Bοηθεια σε αναζητηση καλής 22''-26''ρας.

Reaction score
0
Χαιρετω τα μελη του forum!
Καταρχην ευχαριστω εκ των υστερων καθως είμαι και εγώ ενας πολύ χαρουμενος κατοχος της γνωστης PaNASONIC PX80 37''.Μαλιστα την ειχα χτυπησει στα 650 ευρο!
Και αυτο απο τις χρησιμες πληροφοριες που διαβασα εδω.

Αναζητω τωρα ( εδω και 1-2 μηνες ) μια καλη μικρη τηλεοραση
22''-26'' καθως είμαι ( δεν ξερω αν θα φανει περιεργο ) φαν της μικρης οθονης. Τη θελω περισσοτερο για ταινιες μεσο του popcorn που θα συνδεσω και το υλικο μου ειναι περισσοτερο απλα dvd (και ορισμενα hi-def )

Yστερα απο ενδελεχες ψαξιμο σε monitor και τηλεορασεις εχω βρει
καποια καλα κομματια αλλα δεν με ικανοποιούν πλήρως.
Αφενος τα καλα 24ρια μονιτορ εχουν υψηλές αναλύσεις και είναι 16:10.( με αποτελεσμα τα απλα dvd να εχουν προβλημα - θολα ,μπαρες ,πολύ μικρα καδρα.).Αφετερουν τα ξενα ρεβιους πανω στις τηλεορασεις οδηγουν σε μοντελα που είτε δεν υπάρχουν στην αγορα είτε υπαρχει κατι παρεμφερες που δεν ξερεις αν αξιζει τελικα να το αγορασεις ή οχι.

Καποια κομματια που καταληξα είναι: 1. Samsung LE-26R87BD που είναι απο ότι βλέπω εξαντλημενο προοιον στην Ελλαδα
και αφετερου δεν βρηκα αγγλικο site που να κανει αποστολες εδω.
2.Sony KDL-22S5500K LCD TV 22''
Αραγε το οτι λεει ότι το πανελ είναι 8-bit σημαινει ότι φοραει -ips panel ?
3.LG 26LG3050 LCD TV 26''
-μοντελο το οποίο σε κάποια τσεχικα e-shops αναφερεται με -IPS panel. οπως εδω .
Εδω παντως πουθενα δεν αναφερεται κατι τετοιο. (Διόρθωση) το προηγουμενο είναι 22ρι πανελ αλλα υπάρχει στην αγορά.
4.Σε καποια 26ρα panasonic που παλιοτερα φοραγε το ips Α πανελ
αν βρω σε κανενα stock ή να επερνα την καινουργια TX-L26C10E

Ποια είναι η γνωμη σας , εχετε κάτι να μου προτείνετε;

Ευχαριστω.

Reaction score
38
Απάντηση: Bοηθεια σε αναζητηση καλής 22''-26''ρας.

Εξαιρετική τιμή (μόνο για σήμερα και αύριο) είχε το νέο Electroworld στα Βριλήσια (Λ. Πεντέλης 57) για τη Sony KDL-26E4000 στα 299 Ευρώ. Τσίμπησα μία για το υπνοδωμάτιο, αλλά πιθανώς τώρα που γράφονται αυτά πρέπει να έχουν τελειώσει (στις 10:30 είχαν μείνει μόνο 6 κομμάτια στην αποθήκη και ο ένας στους δύο που έμπαινε ρωτούσε γιά αυτή).

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88