AZbox Ultra

Reaction score
0
Πωλειται ΑΖbox Ultra HD.
Ειναι ο μικρος αδερφος του Premium+. Δηλαδη εχει "Hardware Blind Scan".

Οι διαφορες του ειναι οι εξης:

1) Δεν εχει WiFi.
2) Δεν εχει CI slot (CAS reader εχει).
3) Δεν δεχεται δευτερο tuner.
4) Δεν εχει οθονη VFD (μονο ενδεικτικα λαμπακια ΟΝ-Standby-OFF).
5) Δεν εχει Scart.

Αυτα (ελπιζω να μη ξεχασα κατι). Κατα τα λοιπα ειναι ολοιδιος. Δηλαδη δεχεται εσωτερικο σκληρο δισκο SATA, ειτε εξωτερικο απο τα 2 USB. Κανει πραγματικη τυφλη ανιχνευση και μαλιστα πολυ αποδοτικη, καθως εχει αρκετα ευαισθητο δεκτη και καλυτερο απο τον Technomate 1500+ super, που οπως ισως γνωριζετε, εχει απο τους πιο ευαισθητους. Σαρωνει σε πιο μικρα βηματα απο τον TM1500 και απλα κατεβαζει περισσοτερα καναλια. Φυσικα και αναφερομαι στην SD συγκριση τους, καθως ο AZbox κατεβαζει και HD.

Τον δεκτη τον αγορασα τον Σεπτεμβριο απο USA και μετα απο παζαρι, πληρωσα με τα μεταφορικα 330$ (267 ευρω...τοτε) και δυστυχως αλλα 73 ευρω στο τελωνειο αφου κανενας απο τους 2-3 πωλητες που ειχα απευθυνθει, δεν ηθελε να αναγραψει μικροτερη αξια (αυτος ηταν κι ο λογος που εκανα παζαρι και μου ειχε κανει εκπτωση 20$). Συνολικα λοιπον, μου ειχε κοστισει 340 ευρω.

Τον παρελαβα τελος Σεπτεμβρη και εχει χρησιμοποιηθει λιγες φορες (συνολο σε ωρες...κατω απο 20). Τον ειχα παρει "ζευγαρι" μαζι με ενα Gibertini 125, για να διευρυνω την multifeed ληψη και να βλεπω κατι παραπανω σε πιο δυτικους δορυφορους και δη, σε 4:2:2 feeds που μπορει ο AZbox. Τελικως, μετα απο κα'να μηνα ταλαιπωρια και μετα απο αρκετους πειραματισμους θεσεων με το Gibertini...συνειδητοποιησα οτι δεν γινεται να το στησω οπως ηθελα, καθως ενα
περβαζι στον τοιχο, δεν μου επιτρεπει να πιασω το τοξο που με ενδιαφερει. Παρεμπιπτοντως, αν δεν το αγορασει ενας φιλος, θα ανεβασω και για αυτο μια αγγελια.

Εγραψα ολες τις λεπτομερειες της ιστοριας, γιατι πραγματικα εφαγα μεγαλη ηττα! Ουτε κατα βαθος θελω να τον πουλησω τον ΑΖbox. Και μονο που εχει αυτη τη μοναδικη ιδιοτητα με το 4:2:2, νοιωθω πως εχω κατι special στο επιπλο. Βλεπω ομως, οτι σιγα-σιγα τον τρωει η σκονη.....Αλλωστε αυτα που με ενδιαφερουν τα βλεπω εδω και χρονια στον εξαιρετικο κατα τα λοιπα ΤΜ1500. Κι επειδη ειναι πραγματικα κριμα να καθεται αυτο το εργαλειο απραγο, αποφασισα να τον δωσω.

Δεδομενου, πως εχει δουλεψει ελαχιστα και προφανως ειναι σε αριστη κατασταση, απο τα 340 ευρω που τον αγορασα, ζηταω 240 ευρω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas