- Reaction score
- 13
Καλησπερα σας! Θα μπορουσατε σας παρακαλω να με βοηθησετε στην επιλογη μου?
ειχα αυτο το μηχανημα Sharp DT-200 που το ειχα παρει πριν καμια 10ρια χρονια... κ μου καλυπτε τις αναγκες μου θελω να πιστευω... εως σημερα! ή ισως να πιστευα πως με καλυπτε λογο το οτι δεν εχω τις γνωσεις για το καλητερο... τελως παντων!
αυτο το μηχανημα το εδωσα σε συγγενικο μου προσωπο! ετσι...προσφορα! :107:
αλλα με τη σκεψη να παρω κατι παλι σαν αντικατασταση αλλα πολυ οικονομικο!
ψαχνωντας επεσα πανω σε αυτο !
Acer K11 Mini projector
με τιμη γυρω στα 320 ευρω!
με κερδισε το μικρο μεγεθος του , αλλα κ η τιμη του!
υπολογιζα μεχρι 300 ευρω να αγοραζα κατι ,δε θελω να δωσω παραπανω χρηματα! κ δεν εχω! ψεματα θα λεω? :119:
η χρηση του παλιου ηταν αποκλειστικα για ταινιες κ τηλεοραση κ παλι για αυτη τη χρηση θελω κατι... συν το μικρο μεγεθος! κατι σε μινι δηλαδη που παιζουν και στα χρηματα που διαθετω...
Σας ευχαριστω πολυ!
ειχα αυτο το μηχανημα Sharp DT-200 που το ειχα παρει πριν καμια 10ρια χρονια... κ μου καλυπτε τις αναγκες μου θελω να πιστευω... εως σημερα! ή ισως να πιστευα πως με καλυπτε λογο το οτι δεν εχω τις γνωσεις για το καλητερο... τελως παντων!
αυτο το μηχανημα το εδωσα σε συγγενικο μου προσωπο! ετσι...προσφορα! :107:
αλλα με τη σκεψη να παρω κατι παλι σαν αντικατασταση αλλα πολυ οικονομικο!
ψαχνωντας επεσα πανω σε αυτο !
Acer K11 Mini projector
με τιμη γυρω στα 320 ευρω!
με κερδισε το μικρο μεγεθος του , αλλα κ η τιμη του!
υπολογιζα μεχρι 300 ευρω να αγοραζα κατι ,δε θελω να δωσω παραπανω χρηματα! κ δεν εχω! ψεματα θα λεω? :119:
η χρηση του παλιου ηταν αποκλειστικα για ταινιες κ τηλεοραση κ παλι για αυτη τη χρηση θελω κατι... συν το μικρο μεγεθος! κατι σε μινι δηλαδη που παιζουν και στα χρηματα που διαθετω...
Σας ευχαριστω πολυ!