]
ΠΩ ΠΩΩΩ! τι προσβόλα ήταν αυτή!!!
τα λεφτά πάνε στο Κόμμα καλέ!!:p:roflmao:
[DOUBLEPOST=1512327087][/DOUBLEPOST]

ναι....και θα γεμίσουμε σφυροδρέπανα στα Άβαταρ:roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1512327301][/DOUBLEPOST]

αυτό το είχα πριν το Luxa...όλα τα χωρούσε,απλά δεν είχε ''επίπεδα'' για τακτοποίηση καλωδίων και έπρεπε να τα έχεις μασούρια

πέραν αυτού απλά ένα ποιοτικό κουτί λόγω υλικών και μόνο...τι άλλο να το έκανα?..την οθόνη δεν την χρησιμοποίησα ποτέ...τσάμπα λεφτά για το τίποτα
αν θυμάμαι ήταν και αφής
Ενταξει αλλα απο θεμα εμφανισης εσκιζε.... στο λεω εγω που σε καποια φαση ειχα στο σακονι για ht pc ενα phanteks entoo primo με full custom υδροψυξη
Οποιος εμπαινε μεσα και το εβλεπε ξεροκαταπινε..... τωρα το εχω μικρινει πηρα το enthoo luxe και εχω υδροψυξη aio..... η μονη μαλακια οτι δεν κανει για σκωτεινο δωματιο λογω των led...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.093
...... ώστε να κάτσεις επιτέλους στ΄αβγά σου και να βλέπεις ταινίες και να αγοράσεις ένα κασσετόφωνο και να τρως την ώρα σου ρυθμίζοντας το πικάπ σου και γράφοντας κασσέτες. :drinks:
Α, να σου πω, δεν θα μας χαλάσεις την παράσταση επειδή παραξένεψες. :O_o:

Εγώ είμαι με το Γωγουλίνι.-:dance::boast:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.212
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος