AVSite Super Moderators...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Από ότι καταλάβατε, η Δ.Ο. μπορεί να επέστρεψε από διακοπές, όμως οι Μπλάτσιος και Δημητρόπουλος συνεχίζουν να έχουν διαφορετικό χρωματάκι από τους υπόλοιπους moderators. Μιας και στην παρέα μας, είμαστε πλέον παραπάνω από 6000 άνθρωποι και αφού το πείραμα, όπως άλλωστε ήταν αναμενόμενο, ήταν απόλυτα επιτυχημένο, η Δ.Ο. αποφάσισε ομόφωνα, την επ' αόριστον διατήρηση των αυξημένων αρμοδιοτήτων που εδόθησαν στους συντονιστές της Audio και Car Audio αντίστοιχα, διατηρώντας έτσι στους εν λόγω, τον ρόλο των Super Moderators του AVSite.

Παιδιά σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την βοήθειά σας. :bravo::bravo:
- Φίλοι μου Super Moderators, σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας και καλή δύναμη! :cool_4:

Reaction score
0
Mαλιστα .
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ γινεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ .

Σπυρο ,δεν εχει να κανει με σενα...η μαλλον ...τωρα που το ξανασκεφτομαι ...
και με σενα ,και με σενα."happy_1"

Συγχαρητηρια παιδια . :bravo:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: AVSite Super Moderators...

Εμενα με ρωταει κανεις?:happy_5:

Συγχαρητηρια παιδια για την...μονιμοτητα:bravo:
Πλέρωνε εσύ!
Μόνο μην πεις πως δε "βγαίνεις" με τόσους super και πρέπει να μας κόψεις το μισθό... :violent:

Άντε παιδιά, καλά banάκια! :happy_9:

Reaction score
0

Πλέρωνε εσύ!
Μόνο μην πεις πως δε "βγαίνεις" με τόσους super και πρέπει να μας κόψεις το μισθό... :violent:

Άντε παιδιά, καλά banάκια! :happy_9:
Και τώρα περιμένεις από τον σΚαφάτο να σε πληρώσει?........εγώ εδώ και 2 μήνες σχεδόν κλείνω το φωνόκουτο κάθε βράδυ κι ακόμα να δώ τον πρώτο μισθό...........:mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Και τώρα περιμένεις από τον σΚαφάτο να σε πληρώσει?........εγώ εδώ και 2 μήνες σχεδόν κλείνω το φωνόκουτο κάθε βράδυ κι ακόμα να δώ τον πρώτο μισθό...........:mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :mad_2: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8:
Για να πω την αλήθεια, γενικά δεν έχω παράπονο... Σπάνια καθυστερεί να βάλει τα χρήματα στην τράπεζα... Μία στις τόσες που συμβαίνει αυτό, απλά του εξηγώ με ευγενικό τρόπο ότι θα αναγκαστώ να ανοίξω thread στη HiEnd με τίτλο "Ποιό είναι το απόλυτο ηχητικό format για ένα HiEnd σύστημα? To MP3 ή το WMA?" και τσααααακ εμφανίζονται τα λεφτουδάκια στο λογαριασμό! :happy_9:

Reaction score
0

Για να πω την αλήθεια, γενικά δεν έχω παράπονο... Σπάνια καθυστερεί να βάλει τα χρήματα στην τράπεζα... Μία στις τόσες που συμβαίνει αυτό, απλά του εξηγώ με ευγενικό τρόπο ότι θα αναγκαστώ να ανοίξω thread στη HiEnd με τίτλο "Ποιό είναι το απόλυτο ηχητικό format για ένα HiEnd σύστημα? To MP3 ή το WMA?" και τσααααακ εμφανίζονται τα λεφτουδάκια στο λογαριασμό! :happy_9:
Μη μου δίνεις ιδέες, μη μου δίνεις ιδέες......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :cool_4:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: AVSite Super Moderators...

Μη μου δίνεις ιδέες, μη μου δίνεις ιδέες......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :cool_4:
Ωχ προβλέπω σε λίγο θέμα στην Games...

SONY:O Koλοσσός της Διασκέδασης τώρα κατακτά το Blue Ray:crazy_3::crazy_3:

Reaction score
3

Εμενα με ρωταει κανεις?:happy_5:

Συγχαρητηρια παιδια για την...μονιμοτητα:bravo:
Μονιμότητα, ε; :happy_8:
Μα αυτή δεν θέλετε να καταργηθεί;
Πως φαίνεται ότι κατά βάθος θέλετε να είστε όλοι δημόσιοι.:respect:

Συγχαρητήρια και στους 2.

Reaction score
4
Και τι κανει ο super moderator?
Για να δω..

Ψιτ super moderators !!! Παρτε φορα και ..................................... α.
:crazy_3:"happy_1":happy_5:

Reaction score
0

Και τι κανει ο super moderator?
Για να δω..

Ψιτ super moderators !!! Παρτε φορα και ..................................... α.
:crazy_3:"happy_1":happy_5:
Ο super moderator κάνει ότι και ο κανονικός moderator αλλά σε όλες τις κατηγορίες........:prof:

Εκτός αυτού μπορεί να σε στείλει για ΒΑΝιο.........το ίδιο και ο απλός moderator.......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8:

Reaction score
4
Kαι αν ο moderator διαφωνησει με την εισοδο και την γνωμη του super moderator στην δικη του κατηγορια τι γινεται? :happy_8:

Reaction score
0

Kαι αν ο moderator διαφωνησει με την εισοδο και την γνωμη του super moderator στην δικη του κατηγορια τι γινεται? :happy_8:
Ελπίζω να μην γίνει ποτέ αυτό......:crazy_3:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.583
Members
38.462
Νεότερο μέλος
jimarasm