Azbox Premium motor ερωτήσεις

Reaction score
0
Καλησπέρα παίδες.Είμαι νέος στον δορυφορικό κόσμο ( πρώην χρήστης dreambox 500) και σήμερα παρέλαβα τον AZbox.Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις γιατί είμαι λίγο μπερδεμένος.
AZbox
Όταν εγκατέστησα το νέο FW 0.9.4295 δεν μου εμφάνισε τις επιλογές για να κάνω format application area etc.Έιναι σύνηθες φαινόμενο;Επίσης θα ήθελα να μου προτείνετε ένα μοτέρ που συνεργάζετε με το εν λόγο αποδεικοποιητή για πιάτο 1.20.Μένω Θεσσαλονίκη και μαζί με έναν φίλο "ψηνόμαστε" για να στήσουμε 2 συστήματα με μοτέρ.Απλά έχουμε μπερδευτεί με τις ρυθμίσεις που πρέπει να βάλουμε.Δίαβασα σε ένα post οτι το elevation του μοτέρ πρέπει να είναι 40,2 και να στοχεύσουμε astra 23,2 αν δεν απατώμαι οπου εκεί είναι σχεδόν το σημείο 0.Σκεφτόμαστε να το στήσουμε με USALS.Αυτό που μασ μπερδέυει είναι η συνέχεια.θα πρέπει να βρούμε ποίος θα είναι ο τελευταιός δορυφόρος ανατολικά και ποιός δυτικα? Και αν χρειαστεί να κουνήσουμε το πιάτο πάνω κάτω για να τουσ πιάσουμε το σημείο που θα βρούμε το καλύτερο σήμα θα αποθηκευτεί στο USALS?

Αυτά προς το παρόν :)P) και ελπίζω το post μου να μην είναι κουραστικο.

Ευχαριστώ εκ των προτερων

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.515
Νεότερο μέλος