Bοηθεια για επιλογη Projector

Reaction score
13
Καλησπερα σας! Θα μπορουσατε σας παρακαλω να με βοηθησετε στην επιλογη μου?
ειχα αυτο το μηχανημα Sharp DT-200 που το ειχα παρει πριν καμια 10ρια χρονια... κ μου καλυπτε τις αναγκες μου θελω να πιστευω... εως σημερα! ή ισως να πιστευα πως με καλυπτε λογο το οτι δεν εχω τις γνωσεις για το καλητερο... τελως παντων!
αυτο το μηχανημα το εδωσα σε συγγενικο μου προσωπο! ετσι...προσφορα! :107:
αλλα με τη σκεψη να παρω κατι παλι σαν αντικατασταση αλλα πολυ οικονομικο!

ψαχνωντας επεσα πανω σε αυτο !
Acer K11 Mini projector

με τιμη γυρω στα 320 ευρω!

με κερδισε το μικρο μεγεθος του , αλλα κ η τιμη του!
υπολογιζα μεχρι 300 ευρω να αγοραζα κατι ,δε θελω να δωσω παραπανω χρηματα! κ δεν εχω! ψεματα θα λεω? :119:

η χρηση του παλιου ηταν αποκλειστικα για ταινιες κ τηλεοραση κ παλι για αυτη τη χρηση θελω κατι... συν το μικρο μεγεθος! κατι σε μινι δηλαδη που παιζουν και στα χρηματα που διαθετω...

Σας ευχαριστω πολυ!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833
Σ' αυτή την τιμή δε νομίζω να βρεις κάτι (πιο) αξιόλογο. Βλέπω είναι led dlp με μόλις 200 lumens. Προφανώς θέλεις να γεμίσεις 60-70'' max. Είναι και φορητός με hdmi θύρα απ 'ότι βλέπω. Μην περιμένεις όμως θαύματα!

Reaction score
13
Απάντηση: Bοηθεια για επιλογη Projector

Ευχαριστω loggeo για την απαντηση!
Συγνωμη που δεν απαντησα γρηγορα αλλα ειχαμε 1 σοβαρο οικογενειακο 8εμα...

Καταλαβα πως με τα χρηματα αυτα που ειχα πει δεν κανω τιποτα!!!
Αναθεωρησα ομως κ ανεβασα τον πηχη στα 520 ευρω!

Μπορειτε σας παρακαλω παρα πολυ να μου πειτε αν υπαρχει καποιο μηχανημα σε αυτα τα χρηματα που 8α ειχε τα χαρακτηριστικα που ζηταω?

ποια ειναι αυτα ?
οτι εχει ο προξεκτορας αυτος! ο BENQ W700 στην τιμη αυτη! συν οτι να παιζει απο playstation3 τα 3D disk! Γιατι καπου διαβασα πως o w700 δεν εχει hdmi 1.4 αλλα 1.3 που σημαινει οτι δεν παιζει 3d απο blu ray πηγη!

αλη8ευει???

τη βοηθεια σας ρε παιδια!!! παρακαλω!!!

UFO

Reaction score
0

3d projector με 520 ευρώ forget it.

Reaction score
13

3d projector με 520 ευρώ forget it.
http://benq.gr/products/Projector/index.cfm/product/1262
στη σελιδα της benq λεει πως συνδεεται με ps3

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.181259
κ στη σελιδα του e-shop τον βρηκα στα 519 ευρω

γιατι να το ξεχασω τοσο γρηγορα? δεν αξιζει καποιος που ξερει να με βοηθησει να βρω κατι?
ετσι απλα forget it?

Reaction score
13

ACER H5360BD
OPTOMA 3D HD600X-LV

εχετε να μου πειτε κατι για αυτους?

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Bοηθεια για επιλογη Projector

Αυτός είναι ο καλύτερος 3D προβολέας που μπορείς να πάρεις με αυτά τα χρήματα.
Το γεγονός οτι φοράει DC3 ,απο μόνο του είναι λόγος να τον προτιμήσεις σε σχέση με οτιδήποτε άλλον σε αυτή τη τιμή.
Εγώ αν διέθετα κοντα στα 550 ευρώ και ήθελα 3D θα ήταν η μοναδική μου επιλογή.
Επίσης ,ναι ,με 550 ευρώ μπορείς να πάρεις αξιόλογο 3D προβολέα και είναι ο παραπάνω.

