Ayon SKYLLA II υπαρχει πουθενα για ακροαση ?

Reaction score
8
Καλησπερα , θα ηθελα να μαθω ποιος ειναι αντιοπροσωπος στην AYON για να κανονισω ακρόαση στο παραπανω dac.
Το εχει ακουσει κανεις στο συστημα του ? θα με ενδιεφερε η γνωμη καποιου κατοχου.
Εαν καποιος γνωριζει να υπαρχει καπου για ακροαση /πωληση ας μας ριξει καμια πληροφορια.
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
8
Απάντηση: Ayon SKYLLA II υπαρχει πουθενα για ακροαση ?

Μετα και απο την αποκτηση του συγκεκριμενου Dac θεωρησα πως ειναι χρησιμο να σας αναφερω τις εντυπωσεις μου για το εξαιρετικό αυτο dac.
Αφου ακουσα διαφορα μηχανηματα ακριβα-φθηνα κτλ περασα και απο την αντιπροσωπεια της Ayon οπου ο οικοδεσπότης Κος Ησυχόπουλος με καλοσόρισε στην οικογενεια
Ayon που πρωτη φορα ακουγα σε συστημα. Εν ολίγης ο ηχος της Ayon με κερδισε απο την πρωτη στιγμη με την φυσικότητα τους κια της καταπληκτικές χροίες τους,
Τα ψηφιακα που με ενδιεφεραν περισσοτερο ειχαν αυτη την διαφορετικοτητα σε σχεση με τα κλασσικα dac με τις υπεραναλυσεις που ειχα ακούσει και δεν με εντυπωσιαζαν καθόλου. Ακουγωντας το CD-5S (ειναι το ιδιο dac με το skylla ii ) ηταν σαν να μην ακουγα cd αλλα καποιο καλό βινιλιο (πραγμα σπανιο για cd !) Τοσο η στερεοφωνικη εικονα οσο και τα σωματα απλωνονταν πλουσια στον χωρο με λαμπατες χροιές κανοντας με να μην σκεφτω πολυ για την αγορα του !
Προκείται για μια πραγματικά hi-end κατασκευή (17kg) που σίγουρα θα δωσει τερμα στην ψηφιακιλα που σας μαστιγωνει το συστημα.
Για μενα ηταν αυτο που εψαχνα ! Το μονο που δεν γνωρίζω ειναι εαν αξιζει τον κόπο να παιξει με ακριβο transport . Πραγματικα δεν ξερω εαν ο ηχος του μπορει να παει ψηλότερα με ενα καλυτερο transport απο το Yamaha cd S2000 που αγορασα προσφατα περισσοτερο για τα sacd δισκακια μου.
Στο μέλλον θα δοκιμάσω και καποιο ακριβωτερο οδηγο δισκου για να ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα.
Οποιος εχει εμπειρια με transport και τυχον διαφορες σε Dac ας μας διαφωτίσει !

Reaction score
32

Kαλορίζικο και καλές ακροάσεις. Απο τιμή πού βρίσκεται;

Reaction score
8

Ευχαριστω , η τιμη του ειναι γυρω στα 5000-5500 , ξερω ειναι λιγο αλμυρο αλλα εαν εχεις καλο συστημα πιστεψε με αξιζει το τιμημα.

dcure

Επαγγελματίας
Reaction score
358

Καλοάλουστο και συνχαριτήρια για την επιλογή σου!Είχα παρόμοια επαφή με το CD-5s και πραγματικά έζησα μιά ανεπανάληπτη ακουστική εμπειρία απο ψηφιακή πηγή!Ισως απο τα πιό μουσικά μηχανήματα ανεξαρτήτου τιμής,ροή με χαμηλα και μεσαία που σε βάζουν στην μουσική χωρίς εξάρσεις και σκληράδες.Οσον αφορά το transport έχει αποδειχθεί ότι παίζει εξίσου ρόλο με το DAC ,πρέπει να το δείς κάποια στιγμή και να το κάνεις test A-B,είμαι σίγουρος ότι θα δείς τις διαφορές.
Μετα και απο την αποκτηση του συγκεκριμενου Dac θεωρησα πως ειναι χρησιμο να σας αναφερω τις εντυπωσεις μου για το εξαιρετικό αυτο dac.
Αφου ακουσα διαφορα μηχανηματα ακριβα-φθηνα κτλ περασα και απο την αντιπροσωπεια της Ayon οπου ο οικοδεσπότης Κος Ησυχόπουλος με καλοσόρισε στην οικογενεια
Ayon που πρωτη φορα ακουγα σε συστημα. Εν ολίγης ο ηχος της Ayon με κερδισε απο την πρωτη στιγμη με την φυσικότητα τους κια της καταπληκτικές χροίες τους,
Τα ψηφιακα που με ενδιεφεραν περισσοτερο ειχαν αυτη την διαφορετικοτητα σε σχεση με τα κλασσικα dac με τις υπεραναλυσεις που ειχα ακούσει και δεν με εντυπωσιαζαν καθόλου. Ακουγωντας το CD-5S (ειναι το ιδιο dac με το skylla ii ) ηταν σαν να μην ακουγα cd αλλα καποιο καλό βινιλιο (πραγμα σπανιο για cd !) Τοσο η στερεοφωνικη εικονα οσο και τα σωματα απλωνονταν πλουσια στον χωρο με λαμπατες χροιές κανοντας με να μην σκεφτω πολυ για την αγορα του !
Προκείται για μια πραγματικά hi-end κατασκευή (17kg) που σίγουρα θα δωσει τερμα στην ψηφιακιλα που σας μαστιγωνει το συστημα.
Για μενα ηταν αυτο που εψαχνα ! Το μονο που δεν γνωρίζω ειναι εαν αξιζει τον κόπο να παιξει με ακριβο transport . Πραγματικα δεν ξερω εαν ο ηχος του μπορει να παει ψηλότερα με ενα καλυτερο transport απο το Yamaha cd S2000 που αγορασα προσφατα περισσοτερο για τα sacd δισκακια μου.
Στο μέλλον θα δοκιμάσω και καποιο ακριβωτερο οδηγο δισκου για να ειμαι σιγουρος για το αποτελεσμα.
Οποιος εχει εμπειρια με transport και τυχον διαφορες σε Dac ας μας διαφωτίσει !

Reaction score
8

Ευχαριστω , τωρα για το θεμα του οδηγου δυστυχως το ταιρι του CD-T δεν υπαρχει προς ακροαση αλλα θα δω απο γνωστους εαν υπαρχει τιποτα διαθεσιμο προς ακροαση/συγκριση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.587
Νεότερο μέλος
stratos.april