AVSITE bigger than extra large!!!

Reaction score
3
Απάντηση: AVSITE bigger than extra large!!!

Ερώτηση μεταφυσική:
Υπάρχει κάποια κρυφή σχέση αυτήν την εποχή του avsite.gr με τον αριθμό πέντε (5);:sad:
Είχαμε top χτες με 555 χρήστες, το forum έχει σήμερα 5555 μέλη, περιμένω και τον κύριο Δημητρόπουλο να κάνει το #55555 post να αρχίσουμε την μεταφυσική του πέντε.:happy_5:
Βέβαια περίοδος εξετάσεων στα πανεπιστήμια είναι και επειδή περνάω αρκετών μαθημάτων, του τομέα μου, βαθμολογίες ίσως έχω επηρεαστεί (αν και στη σχολή μου λίγα είναι τα πεντάρια, περισσότερο παλιές αναμνήσεις)!
ΠΦΣ (πανελλήνια φοιτητική σταθερά)=5:happy_4:

Reaction score
3

2:50 ξημερώματα Κυριακής, Ιούλη μήνα, με επαπειλούμενο καύσωνα και 33 βαρεμένοι (μέλη) και ~320 επισκέπτες μέσα στο forum.:crazy_2: :crazy_2: :crazy_2:

Τελικά…
ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ FORUM :respect:

Reaction score
1
Πέφτει νύστα λίγο λίγο .....18 βαρεμένοι και καμμιά 70αριά υποψήφιοι βαρεμένοι......

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Re: Απάντηση: AVSITE bigger than extra large!!!

2:50 ξημερώματα Κυριακής, Ιούλη μήνα, με επαπειλούμενο καύσωνα και 33 βαρεμένοι (μέλη) και ~320 επισκέπτες μέσα στο forum.:crazy_2: :crazy_2: :crazy_2:

Τελικά…
ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ FORUM :respect:
Συμφωνώ μεγάλο λιμάνι:
Πάς έναν μήνα μπροστά ρε χαμένε μην τρέχεις. :happy_9::happy_9:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παιδια, τα υπερβολικα νουμερα που ειχαμε τουλαχιστον το Σαββατο το πρωι δεν ηταν πραγματικα.
Απο οτι μου ειπε ο Βασιλης Στοιδης προερχονται απο τα Yahoo Search Engines και αλλως τε δεν μετρηθηκαν ως εισαγωγες ξεχωριστων users στο συνολο της ημερας.

Reaction score
3
Απάντηση: Re: AVSITE bigger than extra large!!!

Παιδια, τα υπερβολικα νουμερα που ειχαμε τουλαχιστον το Σαββατο το πρωι δεν ηταν πραγματικα.
Απο οτι μου ειπε ο Βασιλης Στοιδης προερχονται απο τα Yahoo Search Engines και αλλως τε δεν μετρηθηκαν ως εισαγωγες ξεχωριστων users στο συνολο της ημερας.
Μάλιστα κύριε admin, το είπαμε και προσωπικά ότι κάτι στραβό έπαιζε, αλλά και το βράδυ, πόσοι δα έψαχναν στις 2 τη νύχτα για τον καλό τον προβολέα και το ηχείο με την καλύτερη απόκριση και πως οδηγείτε…:crazy_1:
Αλλά και τώρα δες:
~60 μέλη, ~200 επισκέπτες, και από τον άλλο μήνα όλοι με laptop από την παραλία!:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: AVSITE bigger than extra large!!!

Αλλά και τώρα δες:
~60 μέλη, ~200 επισκέπτες, και από τον άλλο μήνα όλοι με laptop από την παραλία!:happy_9: :happy_9: :happy_9:

To νούμερο θα ήταν πιο "πραγματικό", αν δεν καταμετρούσε την τελευταία ώρα, αλλά τα τελευταία 5 ή 10 λεπτά...

Επίσης αν δεις εδώ: http://www.avsite.gr/vb/online.php, θα δεις τι είδους είναι οι επισκέπτες... (Yahoo! Slurp Spider)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Μια χαρά μετράει lykman. Για να καταλάβεiς τα unique hits από guests, δες αυτό:

- Total guests that have visited the forum in the last 24 hours: 790
- Visitors (755), Yahoo! Slurp Spiders (31), MSNBot Spiders (2), Google Spiders (1), Google AdSense Spiders (1)

Reaction score
0

Δεν εντιλέγω, τα unique IPs μάλλον είναι η πιο αντικειμενική μέτρηση επισκεψιμότητας... Η συγκεκριμένη σελίδα όμως με τους "συνδεδεμένους χρήστες" που αναφέρεται στα προηγούμενα ποστ δεν μετράει έτσι, αλλά ποσοτικά... Δες πόσες φορές αναφέρει τα bots του yahoo.

Οσο για την μία ώρα που συνεχίζει να αναφέρει τους "χρηστες online" είναι κάπως μεγάλο διάστημα, γιατί αν δείχνει εμένα π.χ. ενεργό με τελευταίο action πριν 55 λεπτά, στην παρούσα στιγμή μπορεί να εχω φύγει από το σπίτι μου (Αθήνα) και να είμαι ήδη στον Ωρωπό και να κάνω μπάνιο... Εννοώντας ότι είναι πολύ μεγάλο διάστημα για να χαρακτηριστεί κάποιος ακόμα online. Τέσπα, απλές παραδοχές είναι όλα αυτά...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.606
Members
38.469
Νεότερο μέλος
niktasoulas