Reaction score
13
Απάντηση: Re: Απάντηση: Bοηθεια για επιλογη Projector

Σε ευχαριστω tegonik! κ με το ps3 8α μπορει να συνδεεται για να παιζω 3d ?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833

http://benq.gr/products/Projector/index.cfm/product/1262
στη σελιδα της benq λεει πως συνδεεται με ps3

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.181259
κ στη σελιδα του e-shop τον βρηκα στα 519 ευρω

γιατι να το ξεχασω τοσο γρηγορα? δεν αξιζει καποιος που ξερει να με βοηθησει να βρω κατι?
ετσι απλα forget it?
Ας εξηγήσουμε κάποια πράγματα. Ο benq w700 είναι λογικά ένα αρκετά καλύτερο μοντέλο απο την αρχική επιλογή σου. Αυτό είναι δεδομένο. Τα μειονεκτήματα του είναι τα εξής:
1. Ίσως σε δυσκολέψει στην εγκατάσταση, καθώς δεν διαθέτει lens shift.
2. Ίσως να σε ενοχλήσει το φαινόμενο rainbow (καθώς ο προβολέας είναι τεχνολογίας dlp), αν έχεις κάποια ευαισθησία.
Γι 'αυτό καλό θα ήταν να τον δεις πριν τον αγοράσεις.
Σχετικά με το 3d τώρα. Ο w700 είναι 3d ready. Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορεί να δεχτεί υπο προϋποθέσεις σήμα 3d και να το αναπαράγει. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις ή καλύτερα οι τρόποι για να αναπαράγει 3d;
Ο πρώτος είναι μέσω του nvidia 3d vision. Στο link που παραθέτω φαίνεται ότι ο benq w700 είναι συμβατός με το συγκεκριμένο σύστημα. Εδώ η αναπαραγωγή 3d υλικού (μέχρι και bluray) γίνεται απο το pc.
Το πακέτο που θα χρειαστείς στηρίζεται στα γυαλιά της nvidia, μια κάρτα γραφικών συμβατή με το 3d vision, λειτουργικό windows 7 ή vista. Αν θέλεις να αναπαράγεις 3d blu ray θα χρειαστείς και το κατάλληλο λογισμικό (player) στο pc σου. Δηλαδή κάποιο απο τα TotalmediaTheatre, Powerdvd ή windvd.
Σε λίγο θα γράψω και για τον δεύτερο τρόπο.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833

Ο acer που προτείνει ο Νίκος είναι πιθανότατα η καλύτερη λύση, αλλά θαρρώ πως ισχύει κι εδώ ότι και με τον benq. Έτσι δεν είναι;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833

Ο δεύτερος τρόπος λοιπόν λέει ότι αγοράζουμε ένα τέτοιο μοντέλο που είναι απόλυτα συμβατό με τον acer. Συνδέουμε επάνω του το ps3 (που έχεις πηγή) κι έπειτα συνδέουμε το 3d-xl με τον προβολέα.

Edit: Απ' ότι βλέπω ο acer δέχεται απευθείας 3d σήμα. Απίστευτο για την τιμή του!

Reaction score
13

Eγω πιστευα πως ο συγκεκριμενος ACER δεν χρειαζοταν κατι επιπλεον εκτος απο 1 bluray player.(ps3 πχ)..
με αυτη τη λογικη δηλαδη μπορω να αγορασω οποιον διποτε προτζεκτορα αρκει να ειναι 3d ready κ να παρω κ 1 3D PROJECTOR 3D-XL που πανω του 8α συνδεσω το ps3 στην περιπτωση μου ? αν δε θελω να μπλεξω με pc?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833

Eγω πιστευα πως ο συγκεκριμενος ACER δεν χρειαζοταν κατι επιπλεον εκτος απο 1 bluray player.(ps3 πχ)..
με αυτη τη λογικη δηλαδη μπορω να αγορασω οποιον διποτε προτζεκτορα αρκει να ειναι 3d ready κ να παρω κ 1 3D PROJECTOR 3D-XL που πανω του 8α συνδεσω το ps3 στην περιπτωση μου ?
Έκανα edit στο post μου, είδα ότι δέχεται απευθείας 3d σήμα. Λογικά θα παίζει και με ps3, αλλά ας το ψάξουμε λίγο. Αν κάποιος γνωρίζει ας το επιβεβαιώσει.

Reaction score
13

μεχρι να επιβεβαιωθει μπορεις loggeo να μου απαντησεις στην ερωτηση μου για να καταλαβω λιγο καλητερα τι παιζει με το θεμα? ευχαριστω!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833

μεχρι να επιβεβαιωθει μπορεις loggeo να μου απαντησεις στην ερωτηση μου για να καταλαβω ομως καλητερα τι παιζει? ευχαριστω!
Όπου κι αν διαβάζω φαίνεται ο acer να δέχεται απευθείας σήμα 3d. Λογικά λοιπόν αφού έχεις ήδη ps3 το μόνο έξτρα έξοδο θα είναι να αγοράσεις 3d γυαλιά.
Για το 3d-xl στο link που παρέθεσα αναφέρει τα συμβατά μοντέλα (compatible models).

Reaction score
13

Να σαι καλα loggeo σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου! :126:
απο γυαλια εχεις να προτεινεις κατι οικονομικο?

Reaction score
13

βοηθηστε ρε παιδια! :107: ολοκληρο φορουμ λειπει?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.833

Τελικά ο acer δε χρειάζεται ενδιάμεσες συσκευές για να αναπαράγει 3d, όπως λένε κι εδώ. Μια χαρά λοιπόν.
Επίσης αν κατάλαβα καλά το μοντέλο για το οποίο συζητάμε είναι ο ACER 5360BD κι όχι ο ACER 5360...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale